Je to pořád "konvalinka", ale každé vydání znamená trochu odlišné vyznění a akcentaci jiné složky.
Recenze parfému MUGUET z roku 2016:
http://guerlinade.cz/2016/04/14/guerlain-muguet-2016-recenze/
Je to pořád "konvalinka", ale každé vydání znamená trochu odlišné vyznění a akcentaci jiné složky.
Recenze parfému MUGUET z roku 2016:
http://guerlinade.cz/2016/04/14/guerlain-muguet-2016-recenze/
Až do roku 2015 byla vůně v té podobě, jakou jí vytvořil Jean-Paul Guerlain. Novou verzi v roce 2016 představil Thierry Wasser.
(zdroj FB Monsieur Guerlain)
Tak letos do flakónu moc kreativity nezapojili, ale ten odstín zelené v kombinaci s bílou, to je prostě nádhera.
Cena strašlivá, prostě sběratelský kousek.
cinkja Díky za fota
- ta jsou!!!
Dobře znám jen tu, kterou mám. Také včelku, ale s tím nádherným porcelánovým pouzdrem - verzi 2014. Novou verzi jsem sice zkoušela, ale ta původní se mi líbila více. Ale proč, to už nevím
.
Také jsem si říkala, že je flakón trochu chudý
. Ale proti verzi 2008 ....... Spíše na mě divně působí ta absence štítku.
cinkja škoda, že cena není v korunách
.
Korsičanka Růže?
domenica Děkuji za informaci.
Konvalinky mám jen v Champs Elysées, tak si Muguet představuji tak nějak podobně. ![]()
Dalia Jak píše správně Monika:Složení: zelené tóny, růže, jasmín (tóny evokující vůni konvalinky)
Mrkni sem:
https://www.fragrantica.de/Parfum/Guerlain/Muguet-2016-37330.html
Renusatko Jak v korunách? 430 x 26 ![]()
Zjednodušeně řečeno, je to téměř konvalinkový soliflór. Zelená, trochu chladná, křehká, celkem v souladu s tím, jak konvalinky působí. Champs-Elysées působí vřeleji, víc květin, víc vanilky, to vše hlasitější.
Korsičanka Aha, děkuji.
Vůně jara. Myslím, že by se mi líbila.
Myslím, že bylo myšleno 430 Kč. ![]()
Ano, vůně jara jako vyšitá. A nekrásnější je v zimě, ideálně v mrazech. ![]()
domenica Děkuji. Chladná a křehká ... musí být pěkné takto si vonět v teplých jarních dnech. ![]()
Tak to jsem ještě nezkoušela. Zdá se, že počasí následujících dnů bude ideální
.
domenica Aha. To by mě ani jako vtip vůbec nenapadlo![]()
To je fakt. V tomhle počasí lépe drží a krásně zvoní. ![]()
Ale bylo by to super. ![]()
domenica Jasně 430 Kč.
Korsičanka
x 26, už je to trošku horší.
Renusatko Ale za takovou limitku jen "trošku"
Musela jsem si vzpomenout:)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.