Také pro mne není, ale to nebyla ani Promise. Nevadí, jsem v situaci, kdy mám skoro radost, když se mi něco až tak nelíbí a nebudu to tedy potřebovat. Papírek mi voněl celou cestu ve vlaku a ještě teď se statečně drží, dobře udělaná vůně.
Frédéric Malle
wendulka Povedená, jo? A kdo mi ji rozmlouval???![]()
Korsičanka No povedených vůní je spousta, takové má Frederic Malle všechny. Nevím jak ty, ale já teda přezrálej ananas radši jenom jím
. Možná kdyby byl míň zralej a víc osvěžoval....
wendulka Neumím si ho moc představit - někdo psal Aventus
Ale pánskej se mi dost líbí - teda na chlapovi![]()
Korsičanka Ne, Aventus právě že vůbec. Tam je ten ananas nezralý a ledově vychlazený. Tady je sice taky vychlazený, i když trochu méně, ale hlavně extrémně přezrálý, což je v kombinaci s bylinnou svěžestí levandule a zeleností pačuli pro mě problém. Ubrat na zralosti / sladkosti a bylo by to cajk.
wendulka Já ananas k jídlu dost ráda
Ale čokoládu taky ráda a ve vůních mi ne vždy sedne...
Pěkná, silná, dobře udělaná vůně. Zdá se, že předpokladem k její oblíbenosti bude láska k ananasu ve vůni. Pokud jde o mě, úplně to nevidím. Ale pobavilo mě dnes to barevné ladění...nebo že by před butikem FM měla vyhrazené parkování jen červená autíčka?

Music For a While
Zatímco Superstitious má evokovat šustění dámských šatů, Music For a While má prý vyjadřovat schopnost hudby přenést nás na místo, kde je život krásnější. No jak se to vezme. Aby vás tam totiž vzala, je potřeba mít u této vůně opravdu vřelý vztah k levanduli a ananasu, a to konkrétně k výrazně aromatické kafrové levanduli.
Vyžádá si veškerou pozornost, jakmile vstoupí do místnosti. Vystaví se na odiv osvěžujícím kapkám bergamotové a mandarinkové šťávy. Vrhne se do chladivé náruče přezrálého sladkého ananasu. Šustí přitom sukní svých zelených taftových šatů z pačuli, ale na rozdíl od Superstitious má díky labdanu navíc i kožené rukavičky a tančí spolu celý večer.
wendulka takže je divná a větrová? ![]()
andry Větrová ano. Divná ne. Jen to není typ vůně pro mě. Mám vzít zítra vzorek s sebou? Půlka tam ještě určitě zůstala, i když už je to ten nový typ s menším objemem.
wendulka Jó, jen jim ho do Brníčka vezmi, ať se vyjádří taky ostatní.
Ne že bych na tebe nedala
, ale levanduli s ananasem si stále neumím představit
Asi koupím kompot a stříknu do něj Penhaligon`s![]()
Korsičanka No tak teď doufám, že to nečte někdo z Brníčka a nebude mě tam zítra čekat, zlato
.
Zajímavý nápad
. Jenže ten ananas v Music For a While není kompotovej. Je to čerstvý přezrálý ananas, když se oloupe. Tak jedině si koupit ten a postříkat si ho ne Penhaligon´s, ale Superstitious
.
wendulka Až seženu přezrálej, provedu
Zatím mají ananasy samé nezralé![]()
Brníčko teda dobrý
To mě nenapadlo![]()
Korsičanka Ty jsi číslo![]()
!
No já schválně koukla a jak to na mě vyskočilo, tak jsem neodolala
.
wendulka ano prosím ![]()
wendulka Jó, jen jim ho do Brníčka vezmi, ať se vyjádří taky ostatní.
Ne že bych na tebe nedala
, ale levanduli s ananasem si stále neumím představit
Asi koupím kompot a stříknu do něj Penhaligon`s
ostatní by rádi dodali, že toto se na některých ostatních fakt nepovedlo ![]()
andry Já pořád přemýšlím, jak se nezpronevěřit realitě a zároveň to napsat diplomaticky
.
Ananas ve vůních nemám ráda (i v ananasovém džusu vždycky cítím divný ostrý podtón) a spojení s levandulí, která je pronikavá a zároveň nasládlá, to jen umocnilo. Pro mě to bylo hodně zlé už jen při přivonění k rozprašovači.
Korsičanka no tak FM na slepo by byla odvaha :))
andry Poslední 2 vůně mě omámily, takže jsem si říkala, že ta extáze bude určitě pokračovat:) A myslím, že bych k různým příležitostem FM vůně unosila všechny
(i když si mnohé nekoupím... ale darované?
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)