Nezkoušela jsem na kůži, pouze jsem v prodejně přičichla, ale zaujal mě Orris & Sandalwood. A potom velmi mě zaujal Orange Blossom .
Jo Malone London
Sim tě, jaká čínská guma? Dyk je to jasná Tonka Imperiale! Když nepočítám tu levanduli na začátku. Co jsi s ní zase na té tvojí kůži provedla
?
viem ja? Mala by som to skúsiť ešte na niekom inom...
...a k Tonka Imperiale mám len krátku poznámku "trocha zadymený kockový cukor" ![]()
slniecko Aha, haha
.
wendulka To víš, bílá kůže![]()
Pro milovníky levandule nabízí Jo Malone novou kolekci.

Dalia To vypadá zajímavě
Sice pozdě, ale... hezký sváteční večer, květinko!![]()
Korsičanka Děkuji pěkně, Josefínko. ![]()
Orris & Sandalwood
Zklidnění duše …
Kochám se něžnou krásou malých fialek a jejich vůní. Nevinná nasládlost hladí můj nos a snoubí se s troškou šťavnaté zeleně. Probouzí tichou radost v mém srdci. Potom ucítím dřevo vonící sluncem, mízou a životem, do něhož se stále více vkrádá pudrový tón kosatce.
Meditativní, dřevitě pudrová, krásná vůně.

Red Roses
Na růžích ustláno mám …
Na úvod lehce kyselkavé svěžesti a pak už jen růže. Růže opojná, oblázkově hladká, trochu olejovitá … prostě jako bych zabořila nos přímo do rozvitého květu.
Je elegantní, snad malinko starosvětská, je klidná a způsobná.

Na to, že je to Eau de Cologne, tak má intenzitu a výdrž ohromnou!
Jj, jak Red Roses, tak Orris & Sandalwood patří k tomu nejlepšímu, s čím tahle značka přišla. Škoda teda, že druhá skončila.
wendulka Mně se jich líbí víc. Značka mi sedí jako celek a poslední dobou obzvlášt hodně. Společně se Chanelem mi její vůně dělají dobře, nejsou přeslazené, nejsou těžké ... ráda nosím i Tuberose Angelica a v plánu mám si časem pořídit Mimosa & Cardamon.
To mně taky.
Fig & Lotus Flower
Příjemná svěžest citronu a zeleného neroli, do níž prolíná vůně fíkovníku a pak mléčných zralých plodů a nakonec i lotosových květů. Výdrž je na lehkou vůni docela slušná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)