Bledule Bohužel to auto bylo ve stínu, to je maximum, co se z toho dalo vymáčknout :-)
Fotím, fotíš, fotíme
Já ještě pořád nemám zpracováno všechno z Chile, tak zase pár kousků
to je tak neskutečné jak z filmu:-) když tam mají to pozadí dokašírované
Všechno Nikon, jen tuto poslední úpravu jsem zjistila, že umí mobil... tak jsem si trochu hrála :-)
a tohle taky jako z filmu.. Auta
Blesk McQueen hadra:-)
Garfie To je byt? Myslela jsem, že to bude nějaká kancelář. Uvnitř to může být zajímavé, ale zvenku se mi to nelíbí.
Berta Fotka s autem žlutá-žlutá je vtipná, ale "latino" ulice, tam všechny ty ostatní barvy prostě patří :)
Berta chilský fotky jsou úžasný, fakt. Ten hřbitov...síla.
Bledule Ostravu mám moc ráda, má skvělou atmosféru. mrzí mě, že jsem tam byla vždy jen na otočku a kromě klasiky jako Dolní Vítkovice a ovou radnici jsem moc nestihla, ale pokaždý jsem chytla ponurý počasí a o to víc se mi tam líbilo
. Hrozně mě baví industriální zóny a tvoje fotky. Já mám jenom takový z mobilu, nejsem moc fotograf
plus to počasí...

ice To počasí je součástí koloritu. ![]()
Já jsem na vysokých pecích ještě nebyla ačkoli jezdím každý den kolem. Nevím, jestli bych se odhodlala vylézt nahoru, mám závrať už na našem balkoně v 1. poschodí.
Ale láká mě to, to zase jo.
Bledule Bohužel to auto bylo ve stínu, to je maximum, co se z toho dalo vymáčknout :-)
To je právě součástí té reklamy. Tiché, prázdné ulice a náhle se ze stínu vynoří takový bourák a všichni žasnou. ![]()
Bledule aha... tak tu neznám :-)
Berta Já taky ne, ale klidně by mohla být. ![]()
Trochu šmírácké. ![]()

Bledule
super!
ice ty sou dobrý! Industriální taky miluju
Motýli z Karlových Varů

Noren Mi se moc líbí výhled na Ostravu z Rudné, když se přejíždí řeka od Kunčiček. Taková industriální džungle tam je, akorát já vždycky profrčím a nikdy nemám čas tam někam zajet a zastavit.
Noren Ten modrej je nádhernej
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)