Martula tak to jsou dobré zprávy.
Guerlain
...celé to zní krásně![]()
Martula díky, že ses podělila o dojmy a to "chvění"
na IT se proto těším o to víc
Martula Zní to krásně, udělalas mi velkou radost prvními dojmy!
Martula Mě jsi tím "chvěním" moc nepotěšila
Ale nic jiného jsem od drahé Guerlainovy vůně ani nečekala![]()
alibi Musela jsem se o dojmy podělit, od včerejška na nic jiného nemyslím a doma už to nikdo nechce poslouchat
blackviolet Taky mám radost, už dlouho jsem z nějakých novinek neměla tak dobrý dojem jako z těchto.
Korsičanka A co mám říkat já?
Doufala jsem, že mě nechá chladnou. A teď svádím vnitřní boj mezi pocity "tohle už nikdy nemusíš objevit" a "jsi blázen chtít koupit třicítku za takové prachy" ![]()
Martula Dobrá rada: "Nebojuj a kup - ovšem ne v Praze!"![]()
...líbí se Ti.? Nemůžeš kvůli tomu spát a první i poslední myšlenka dne je - "ten parfém"?
...máš na to prachy a rodina nebude jíst kolínka a gothaj.?
...chodíš do práce a makáš, vyděláváš.?
Jestli jsi odpověděla pokaždé ANO = kup a udělej si radost![]()
![]()
Miru No vždyť jo
Už jsem rozhodnutá. Letos výrazně šetřím za cestování (zatracená corona!), tak proč si neudělat radost jinak, že ![]()
Martula tak to je láska !
Martula Krásné a lákavě znějící popisy!
Achjo, člověk aby vyloupil banku. ![]()
Martula s Iris Torrefie jsi mne potěšila. Jsem na nej ještě zvědavější.
Fol Arome To rozhodování ti nezávidím
. Člověk dost bojuje s tím, jestli je ještě normální, když ve svém množství parfémů potřebuje ještě něco tak drahého
. Ale myslím, že tě tady chápeme všichni. Naštěstí podle tvého popisu a složení, ta pro mě nebude.
Ze začátku se mi jasně vybavila L´Heure Bleue, s šalvějí navíc. Ta šalvěj je mírně maskulinní a celkově jsem měla po nástřiku pocit, že jde rozhodně o unisex. Postupně ale nastal obrat k vysloveně dámské, sladší vůni. Už dlouho jsem u vůně nezaznamenala tak rozdílný vývoj. Popravdě mě ten začátek moc nenadchnul, protože s L´Heure Bleue mám dost špatné vztahy. Ale po půlhodině - hodině začala vůně sládnout, objevila se špetka skořice a hřebíčku, pak vykouknul hřebíčkový karafiát a kosatcový pudr - z Modré Hodiny zbyla jen ozvěna a herbálně maskulinní tóny se umravnily někde v pozadí a já jsem si uvědomila, že něco takového hledám už roky.
Vše dohromady je to velkolepé, chybí mi slova. Ta vůně pro mě ztělesňuje klasické parfumerské řemeslo v tom nejlepším slova smyslu. Klasika, kvalita.
... a teď si představ, co je Fol Arôme pro mě, když l´Heure Bleue miluju! :-D ![]()
Jinak souhlasím se vším, je to Počin a velká radost.
domenica Tak to bych byla úplně v háji, musela bych si pořídit několik flakonů do zásoby ![]()
To jsi mi s tou Fol Arome pěkně zamotala hlavu![]()
. No nedá se nic dělat, tak se po delší době asi zase vydám do Dlouhé.
A jinak mě rovněž těší tvé první dojmy z nové kosatcovky.
wendulka Zajdi, stojí za zkoušku. Mají poslední dva kousky na prodej
A budu ráda za tvůj názor i na novou kosatcovku ![]()
Martula Kolik prosím stojí 30 ml Fol Arome?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)