Guerlain

09. srpna 2014 00:04
Offline Martula
1781 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:08

Korsičanka Pro mě Scandal krémová je.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 02. listopadu 2018 18:52

Shalimar Souffle de Lumière

Úvodní jiskřivé tóny citrusů v čele bergamotem příjemně osvěží podobně jako v Shalimar Cologne. Již po rozvonění se však ozve allurovský jasmín, jímž se tento Shalimar jednoznačně hlásí k odkazu Souffle. Na rozdíl od něj se ale místo do pomerančového květu s heliotropinem a umělohmotným pačuli zamiloval do slunečného, máslově ovocného ylangu z Promesse de l´Aube. A plodem jejich lásky se stala pižmová vanilka se smetanově bílou pletí, lehounká jako pápěří.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 02. listopadu 2018 19:15

wendulka Krásné foto i popis A díky němu vím, proč ho nemůžu - zatím. Připomíná mi Allure

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 02. listopadu 2018 19:19

Korsičanka No já Allure jako takový taky nemůžu. Tam už mám ty čínské gumy příliš výrazné. V Lumiere je to akorát na hraně, kdy je mi to na nošení ještě příjemné.

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 17:45

Poté, co jsem se dneska zahalila do oblaku Musc Noble nástřikem z flakonu a ne jen kapkou ze vzorku, je mi jasné, co bude pod stromečkem. Konečně zase Guerlain, který mi sedne .

A zpráva pro příznivkyně LPRN Black Perfecto EdP - bude končit.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 18:03

blackviolet  ... ještě jsem si ho ani nestihla pořídit. 

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 18:25
Reakce na blackviolet:

Poté, co jsem se dneska zahalila do oblaku Musc Noble nástřikem z flakonu a ne jen kapkou ze vzorku, je mi jasné, co bude pod stromečkem. Konečně zase Guerlain, který mi sedne .

Došla jsem ke stejnému závěru.

​Ach jo, proč mě to jenom nepřekvapuje. Tohle už je v případě mainsteamových LPRN podruhé.

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 18:46
Reakce na blackviolet:

​A já oznamuji naopak jeden přírůstek - orientální řadu brzy obohatí BOIS MYSTÉRIEUX. Vzorek už mám doma a začínám se s ním seznamovat. Vypadá to na lesní, dřevitě mechový orient.

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 19:18

wendulka Na tobě je moc krásný, však jsem se s ním tímto způsobem seznámila .

domenica Tak to je dobrá zpráva, dřevitě mechový orient zní zajímavě. Těším se.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 19:31

domenica Bois Mystérieux mě zajímá. Pokud by se vůně porcovala, ráda se přidám.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 19:38

blackviolet 

Konečně zase Guerlain, který mi sedne .

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 04. listopadu 2018 10:49

domenica Tak to zní hodně dobře.

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 04. listopadu 2018 10:51
Reakce na wendulka:

​...ano!

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 04. listopadu 2018 13:52
Reakce na Martula:

No já musím říct, že mě už dlouho něco tak neoslovilo jako 190 ANS a to jsem vzorek vyzoušela spíš jen náhodou. Porcování jsem ignorovala, protože 180 ANS mi neseděla a nevím proč jsem si myslela, že 190 ANS je stejná.

Vyzkoušela jsem vzorek a propadla panice, že odstřik už určitě neseženu Naštěstí pár dobrých duší mi nabídlo ten svůj k prodeji, tak mám zatím nakřečkováno.

Nad vůní už od pátku přemýšlím - co vlastně mě v ní tak zaujalo. Vnímám ji jako výrazně krémovou, pronikavou květinovku (něco jako Scandal nebo Amore Mio od Roja, ale mnohem intenzivnější a se sladším základem).

Vůbec nemám pocit, že v ní cítím defilé vůní Guerlain, jak šly časem. Já v ní mám zhmotněny svoje vlastní příjemné parfémové vzpomínky z mládí. Vůně v Tuzexu, jedna naše sousedka, která používala nějaký nedostižný parfém z Francie a vždy když odcházela z domu, tak po ní vůně ještě dlouhou dobu zůstala ve výtahu i na chodbě, zbytky vůní v broušených flakoncích na komodě mé babičky..taková směs příjemných parfémových zážitků slitých do jedné vůně. A požitek z kvality.

