ale jo, za pár týdnů bude dostupná jako všechny ostatní exkluzivky téhle řady... jak to půjde, pošlu ti ji k posouzení. ![]()
Guerlain
slniecko "A ja že čo má vojet spoločné s čerešňami...
"
![]()
Bože! Kam jsme se to od ruského polibku až dostaly? Huš, pryč!
Našla jsem tvůj dárek ze srpna - flakonek se zbytkem Moskow![]()
Korsičanka Freude, Freude, vždycky na Tě dojde...![]()
Korsičanka tak budeš vedieť porovnať novú a starú verziu
.
slniecko Ja jsem si toho vsimla az ted...![]()
No, v podstate ten serial je na tom zalozeny
Nakonec budem za ten nazev u Guerlain radi, mohlo byt hur.
Ambre Éternel
krásně kořeněné pačuli. velmi.. skořicové? zázvorové? kardamomové? hlavně krásné. možná to není pačuli, ale broskvové slupky. a kus kůže. no není tohle pro mě, ale je to velmi velmi pěkné. nene, s konečnou platností je to pačuli.
jo málem bych zapomněla - kde je sakra ta ambra?!
ale bože je to božské! je to něco jiného. vůně vůní. poušť pouští. sahara a beduíni. koňská sedla a stany v písečné bouři. vůně vůní.
Luna Nečerti se hned. Třeba já měla ruštinu jen dva semetry a učila mě rodilá Moskvanka a byla ohromná.
Jasně, že o Baryšnikova nejde a ani o ruské obyvatelstvo jako takový, ale když se řekne ruský polibek, tak mi okamžitě vyskočí televizní noviny z dětství a hubany Husáka s Gorbačovem (mamka pamatuje i toho Břežněva). Ble-e
.
Už si nepamatuju, kde se to vzalo, ale u nás se tomu jejich vocucavaní říkalo trojitý Brežněv.
Jupí, další šatičky![]()
!
Stejně jako Monsieur Guerlain si ale odlehčenou LPRN 2012 nedovedu tak úplně představit. Že by ubrali na umělém třešňovém čaji
?
Miniaturku si ale budu muset opatřit, pokud bude. Jak s tím člověk jednou začne...![]()

wendulka šmarjájózef...snáď to bude naživo v decentnejších farbách, toto mi pripadá, že si spomenuli, že šatičkami ešte nemajú pokrytý vekovú skupinu 3+.
slniecko Tsss, žvýkačková růžová je náhodou úplně nejlepší růžová vůbec![]()
![]()
!
wendulka Jé, podobný šaty mám ve skříni a chystala jsem se s nima k popelnici, takže si je ještě nechám. Jinak dcera bude mít 3+ příští rok, že by dáreček?![]()
Moc prosím, mohl by někdo porovnat koncentrace u vůní Champs Elysées a Idylle?
Brzy (březen, možná dříve) se objeví první odnož MON GUERLAIN - MON GUERLAIN FLORALE.
Přidanou hodnotou bude pivoňka (vedle jasmínu sambac, levandule Carla a vanilky).

(Instagram Maria Taranenko elle russia)
Vůně s pivoňkou bývají na můj vkus často tak nějak příliš svěží a romantické... ale zas s tou levandulí to může být zajímavé, pokud jí nebude příliš málo, což asi bude a velké experimenty nelze očekávat... přesto, maximální zvědavost zajištěna. ![]()
domenica Já bych zase pivoňkovou vůni přivítalam tyto kytky miluji tvarem, barvami, velikostí a vůní.
Vyloženě pivoňkovou vůni jsem již dlouho nečichala. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)