Hmm, to je docela dost
, ale prodávala se i za horší cenu, po ukončení výroby.
Snad bude pro nás možnost něčeho příznivějšího.
Hmm, to je docela dost
, ale prodávala se i za horší cenu, po ukončení výroby.
Snad bude pro nás možnost něčeho příznivějšího.
Tak pokud přihlédnu k ceně, za kterou se prodávala v původním 75ml flakónu, tak to vzhledem k množství vychází téměř stejně
.
I na mě se hrnou dotazy a snažím se zjistit maximum.
To, že Iris Ganache v butiku Place Vendome a Oriental Brulant v obchodním domě Printemps bude v těch barevných 125 ml včelkách stát 295 € vím už pár dní. Je to stejná cena, za jakou se prodává Quande vient la pluie v Bruselu. A je to stejná cena, za kterou se prodávají všechny exkluzivky v buticích Guerlain Parfumeur. Takže to je dobrá zpráva.![]()
To, co se snažím zjistit. je možnost objednat 250 ml nebo 500 ml flakón. Aniž bych pro něj musela jet (pokaždé) osobně. Tak, jako to bylo u Quand vient la pluie, kdy mi byl udělena výjimka a mohla jsem na dálku objednat několik 250 ml flakónů.
Díky.
Tak pokud přihlédnu k ceně, za kterou se prodávala v původním 75ml flakónu, tak to vzhledem k množství vychází téměř stejně
.
Přesně tak. Ta cena odpovídá ceně všech exkluzivek v tomto balení (a ceně, za kterou se prodávala v 75 ml balení). ![]()
Ty bohužel nebudou, to je taky jedna z postupně vycházejících zpráv.
Hlavně, aby ti povolili výjimku a my - nenasytné parfumaniačky - se mohly těšit alespoň z odstřiku!
Tímto se hlásím, otevřeš-li tu také medvědy, Moni. Ráda bych Iris Ganache minimálně 30 ml:)
Nejpozději v pondělí bude jasno ve všech bodech. Doufám, že nakonec to bude podobně jako v případě Quand vient la Pluie, tj. možnost několika 250 ml flakónů.
Držím palce!!!
Ty bohužel nebudou, to je taky jedna z postupně vycházejících zpráv.
To je škoda, tak trochu som dúfala, že budem mať balenie s balónikom
Ale ani odstrekom nepohrdnem. To 125ml balenie je na môj rozpočet priveľa.
.
Přehlédla jsem to množství, že je to za 125 ml
.
Vánoční malovátka. ![]()

To je škoda, tak trochu som dúfala, že budem mať balenie s balónikom
Ale ani odstrekom nepohrdnem. To 125ml balenie je na môj rozpočet priveľa.
Já se obávám, že balonkové flakony už se nevyrábí. Také bych nějaký ráda do sbírky,ale přestaly se dělat![]()
Opravdu se nevyrábí. Alespoň tedy u řady L´Art et la Matiere. Balónky zůstávají u 125 ml flakónů řady Les Parisiennes a u 60 ml flakónku quadrilobé, ve kterém je nyní Le Plus Beau Jour de ma vie.
Souffle podruhé lépe:
Recenze Shalimar Souffle Intense:
http://guerlinade.cz/2017/10/08/guerlain-shalimar-souffle-intense-recenze/

Krásná recenze, ostatně jako vždy ![]()
Včera jsem měla možnost vůni vyzkoušet a jsem příjemně překvapená. Docela si dovedu představit, že bych Souffle Intense nosila. A flakonek je opravdu nádherný.
Ano, zatímco Shalimar Souffle de Parfume jsem si v podstatě občas jen tak zkoušela doma, se Souffle Intense občas vyrazím i do ulic.
A děkuji. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.