Tauer Perfumes

18. srpna 2014 20:47
Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 19. února 2019 15:39

alibi 

...děkuji

No, podprahově jsem si to vyložila, že Tvá mýdla jsou kvalitou srovnatelná, ale levnější..?.

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 19. února 2019 15:40

Miru asi tak, jen tu jeho krásnou vůni neumím napodobit ;)

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 19. února 2019 15:44

alibi 

...hm, krásnou. Každému voní přece něco jiného

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 19. února 2019 15:48

alibi 

Máš pravdu, Li. Ještě Tuberózové stále mám a používám na tělo (ne na ruce za ty peníze), ale odvázaná z něj nejsem. Až si některé z tvých mýdélek ponechám a nepoužiju je jako rychlý dárek, určitě budu spokojenější!

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 19. února 2019 15:50

Miru , majestic tuberose má pro mě nádhernou vůni.

ta tmavá - data miner ani solar engineer - mi nevoněla, a mandarines ambrees mi zase přišla taková obyčejná

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 19. února 2019 15:51

Korsičanka děkuji ;)

já ho vymydlila ve sprše už dávno, a jak říkám, mělo účinky stejné, jako ta moje

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 23. února 2019 14:54

Dostala jsem před pár dny balíček s vyměňovanou vůní a jako překvapení hodná kolegyňka přibalila Tauerovu Maroc pour elle. Ve flakonu zbylo jen po dně, neb rozprašovač vypustil nějaký ten ml  do bublin. Sice , ale ony mi na balkoně NEUVĚŘITELNĚ VONÍ. Ostrý citrusový úvod - jak popisují recenze - vystřídalo něco úžasného Mistrovská kombinace složek, jež mi nedá spát! Jasmín, růže, orientální dřeva a stopa levandule - další hladivá vůně

Offline ModestMourek blogger
1110 příspěvků moje polička 02. března 2019 06:48

Korsičanka Při případném nákupu pozor na reformulaci (snížení obsahu jasmínu).

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 02. března 2019 17:56

ModestMourek Ještě jednou dík za upozornění.Musím od někoho porovnat

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 02. března 2019 23:04

L'Air du Désert Marocain 

Poušť, na kterou se snáší noc. Ve vzduchu je kořeněná vůně koriandru a římského kmínu, smísená s pomerančovým dřevem. Kůže a dřevo jsou ještě vyhřáté sluncem, ale jsou tu už i první obláčky kouře z rozdělaných ohýnků, nad kterými se rozpouští ambra. Z potemnělého nebe pomalu padá hvězdný levandulový prach.

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 02. března 2019 23:42

blackviolet krásný popis mé oblíbené vůně 

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 03. března 2019 09:57

alibi Díky. Je to jedna z jeho nejlepších. Dělám trochu pořádek ve vzorcích a našla jsem k ní poznámky z prvního zkoušení někdy před šesti lety. A líbí se mi pořád.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 03. března 2019 10:23

Vzkaz všem milovníkům Tauera: kdybyste někdo měl novější vzorek Maroc pour elle, ráda bych zkusila a porovnala, (tj. koupím i pár kapek) - kvůli shora uvedené reformulaci. Nevím, kdy k ní došlo, bohužel:((

Offline catch
215 příspěvků moje polička 03. března 2019 16:40

Korsičanka 

Neviem, odkedy sa datuje reformulovany Maroc pour elle, moja vzorka je kupena v oktobri 2018.

Nesedi mi a rada ju poslem dalej.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 03. března 2019 17:50

catch Super! Tak mi písni prosím do SZ celkovou cenu.Díky!

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 03. března 2019 18:45

Takže bohužel ze zahraničí nechci platit za vzorek + za poštovné. Měla jsem napsat, že upředňostňuju Čechy, moje chyba. Nakonec ho nejspíš přihodím k příští objednávce z Neosu, ale to až v dubnu.

Offline catch
215 příspěvků moje polička 03. března 2019 20:06

Korsičanka 

Ujasnili sme si to ; ))

Ak by mal niekto zaujem o vzorky LE MAROC POUR ELLE, UNE ROSE VERMEILLE a L'EAU (vsetko vzorky z Discovery set, Tauer) a ma moznost osobneho odberu v Bratislave, nech sa pokojne ozve.

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 03. března 2019 22:21
Reakce na blackviolet:

alibi Díky. Je to jedna z jeho nejlepších. Dělám trochu pořádek ve vzorcích a našla jsem k ní poznámky z prvního zkoušení někdy před šesti lety. A líbí se mi pořád.

​Vůně L´Air du Désert Marocain mě také okouzlila, ale jak mám zásoby ambry, tak mi zatím stačí v miniatuře. Ovšem někdy v budoucnu, bude-li ještě...

A moc se mi líbí, jak jsi vůni zachytila!

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 03. března 2019 23:02

Fleur Děkuji! Ano, někdy v budoucnu... (to jsem si říkala i před pár lety ). Měla by ještě vydržet, myslím, že patří k jeho nejprodávanějším.

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 03. března 2019 23:10

Orange Star 

Perlivá přísada do koupele, moje babička jí říkala jehličky. Šumí a na těle vytváří drobné bublinky, kolem se rozlévá vůně pomerančové kůry a trochu zakouřeného jehličí. A u zrcadla leží její otevřená pudřenka.