Korsičanka No možný je všechno, i když ta mi jako typická pro asijský trh rozhodně nepřijde. To spíš Fleur de Chine.
Tom Ford
Korsičanka nee, voděnku mám od rána, teda spíš už nemám:-) no ale změnit na Forda nemůžu, když je jen vypůjčená
jasný, nečekala jsem tam uplný novinky, ale aspoň něco víc než zaprášený flakony odpředloni:-) jedinou novější mají tu ombré leather, kterou jsem tam zkoušela zkraje podzimu
wendulka Právě. Nevím, zda se nespletl. Ale věděl, ve kterých pražských Douglasech ji ještě seženu. Tam bych ji určitě koupila![]()
Korsičanka no, v brně ji určitě nehledej.. třeba tu jsem měla na mysli (i když ji zkoušet nepotřebuju:-) prostě ten regálek tam mají uplně zoufalej
viktorka_od splavu Tak nejen Fordem živy jsou parfumaniačky, že?
Ale třeba Fucking Fab. si nechám v Praze nastříkat na papírek vždycky
viktorka_od splavu Já už ji mám rozjednanou![]()
Korsičanka tak jako neměli tam lautr nic, no:-/ v notinu taky prd.. ten blbej kelvin klajn co tak voní na kolegyni na mně smrdí jak bolavá noha.. prostě všechno špatně - jo vlastně, zásilka je na místě! bych málem zapomněla![]()
edit vlastně jo - ještě jsem testla červenou Pětku:-)
Tak jsem podnikla v Praze hon na Lost Cherry: v Douglasu na Příkopech mi paní sdělila, že přijde až 19.12.-snad a že nikde v Čechách není. Ani v Palladiu ji nemají, to by věděla! A pokud ji tu někdo zkoušel, byl to fejk z Ruska
V Palladiu už známý prodavač na úrovni na mou větu:”Řekněte mi, že máte vzorek Lost Cherry,” laxně odvětil:”Máme!” A vyndal z šuplíku 5 ml lahvičku a po slovech, že ji musím zkusit jen na kůži, mi ji odborně mázl několikrát na zápěstí. Co přišlo: intenzivní griotka cca 5 minut rychle mizela. Přetrvávala třešňová hořkost a zase hořkost -pro mě milá. Rychle ovšem slábla a za hodinu po ní zůstala jen slaboulinká sladká stopa:(
Závěr nedělám, neb v nástřiku to nemusí být smrt griotkou a hořkosladká třešňová šťáva, ale opojná ovocně-alkoholická dámská vůně
AVŠAK: radostnou zprávou je, že mezi únorem a dubnem by mělo dorazit 8 vůní, které už zmizely z trhu a dochází k jejich oživení!!! Mezi nimi Black Violet, Jonquile de Nuit a Velvet Gardenia!
Black Violet!!!
![]()
Korsičanka jen hlasim, ze sanghai lily zima vazne svedci! u me mnohem lepsi nez v lete
Lost Cherry
Známý provokatér Tom si s námi i tentokrát pohrává. Lost Cherry totiž není zdaleka jen o ztracených třešních, v americkém slangu tento výraz totiž označuje i ztrátu panenství. Podlehnout bláznovství, příjemně sladkému. Propadne mu trochu rozpustilá tmavá třešeň s marmeládově šťavnatými rtíky, která utopí svou nevinnost ve spoustě griotky a amaretta, aby dospěla v třešňově rudou, jemně kořenitou tureckou růži, zahalenou do lehké kouřové mlhy z vetiveru a dřevitých pryskyřic. Růži lákavou, svůdnou, s nenasytnou touhou po lahodném marcipánu
.

wendulka Huš s růží, známá provokatérko!!!![]()
Mmch včera jsem ji našla na jednom německém eshopu 250 ml/ 645 Euro
To by vycházelo 10 ml na 740 Kč při započítání úbytku při rozstřiku i dražšímu PayPalu. CO NA TO MILOVNICE FORDA, GRIOTKY, TŘEŠNÍ A RŮŽÍ???![]()
...mňááám!![]()
![]()
Na kterém? Myslíš ten cosmeticexpress? Tam ale uvádí, že je na objednávku. Radši bych ještě počkala vzhledem k tomu, že není ani na oficiálních stránkách, ty momentálně už i tu padesátku uvádí jako vyprodanou.
wendulka No, včera velkou ještě měli:) Však já nikam nespěchám
To jen tak průběžně![]()
Korsičanka Aha. Tak to byl někdo rychlej jako blesk.
Jasně,
.
Taky bych se přidala, myslete prosím na mě ![]()
holka hnědooká Myslet můžeme, ale jestli se vždycky takhle rychle vyprodá - než dáme dohromady peníze a refany - budeme mít smolíka
Protože 645 Éček já nemám ani důchod![]()
Korsičanka To je fakt, ja mít tolik éček, tak se vdávám ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)