cinkja Já též - zkusím to dát z AJ rovnou do NJ:)
Edit: tak jsem to převedla a překlad je daleko lepší, možná dokonce identický![]()
cinkja Já též - zkusím to dát z AJ rovnou do NJ:)
Edit: tak jsem to převedla a překlad je daleko lepší, možná dokonce identický![]()
V tomhle ohledu to samozřejmě logické je, ovšem pouze pro ty zákazníky, kteří tuto informaci ví. Mně to pak honem taky došlo, když mě asistentka navedla k panelu s kosmetikou, že Terracota Le Parfum byla tenkrát v Sephoře taky původně tam. Ale prostě podvědomě člověk zamíří vždy napřed normálně do regálu k vůním.
Nejideálnější by tudíž v této situaci podle mě bylo, aby byly na každé prodejně testery dva obzvlášť, když je to novinka a ideální do tepla.
Dneska už je ta Terracota Le Parfum vlastně taky normálně mezi ostatními vůněmi Guerlain.
Tak ona Météorites určitě časem také bude, ale právě v tuto chvíli patří do té kolekce. Jakmile bude uvedena jiná kolekce dekorativky, tak jí pak určitě přesunou.
cinkja Já vím, že časem to určitě udělají stejně, jenže to už zase nebude novinka. U té Terracotty Le Parfum to bylo "celkem jedno". Ale zrovna ta Meteorites Le Parfum má podle mě potenciál se chytit ještě víc už od začátku, pokud by se jí k tomu dal prostor. V tomhle případě mi to přijde škoda.
cinkja logické to je, ale do dekorativky já nechodím, a ty dámy, které se pídí po vunich ji tam taky hledat nebudou. Takže je to na personálu, jak moc je šikovný a bude nabízet a upozorňovat. Dnes se mi stalo, že prodavačka nevěděla, zdá prodávají Toma Forda a musela se jít zeptat jiné. ![]()
alibi je to asi různé, v Králově Poli v Marionaud je mezi parfémy.
viktorka_od splavu
netuším, já tam tak nerada chodím, že jsem eliminovala okolní vjemy, stříkla vůni na ruku a odešla. Cedule tam asi byla, jen netuším u jakého parfému.
Edit myslela jsem, že prezentace je předem daná, kam a jak flakón umístit...
janejane já už chodím najisto - pořád rovně až ke guerlainímu regálu, obhlídnout, nástřik, otočit o 180 a odchod. vlastně naposled co jsem tam byla, tak ten "odchod" byl plodnej, páč tam v cestě měli jakýsi štokrlátko a na něm l instant magic, tak že jsem jinak nic novýho neobjevila ošplíchla jsem se jím - a najednou mi voněl oproti zimě kdy byl hroznej - a šup už je na polici![]()
Já jsem profík v trochu jiném oboru, žádná nebezpečí nehrozí ........![]()
cinkja to jsem ráda, nechtěla bych někomu způsobit nepříjemnosti:-)
Mam trochu trapny dotaz: Jak je to s L'Heure de Nuit? Uz je mrtva?![]()
domenica Prosím, nezakřiknout
!
Nejen v Paříži. V buticích Guerlainu na různých místech po světě. ![]()
domenica Je tak nádherná!
A nejspíš lze koupit pouze v Paříži.
Já jsem totiž i kdesi četla, že už je zrušená, tak mě to zajímá.
![]()
Fleur No já jsem ji kdysi prodala, že jako na tohle času dost.
Než jsem tenkrát koupila LHB od Tebe, tak jsem ji taky prodala a potom nějaký čas litovala. Dnes bych ji nedala ani za nic. Ten flakon od Tebe stále mám. A potom jeden nový záložní.
domenica No vidíš, to mě vůbec nenapadlo.
Tak to je dobrá zpráva, začnu šetřit a udělám si výlet.![]()
Pálí někoho na kůži Shalimar?
Dalia Ano, nemůžu si ho dávat na místa, kde je jemnější kůže. To dělá asi ten bergamot.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.