Guerlain

09. srpna 2014 00:04
Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 12. června 2018 18:57

cinkja Já též - zkusím to dát z AJ rovnou do NJ:)

Edit: tak jsem to převedla a překlad je daleko lepší, možná dokonce identický

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 12. června 2018 19:41
Reakce na cinkja:

Umístění na panelu dekorativní kosmetiky je tedy logické  .

​V tomhle ohledu to samozřejmě logické je, ovšem pouze pro ty zákazníky, kteří tuto informaci ví. Mně to pak honem taky došlo, když mě asistentka navedla k panelu s kosmetikou, že Terracota Le Parfum byla tenkrát v Sephoře taky původně tam. Ale prostě podvědomě člověk zamíří vždy napřed normálně do regálu k vůním.

Nejideálnější by tudíž v této situaci podle mě bylo, aby byly na každé prodejně testery dva obzvlášť, když je to novinka a ideální do tepla.

Dneska už je ta Terracota Le Parfum vlastně taky normálně mezi ostatními vůněmi Guerlain.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 12. června 2018 19:45

wendulka 

Tak ona Météorites určitě časem také bude, ale právě v tuto chvíli patří do té kolekce. Jakmile bude uvedena jiná kolekce dekorativky, tak jí pak určitě přesunou.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 12. června 2018 19:55

cinkja Já vím, že časem to určitě udělají stejně, jenže to už zase nebude novinka. U té Terracotty Le Parfum to bylo "celkem jedno". Ale zrovna ta Meteorites Le Parfum má podle mě potenciál se chytit ještě víc už od začátku, pokud by se jí k tomu dal prostor. V tomhle případě mi to přijde škoda.

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 12. června 2018 20:31

cinkja logické to je, ale do dekorativky já nechodím, a ty dámy, které se pídí po vunich ji tam taky hledat nebudou. Takže je to na personálu, jak moc je šikovný a bude nabízet a upozorňovat.  Dnes se mi stalo, že prodavačka nevěděla, zdá prodávají Toma Forda a musela se jít zeptat jiné. 

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 12. června 2018 22:26

alibi je to asi různé, v Králově Poli v Marionaud je mezi parfémy.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 12. června 2018 22:29

janejane a taky tam u Terracotty mají pořád ceduli Novinka?:-) (a taky byla loni mezi parfémy a ne dekorativkou, tam teda taky nechodim)

edit: mě teda napadlo, jestli je cinkja profík, tak aby neměli v těch prodejnách problém že to mají nestandardně vystavené

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 12. června 2018 22:36

viktorka_od splavu  netuším, já tam tak nerada chodím, že jsem eliminovala okolní vjemy, stříkla vůni na ruku a odešla. Cedule tam asi byla, jen netuším u jakého parfému. 

Edit   myslela jsem, že prezentace je předem daná, kam a jak flakón umístit...

48190 příspěvků moje polička 12. června 2018 22:53

janejane já už chodím najisto - pořád rovně až ke guerlainímu regálu, obhlídnout, nástřik, otočit o 180 a odchod. vlastně naposled co jsem tam byla, tak ten "odchod" byl plodnej, páč tam v cestě měli jakýsi štokrlátko a na něm l instant magic, tak že jsem jinak nic novýho neobjevila ošplíchla jsem se jím - a najednou mi voněl oproti zimě kdy byl hroznej - a šup už je na polici

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 12. června 2018 23:10

viktorka_od splavu 

Já jsem profík v trochu jiném oboru, žádná nebezpečí nehrozí ........

48190 příspěvků moje polička 12. června 2018 23:12

cinkja to jsem ráda, nechtěla bych někomu způsobit nepříjemnosti:-)

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 17. června 2018 19:02

Mam trochu trapny dotaz: Jak je to s L'Heure de Nuit? Uz je mrtva?

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 17. června 2018 22:12

Luna 

Stále žije.  Naštěstí.

I l´Heure Bleue. Taky naštěstí.

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 17. června 2018 22:13

domenica Prosím, nezakřiknout !

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 17. června 2018 22:47

domenica Je tak nádherná! A nejspíš lze koupit pouze v Paříži. Já jsem totiž i kdesi četla, že už je zrušená, tak mě to zajímá. 

Fleur No já jsem ji kdysi prodala, že jako na tohle času dost. 

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 17. června 2018 23:03

Luna 

Nejen v Paříži. V buticích Guerlainu na různých místech po světě. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 18. června 2018 07:15
Reakce na Luna:

domenica Je tak nádherná! A nejspíš lze koupit pouze v Paříži. Já jsem totiž i kdesi četla, že už je zrušená, tak mě to zajímá. 

Fleur No já jsem ji kdysi prodala, že jako na tohle času dost. 

​Než jsem tenkrát koupila LHB od Tebe, tak jsem ji taky prodala a potom nějaký čas litovala. Dnes bych ji nedala ani za nic. Ten flakon od Tebe stále mám. A potom jeden nový záložní.

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:22

domenica No vidíš, to mě vůbec nenapadlo. Tak to je dobrá zpráva, začnu šetřit a udělám si výlet.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 18. června 2018 20:54

Pálí někoho na kůži Shalimar?

Offline Darya
141 příspěvků moje polička 18. června 2018 21:11

Dalia Ano, nemůžu si ho dávat na místa, kde je jemnější kůže. To dělá asi ten bergamot.