viktorka_od splavu Pěkné
Jdu si nasadit růžové brýle, úsměv potřebuju aspoň v zrcadle. Já ji zatím cítila jako slečnu urputnou právě. Ale být bez ní nemůžu
Tauer Perfumes
já si na chvíli vypůjčila tvé růžové brýle, než jsem ji včera poslala.. a dnes se mi po ní stýská a chodím si čichat k županu:-)
viktorka_od splavu Uvidíme
Já už - než ji Lucka nabídlla k výměně - přemýšlela pár měsíců o koupi ve Vava:)
Rose Flash
růže veselá, radostná, optimistická
vtrhne do dveří bez zaváhání se zvonivým smíchem a všechno kolem se rozzáří růžovými slunečními paprsky, jak vám jedním rychlým sáhnutím útlé ruky s dokonalou růžovou manikůrou nasadí růžové brýle
vidím přes ně roztomilého pejska, který si hraje na slunci
veselé štěňátko, které se honí za vlastním ocáskem
(pravda, není dvakrát chytrá a je trochu lineární, až urputná:-)
ale její radost je nakažlivá
vyvolává úsměv na rtech, upřímný, spokojený
tady, na dvorku zalitém sluncem, kde si hraje šťastné štěně mezi záhony růží a malin, šťastný, sladký svět - růžové místo k životu
až vám bude smutno, nasaďte si Andyho růžové brýle a budete se celý den usmívat, věřte mi!
To je krásne, musím vyskúšať, ( len neviem, kde). ![]()
Biely kvet v brně![]()
Biely kvet v bratislave mate tolik uzasnych znacek, tak my zas Tauera ten vyda aspon za tri jine niche:-) pokud budu kupovat rada se podelim, ale jeste to musim promyslet
viktorka_od splavu Beriem ťa za slovo.![]()
Biely kvet keď ma nakopneš po jarných prázdninách (teraz to nebudem stíhať), tak ti rada pošlem vzorku.
slniecko Si zlatá, ďakujem.![]()
Rose Flash
růže veselá, radostná, optimistická
vtrhne do dveří bez zaváhání se zvonivým smíchem a všechno kolem se rozzáří růžovými slunečními paprsky, jak vám jedním rychlým sáhnutím útlé ruky s dokonalou růžovou manikůrou nasadí růžové brýle
vidím přes ně roztomilého pejska, který si hraje na slunci
veselé štěňátko, které se honí za vlastním ocáskem
(pravda, není dvakrát chytrá a je trochu lineární, až urputná:-)
ale její radost je nakažlivá
vyvolává úsměv na rtech, upřímný, spokojený
tady, na dvorku zalitém sluncem, kde si hraje šťastné štěně mezi záhony růží a malin, šťastný, sladký svět - růžové místo k životu
až vám bude smutno, nasaďte si Andyho růžové brýle a budete se celý den usmívat, věřte mi!
Když pejsek, tak leda růžový bernardýn. Povalí tě jemným opřením tlapy na zem, do tváře ti dýchne kilo malin a pak oddusá zplundrovat další záhon růží. A přiznejme si, tím růžovým světem prokmitne závan živočišnosti
...
Fleur přiznávám, však je to pejsek:-) i když jen štěňátko. Bernardýna![]()
(A ten malinko zapocený kožíšek je způsobený pižmem, že ano?)
viktorka_od splavu pižmo a zřejmě ambra, Tauer to má skoro všude.
Fleur ambra mi dělá takovou tu pokakanou včelku, jakoby zapařený med, to v Rose flash necítím (což neznamená, že tam není:-), ale trocha zpocené kůže tam je určitě. pokud to není moc, tak mi to nevadí.
edit: tak samozřejmě máš pravdu. oňuchávám rozehřátý župan a cítím včelí vosk.-)
Les Années 25 Bis
Broskve jsou parfémově velmi zrádným druhem ovoce zvláště v kombinaci s pačuli a Andymu se práce s ní tentokrát tak úplně nepovedla. Žena po válce sice radikálně zkrátila délku vlasů a sukni vyměnila za kalhoty a nově získanou emancipaci oslavuje u baru, kde o sebe cinkají kovové pohárky s broskvovou vodkou. Jenže je to bar lehce omšelý, zaprášený od padající omítky. Růže ve váze, co na něm stojí, pozvolna usychají.
Tmavé skvrny na banánech v míse vedle ní jsou nefalšovaným důkazem jejich přezrálosti a broskev, jejíž slupka s drhnoucími chloupky na první pohled vypadala autenticky, je ve skutečnosti pačuliově umělá jako v Caresse (Fragonard). Zručný barman Andy z toho ale nakonec vybruslil tak, že ji kromě již zmíněného máslově ovocného ylangu prosladil vanilkovým benzoinem a lehce podbarvil slaným podtónem balzamické ambry.
wendulka Tak to vypadá, že jsi do toho baru na broskvovou vodku usadila tetičku kamarádky Zuzany
.
Fleur
to je dobrý![]()
wendulka
a mě se ptaly dnes dvě pacientky co to mám za zajímavou vůni. Jedna se tak vyptávala, že jsem ji dala vůni vyzkoušet. Psala si to a i přes upozornění na cenu jde prý rovnou do Vavavoom.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)