Magráta taky mam! ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Magráta ty jsou nádherné. Moje se teprve chystají.
Všichni řeší plíseň na rajčatech, tak ty mám letos pořád výstavní, ale drtí mi to tu černá skvrnitost růží. Už nemají skoro žádné listy ![]()

Pinot Noir moje růže nemají vůbec žádné listy:-( dost jsem zahradu zanedbala, jak jsme dodělávali interiér
Pinot Noir takhle dopadnou moje ruze poslednich par let vzdycky, at to strikam nebo ne. Pry jak se to dostane do pudy, je to spatny. Navic postupne tak nejak zeslably, ani moc nekvetou, asi se jicb zbavim.
Proti černé skvrnitosti jsou odolné Kordes růže. Z pěti různých keřů zlobí jen Ilsa Krohn, ale ta odmítá i druhé kvetení, takže je to spíš svéhlavý kus. No name růže mi černají všechny.

Pinot Noir nepovidej, vzdycky sem davas krasne fotky!
Jo a zjistila jsem, že i ta druhá, zaručeně nikdy nečervivá ostružiny červy má, takže dnes jsem celý den klučila ostružiní, kompost je plný plodů, s větvemi to muž otočil dvakrát do sběrného dvora a pak už zavřeli a ještě tu pořád nějaké jsou. Masakr. A tak trochu mi tím vznikl prostor pro sázení.
Já bych nejradši kytky, ale muž chce maliny.
Pinot Noir jako ze v malinach cervici nebudou? Hihihi!
Magráta ty sasanky!! To bych chtela do vazy. Krasny!![]()
Byly jsme s mamkou na zahrade

Kan tadaaaa! Jeste by ten list asi mel vyrust do vysky, predpokladam.
@@Kam 
Kokoska takovy jsou nejhezci!!!
Uz jsem davala na insta ale je tak hezka! Stromanthe pred 3 tydny a vcera

Kokoska tak samozřejmě, že jsou, máme malin asi pět druhů, ale červi jsou v nich snadno vidět. Do každé se dívám, já bych malinu do huby jen tak bez kontroly nedala. A letos jsou zatím bez červů, většinou se objeví až tak v září, v suchých letech dřív. Ale koukat do ostružin znamená zničit si triko, boty a stejně zbyde ti jen rozmazaný flek v dlani.
Pinot Noir no to jo, technicky jsou maliny jednodussi :)
Ty jo,přiznávám, že až do dneška jsem netušila, že avokádo roste na stromě

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)