A moc ráda bych šla i do verze extrait, kéž by se porcoval

​ Ignorovala som aj ja, ale po tomto tvojom prîspevku vstúpil do mojej duše nekľud, veď takúto vôňu hĺadám už pár rokov. Musím vyskúšať, možno to bude moja osudová. Kiež by sa na mne rozvoňala ako na tebe.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 04. listopadu 2018 14:26

milacka ja ju ešte musím viac preskúmať, ale je možné, že svoj podiel budem posúvať ďalej.

Offline Chantal
258 příspěvků moje polička 04. listopadu 2018 15:54

Moc všechny zdravím z Paříže! Podlehla jsem totálnímu okouzlení a koupila to nádherné balení 190 Ans Absolue 250ml čistého parfému, takže kdo by rád, odstřik nechť pošle prosím PM. Jen teda budu v ČR až 19.12, tak rozesílat budu moci bohužel až 20.12...

Rozdíl mezi EdP a čistým parfémem je velmi znatelný, podobně jako u jiných vůní od Guerlain je čistý parfém hladší, propracovanější a drží na kůži asi 8 hodin ve skvělé a krásné intenzitě! EdP se naopak po 3 hodinách vytrácí... jsem šťastná, že jsem se zbláznila a koupila ten extrait.

Další vlastní medvídě, které si budu odvážet z Paříže je Iris Ganache, kterou jsem měla roky v tužebníku...

Takže už budu mít doma 4 bílé včelky, nebo spíš včely tedy - Mon Precieux Nectar, L'Heure Bleue d'Nuit, 190 Ans Absolue a Iris Ganache. Tak kdyby měl někdo o nějaké podíly zájem, tak se neváhejte ozvat! 

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 04. listopadu 2018 16:31
Reakce na slniecko:

milacka ja ju ešte musím viac preskúmať, ale je možné, že svoj podiel budem posúvať ďalej.

​Počej pár dní...  Je proměnlivá. Když jsi vzpomenu, jak se mi napoprvé (ne)líbila Iris Ganache, a co z toho vzniklo. 

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 04. listopadu 2018 16:34
Reakce na wendulka:

​Bois Mystérieux je velmi příjemná, citím v ní trochu fougerového mixu, tak zkouším, kdo jaké míry na mně vyznívá pánsky a do jaké míry mi to případně (ne)vyhovuje. 

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 04. listopadu 2018 16:43

domenica ja by som ešte bola eventuelne zvedavá, čo by s tým spravil mráz, ale neviem, či sa mi chce tak dlho čakať.

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 04. listopadu 2018 16:44
Reakce na Martula:

No já musím říct, že mě už dlouho něco tak neoslovilo jako 190 ANS a to jsem vzorek vyzoušela spíš jen náhodou. Porcování jsem ignorovala, protože 180 ANS mi neseděla a nevím proč jsem si myslela, že 190 ANS je stejná.

Vyzkoušela jsem vzorek a propadla panice, že odstřik už určitě neseženu Naštěstí pár dobrých duší mi nabídlo ten svůj k prodeji, tak mám zatím nakřečkováno.

Nad vůní už od pátku přemýšlím - co vlastně mě v ní tak zaujalo. Vnímám ji jako výrazně krémovou, pronikavou květinovku (něco jako Scandal nebo Amore Mio od Roja, ale mnohem intenzivnější a se sladším základem).

Vůbec nemám pocit, že v ní cítím defilé vůní Guerlain, jak šly časem. Já v ní mám zhmotněny svoje vlastní příjemné parfémové vzpomínky z mládí. Vůně v Tuzexu, jedna naše sousedka, která používala nějaký nedostižný parfém z Francie a vždy když odcházela z domu, tak po ní vůně ještě dlouhou dobu zůstala ve výtahu i na chodbě, zbytky vůní v broušených flakoncích na komodě mé babičky..taková směs příjemných parfémových zážitků slitých do jedné vůně. A požitek z kvality.

​Tak to je úplně nejvíc, když se přihodí.