Kan jj, jaro je super :)
Něco málo ze zahrady. Vrabec bude mít hnízdo z umělé hmoty
. Dlouho jsem netušila, že je špaček zbízka ztak krásný. To poslední je vrabčí samička.

Kan jj, jaro je super :)
Něco málo ze zahrady. Vrabec bude mít hnízdo z umělé hmoty
. Dlouho jsem netušila, že je špaček zbízka ztak krásný. To poslední je vrabčí samička.

Mulen nádherné fotky ![]()
Dekuji
Mulen krásní
My jsme teď měli na zahradě záchrannou akci, ale vypadá to, že všechno dobře dopadlo.

brrr no ale nunu
brrr jee, vy se mate!![]()
My meli pred oknem na cesmine hrdlicky. Jedno hnizdo i se skoro vylihnutymi mladaty jim sfoukl vitr a to druhe, co si postavili hned potom i s jednim vajickem opustily![]()
continuity brrr dik ![]()
mám tu jednu lindušku lesní z Poudřanské stepi
A ze zahrady rehka domácího, co ztratil na chvíli rovnováhu

konopku obecnou v letu

a nakonec pěnici pokřovní

Mulennádhera ![]()
continuity děkuji ![]()
Mulen to je nádhera!!!!
Archivářka děkuju :)
Z Třeboňska se mi toho moc nepovedlo.
Potápky roháč

mlynařík dlouhoocasý nezklamal :)

A pisík obecný mi ukazuje zadek.
Foťte taky přece ![]()
To jsou všechno krásné fotky! A že existuje pisík, jsem vůbec netušila.
Marbuša
já do loňska netušila o spoustě ptáků, až poslední rok, když mě to nějak chytlo..
Mulen u nás fotí manžel. Já se nechytám, ale ptáky miluju a celkem poznám a strašně ráda chodím na vycházky s ornitology.
Můj holub hřivnáč na okně od archivu:

Manželův mandelík fialovoprsý z NP Hwange v Zimbabwe:

Archivářka ooo, tak ten mandelík, to je jiná liga! Já doufám, že letos se mi podaří vyfotit vlhu.
Na žádné vycházce jsem zatím nebyla, ale chystám se!
Mulen krasne fotky. U penice se mi vybavil zapocet z obratlovcu, kde jsme je meli poznat podle zpevu. Desny to bylo.
Mulen mas to vsechno krasne! Ja vyfotila volavku z okna restaurace pod Karlovym mostem, brodila se u propusti pod Novotneho lavkou. Ale je to hodne nekvalitni fotka. Prekvapila me tam, myslela jsem ze maji radsi klidne prostredi.
Archivářka mandelik je krasny, skvely ulovek.
Kokoska volavek je poslední dobou jak psů. Dneska ráno taky jedna postávala ve Mži v centru Plzně.
Mandelíci jsou boží. Je jich v Africe víc druhů a většina je jak letící drahokamy. Ještě taky leskoptve jsou krásné, taky víc druhů. Na fotce leskoptev jihoafrická z NP Savuti, Botswana. Ale naši ptáci jsou taky krásní a hlavně jak nejsou moc barevní, tak dá práci je objevit a dobře vyfotit.

Archivářka máme i barevné
, takový špaček, stehlík, vlha, ledňáček, žluna, strakapoudi..
Ale je fakt, ze pak je tu spoustu UHP (univerzální hnědý pták
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.