Kdo čekáte na Shalimar Souffle Intense, je již v prodeji.

Kdo čekáte na Shalimar Souffle Intense, je již v prodeji.

FALL FLOWERS

Po úspěšné loňské edici je tu opět "porcelánový" flakón a v něm nový parfém: Fall Flowers.
Balení obsahuje: porcelánový flakón, vyrobený japonskou porcelánkou ARITA, hladky 100 ml flakón s vůní samotnou a trychtýřek.
Cena 700 €
No musím říct, že loňský flakón se mi líbil víc
.
Mně ten flakón přijde nádherný (ten minulý ovšem taky, pro Mitsukou to byl dokonalý domeček :-) ). Tento se mi strašně moc líbí barevně a uzavěr ve tvaru květu... hmmm. Parfém Fall Flowers má být právě taky květinový, prý něco mezi chanelovskou Gardénií a tuberózovou Jardins de Bagatelle. To mi nezní vůbec špatně. Parfém určitě vyzkouším, porcelán nechám sběratelům... a když bude vůně hezká, budu doufat, že se Fall Flowers objeví časem v edici pro běžnější zákazníky. ![]()

Podle mě je nádhernej![]()
Myslím, že jo![]()
tak jo! ![]()
Plnění 500 ml flakónu LUI jsem právě založila zde:
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/porcovani:c3/t1725.htm?page=1&_fid=z1yy#m=161869
Jj, tohle by mohlo být přesně pro ni
.
Ano, moc krásnej flakón...
Ale s tou cenou to už přeháněj... ![]()
Malé včelky přicházejí...

(Instagram - Ebtisam)
já si tu jen s dovolením odložím své nováčkovské nadšení ze Samsary - je skvělá! a cítím v ní indulonu:-O
Malé včelky přicházejí...

(Instagram - Ebtisam)
To je nádhera
A ja som len včera zistila, že Magic prichádza zas na trh. Môžem teda pokojne doraziť ten, čo mám doma a snáď bude prvá včielka na polici.
Možné je všechno. Zaměřím se na Indulonu. Ale jo, je skvělá. Ve všech svých koncentracích. ![]()
Včelky jsou fajn. Tyhle "mini" (30 ml) včelky jsou tak hezký, že skoro umenšují můj smutek z konce jejich původních flakónů.
aha pardon to jsem asi měla říct, mám vzorek edp. určitě budu zkoumat dál a nějakou si pořídím, nejpozděj na příští léto. připadá mi to jako teplá letní vůně teda,v zimě bych si s ní asi nevěděla rady
Já si s ní vím rady kdykoli, ale za teplých letních večerů, je úplně nejkrásnější. ![]()
to mě mrzí že už jsem to nestihla, u nás je fakt kosa:-( ale už se těším napřesrok:-))
V Samsaře taky cítím určitou krémovost a připomínku doby 80.let, takže i tón (modré) indulony by se tam našel... když jsem před lety v létě nosila Samsaru EdT, manžel mi řekl, že voním jako gumový člun
dožadovala jsem se bližších detailů, tak prý to je ale příjemná vůně, asi mu připomněla dětství a léto, kdy se namazal krémem a jezdil na člunu po jezeře ![]()
jasneze modra:-) ano ty osmdesatky jsou presny. chjo. si najednou pripadam stara
jeste bych se s dovolenim optala, dneska testuju pro zmenu eau de shalimar a koukam vzorek sice meli, flakon ale (skoro) nikde neni.. uz se nevyrabi?:-O
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.