Miru Ale ok. Budu přející...
Tak je to správně![]()
![]()
Miru Ale ok. Budu přející...
Tak je to správně![]()
![]()
Miru to jsem klidná. Za tu cenu ho určitě na ulici nepotkám na každém. Možná ho bude mít dost lidí z Parfumánie, ale ty na ulici běžně nepotkávám a na sraze je to za pár minut jedno
.
...jasné...
Miru barva nebarva... nosila bych ho, i kdyby měl fialový flakon s růžovými puntíky.
Vůně je nádherná. ![]()
Ale je pravda, že pokud bych navrhovala pro tuto vůni flakon já, zvolila bych temnější rudý odstín. ![]()
barva nebarva... nosila bych ho, i kdyby měl fialový flakon s růžovými puntíky.
Vůně je nádherná.
Ale je pravda, že pokud bych navrhovala pro tuto vůni flakon já, zvolila bych temnější rudý odstín.
![]()
daniela lak na nehty je ta lepší varianta.
Lepší než krev při ztrátě panenství nebo nedejbože menstruační krev.
Paris No jo, taky pravda... nejlepší je ale vidět v tom barvu třešní ![]()
Cervanek Na ebay už nabízeli:)
Cervanek To video je pěkné, jen si přesně neužiju obsah
Nejde tam přidat titulky?![]()
Cervanek Což dělám![]()
A pomocník Jayne Ormond a recenzent Vogue Ivan, který nám přednášel v Dea Orh si voní celou postel exkluzívkami Chanelu - od matrace po peřiny![]()
Cervanek Hezké - teď na to koukám - ani mě nenapadlo pátrat po něčem jiném než po vůních:)
Na Fragrantice hezký popis Métallique od Eleny Knezhevich - vybírám:
Metallique se skládá ze zvláštních efektů a halucinací - ale ne rušivých. Neposkytuje vám kotvu jako začátek koherentní reakce, ale jako mlha způsobuje, že známé věci vypadají jinak a podivně. Vycházejí z mlhy a okamžitě se zase ztratí: lesklé bubliny, obrovské a tiché konvalinky, nějaký sladký, ale nepoživatelný prach ...
Je to mimořádně mírumilovná vůně a v určitém okamžiku se ocitnete zabalená v bavlněné vlně, která se rozpouští ve vzduchu, jakmile se ji pokusíte pochopit, jako mlha. Nevím, proč se tomu říká Metallique; Říkala bych tomu „Psychedelique“. Jediný kov, který dostanu, je odrazová plocha, která náhodně odráží myšlenky tam a zpět..
Existuje film s názvem „Ježek v mlze“, který velmi přesně ukazuje myšlenku vůně. Jako dítě jsem to nenáviděla! Byla to nesmyslná sekvence obrazů a zvuků. Teď si ale užívám všechno to mumlání a neskutečná Metallique se pohodlně usadí - jako mlha plná zázraků - mezi dvěma lidmi, kteří se cítí spolu útulně a cílevědomě, zatímco jeden z nich je trochu oddělen od reality....
Když jsem poprvé ucítila Metallique, z útulné nicoty se vynořila větev z pelyňku, otřela se mi nos a skutečně mi tuto vůni "prodala". Pořád cítím tuto omytou trávu, která tam nemá být, ale je. Doufám, že brzy objevíte své objetí putováním v mlze.
Jak se tam všechny naše popisy vůně potkávají, že?![]()
Korsičanka Psychedelique je presne ten spravny nazev! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.