Tauer Perfumes

18. srpna 2014 20:47
Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 15. února 2020 11:50

viktorka_od splavu PěknéJdu si nasadit růžové brýle, úsměv potřebuju aspoň v zrcadle. Já ji zatím cítila jako slečnu urputnou právě. Ale být bez ní nemůžu 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 15. února 2020 11:59

já si na chvíli vypůjčila tvé růžové brýle, než jsem ji včera poslala.. a dnes se mi po ní stýská a chodím si čichat k županu:-)

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 15. února 2020 12:05

viktorka_od splavu Uvidíme Já už - než ji Lucka nabídlla k výměně - přemýšlela pár měsíců o koupi ve Vava:)

Offline Biely kvet
4107 příspěvků moje polička 15. února 2020 13:37

Rose Flash

růže veselá, radostná, optimistická

vtrhne do dveří bez zaváhání se zvonivým smíchem a všechno kolem se rozzáří růžovými slunečními paprsky, jak vám jedním rychlým sáhnutím útlé ruky s dokonalou růžovou manikůrou nasadí růžové brýle

vidím přes ně roztomilého pejska, který si hraje na slunci

veselé štěňátko, které se honí za vlastním ocáskem

(pravda, není dvakrát chytrá a je trochu lineární, až urputná:-)

ale její radost je nakažlivá

vyvolává úsměv na rtech, upřímný, spokojený

tady, na dvorku zalitém sluncem, kde si hraje šťastné štěně mezi záhony růží a malin, šťastný, sladký svět - růžové místo k životu

až vám bude smutno, nasaďte si Andyho růžové brýle a budete se celý den usmívat, věřte mi!

​To je krásne, musím vyskúšať, ( len neviem, kde).

48190 příspěvků moje polička 15. února 2020 13:38

Biely kvet v brně

Offline Biely kvet
4107 příspěvků moje polička 15. února 2020 14:10
48190 příspěvků moje polička 15. února 2020 14:30

Biely kvet v bratislave mate tolik uzasnych znacek, tak my zas Tauera ten vyda aspon za tri jine niche:-) pokud budu kupovat rada se podelim, ale jeste to musim promyslet

Offline Biely kvet
4107 příspěvků moje polička 15. února 2020 16:28

viktorka_od splavu Beriem ťa za slovo.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 15. února 2020 18:40

Biely kvet keď ma nakopneš po jarných prázdninách (teraz to nebudem stíhať), tak ti rada pošlem vzorku.

Offline Biely kvet
4107 příspěvků moje polička 15. února 2020 19:09

slniecko Si zlatá, ďakujem.

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 17. února 2020 07:20

Rose Flash

růže veselá, radostná, optimistická

vtrhne do dveří bez zaváhání se zvonivým smíchem a všechno kolem se rozzáří růžovými slunečními paprsky, jak vám jedním rychlým sáhnutím útlé ruky s dokonalou růžovou manikůrou nasadí růžové brýle

vidím přes ně roztomilého pejska, který si hraje na slunci

veselé štěňátko, které se honí za vlastním ocáskem

(pravda, není dvakrát chytrá a je trochu lineární, až urputná:-)

ale její radost je nakažlivá

vyvolává úsměv na rtech, upřímný, spokojený

tady, na dvorku zalitém sluncem, kde si hraje šťastné štěně mezi záhony růží a malin, šťastný, sladký svět - růžové místo k životu

až vám bude smutno, nasaďte si Andyho růžové brýle a budete se celý den usmívat, věřte mi!

​Když pejsek, tak leda růžový bernardýn. Povalí tě jemným opřením tlapy na zem, do tváře ti dýchne kilo malin a pak oddusá zplundrovat další záhon růží. A přiznejme si, tím růžovým světem prokmitne závan živočišnosti ...

48190 příspěvků moje polička 17. února 2020 07:23

Fleur přiznávám, však je to pejsek:-) i když jen štěňátko. Bernardýna

(A ten malinko zapocený kožíšek je způsobený pižmem, že ano?)

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 17. února 2020 09:03

viktorka_od splavu pižmo a zřejmě ambra, Tauer to má skoro všude.

48190 příspěvků moje polička 17. února 2020 09:08

Fleur ambra mi dělá takovou tu pokakanou včelku, jakoby zapařený med, to v Rose flash necítím (což neznamená, že tam není:-), ale trocha zpocené kůže tam je určitě. pokud to není moc, tak mi to nevadí.

edit: tak samozřejmě máš pravdu. oňuchávám rozehřátý župan a cítím včelí vosk.-)

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 10. března 2020 23:16

Les Années 25 Bis

Broskve jsou parfémově velmi zrádným druhem ovoce zvláště v kombinaci s pačuli a Andymu se práce s ní tentokrát tak úplně nepovedla. Žena po válce sice radikálně zkrátila délku vlasů a sukni vyměnila za kalhoty a nově získanou emancipaci oslavuje u baru, kde o sebe cinkají kovové pohárky s broskvovou vodkou. Jenže je to bar lehce omšelý, zaprášený od padající omítky. Růže ve váze, co na něm stojí, pozvolna usychají.

Tmavé skvrny na banánech v míse vedle ní jsou nefalšovaným důkazem jejich přezrálosti a broskev, jejíž slupka s drhnoucími chloupky na první pohled vypadala autenticky, je ve skutečnosti pačuliově umělá jako v Caresse (Fragonard). Zručný barman Andy z toho ale nakonec vybruslil tak, že ji kromě již zmíněného máslově ovocného ylangu prosladil vanilkovým benzoinem a lehce podbarvil slaným podtónem balzamické ambry.

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 11. března 2020 11:04

wendulka Tak to vypadá, že jsi do toho baru na broskvovou vodku usadila tetičku kamarádky Zuzany .

Offline černá káva
2035 příspěvků moje polička 11. března 2020 12:55

Fleur to je dobrý

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 11. března 2020 23:31

wendulka a mě se ptaly dnes dvě pacientky co to mám za zajímavou vůni. Jedna se tak vyptávala, že jsem ji dala vůni vyzkoušet. Psala si to a i přes upozornění na cenu jde prý rovnou do Vavavoom.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 11. března 2020 23:43

Fleur 

Muhehe, no vlastně jo.

Renusatko 

No já doufala, že se mi ta omítka, kterou zmiňovala andry, vyhne, ale bohužel, mám ji tam. 

Offline daniela
1780 příspěvků moje polička 17. června 2020 11:43