Zvedej nohy, na kterých leží pejsek ![]()
Chlpáči a iné
Ha, nastesti okolo dveri prosel soused, takze psisko vyletelo z klina jako strela, aby mohlo pet minut zurive stekat na dvere ![]()
Uz jsem na ceste!
Micinka dnes prespala cely den

Janulik03 fešanda ![]()
MP Marge Je potreba mit na tom kline jeho vlastni dečku a nasledne spiciho pejska i s deckou presunout jinam. povazuju to za slusnrj nacvik na decko
My mame mame veselo - Ziza ma asi falesku a misto stenat nas s manzelem (manzel byl nemocnej). Takze, jak se nechova, nebo neni pod dekou, neustale piska. Pro klid duse s ni zitra jedu na veterinu a na jare nas tedy bude cekat kastrace. No, uz je holt cas...
Janulik03 miláček ![]()
Janulik03 Tříbarevný kočičky
.
Janulik03 chtěla jsem se drze zeptat, jestli je nějaký den, který Micinka neprospala?
(Protože naše micinka asi zatím prospala skoro každej boží den :-))
Janulik03 Krasna tribarevka
Potrefenáhusa ano , je odhalená. Ale ked je u nás malý, tak vtedy nespí, lebo musí sledovat čo sa deje, či mu niekto niečo nerobí. A ked je doma syn a ona sa dostane k nemu na poschodie, tak vtedy mu presedí na kolenách celý čas, kým pracuje na Pc a asistuje. ![]()
Janulik03 hele, ale tohle dělá jedna moje kočka, že chodí kempovat muži (kterej ji fakt nemá rád) na klin, jakmile zasedne k PC
tu rukolu si mám prej strčit někam a navalit ten zbytek čedaru...

Janulik03 ta je krasna ![]()
Potrefenáhusa bože tie tvoje fotky a komentáre.![]()
![]()
Ale Elzička sa s Mickou iba tolerujú. Od kedy su mrchy dospelé, tak Elzička už ich ignoruje, teda Murko je jej miláčik, toho má rada, ale Micku vždy privíta a tým to skončí.
V sobotu v noci som išla do kuchyne a na terase cez sklo na mna pozerala obrovská, ale že fakt obrovska oranžovo biela mačka. Normálne som sa zlakla. Išla mrchám do misiek a vobec sa ma nebála.
Janulik03 Vždycky jsem chtěla tříbarevnou kočinku.![]()
Sweet Potato májovou! ![]()
Sweet Potato vieš že čo tu vyslovíš ako želanie, do roka sa ti splní????? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)