Kolo se stejného vozu a jeden šílený fotograf.

Kolo se stejného vozu a jeden šílený fotograf.

viktorka_od splavu Řadící páka? ![]()
Bledule to jsou dvě slova:-) kolo je super!
viktorka_od splavu Německý je to schalthebel, takže česká šalt(r)páka je takový hybrid a v podstatě jsou to taky dvě slova spojená dohromady, jak to mají Němci v oblibě. ![]()
Bledule Juch.
To kolo je perfektní.![]()
Jedna vrtule. Nechala jsem ji schválně tak tmavou, protože se mi líbí ta silueta.

Kokoska Juu, moc pěkné. Ten vozík venku vypadá jak namalovaný.

Fotit ptáky fakt není jednoduchý ![]()

Kokoska Ta prvá fotka je krásna a škoda že sa vám vtáky otočili chvostom :) Aspoň že to počasie už máte lepšie.
paktofonika Už jsme doma, takže zase zataženo a chladno... Ono se nám to tam tak střídalo, ze začátku v Rize 30°, pak cestou na sever a v Estonsku někde hezky, někde liják a končili jsme zase v Rize s 15°a deštěm.

O tom mi povídej
. Náhodou ses s tím podle mě poprala docela dobře. Mně se ta momentka líbí a vůbec mi nevadí že jsou zádkem k tobě
.
A ten průhled oknem je taky skvělý
.
Já jsem ještě našla jedno velmi příjemné jarní odpoledne v Tuilerijských zahradách
.

wendulka Dík :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.