Roja Parfums

07. zaří 2014 13:47
Offline Martula
1781 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 09:16
Reakce na sisa.b:

Děkuju 

Musím říct, že na první dojem mi přišla až moc opojná a myslela jsem, že ji na sobě nezvládnu.

Potřebuje čas.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 09:17
Reakce na Martula:

To je úplný článek.

Po víkendu by snad i ke mně měl vzorek Karenina doputovat, tak teď jsem napjatá ještě víc.

Offline Martula
1781 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 09:20
Reakce na wendulka:

No je to pro mě velké téma, tak jsem se dokopala k více větám než obvykle 

Moc se těším na tvé dojmy.

Cervanek
02. zaří 2017 09:54
Reakce na Martula:

Marti, krasne jsi Kareninu vystihla 

(a Tva Amore Mio je pro me Karenina v c.p.)

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 11:07
Reakce na Martula:

Takže co?? Bude Karenina/Kitty na poličce?

Offline Martula
1781 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 11:11
Reakce na Korsičanka:

Bude  

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 13:29
Reakce na Martula:

To je krása , i Tolstoj by z tebe měl radost. A opravdu Kitty?  Opojná? 

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 13:33
Reakce na Martula:

Marti, priznam sa, ze aj ja som mala od Kareniny velke ocakavania, ktore sa nenaplnili. Niezeby sa mi nepacila, prave naopak! Ale cakala som vonu dramaticku, plnu zvratov, emocii a poryvov duse, ale ona je pokojna. Urcite poznas spomaleny zaber kvapky vody, ako dopadne do prachu. A ja tuto predstavu vo voni mam. Starobyla kovova krabicka plna prachu z rozomletych suchych kvetov a ich stoniek. Do tohoto prachu padne kvapka aldehydu a prask! Vybuch prachovej vone kvetin, ktore sa v okamihu vznasaju vzduchom a potom si uz len tak pomaly plavaju vesmirom.

A emocie? Snad len to zlomene srdce...

"Zostala v našiach dušiach púšť,

zanechala prach a spúšt.

Ostali trosky a staré kosti,

odišla láska bez ľútosti."

Offline Martula
1781 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 13:48
Reakce na blackviolet:

Opojnost je jen na začátku a trochu klame. Hlavnim dojmem je křehkost a něha - a tichá vnitřní síla.

Offline Martula
1781 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 13:52
Reakce na Micuska:

Vierko, taky jsem pod názvem Karenina čekala větší drama. Vlastě by mi k tmavovlasé Anně a její rozpolcenosti lépe sedla Amore Mio.

Karenina se mi líbí moc, naštěstí na mně nevyznívá až tak nostalgicky a smutně, jak popisuješ. 

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 14:22
Reakce na Martula:

Ja mam tu nostalgiu v sebe a vo vonach sa mi paci. Asi ju mam aj tam, kde ostatni nie.

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 15:07
Reakce na Martula:

Aha, tak to ano.

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 11:15
Reakce na Micuska:

Marti, priznam sa, ze aj ja som mala od Kareniny velke ocakavania, ktore sa nenaplnili. Niezeby sa mi nepacila, prave naopak! Ale cakala som vonu dramaticku, plnu zvratov, emocii a poryvov duse, ale ona je pokojna. Urcite poznas spomaleny zaber kvapky vody, ako dopadne do prachu. A ja tuto predstavu vo voni mam. Starobyla kovova krabicka plna prachu z rozomletych suchych kvetov a ich stoniek. Do tohoto prachu padne kvapka aldehydu a prask! Vybuch prachovej vone kvetin, ktore sa v okamihu vznasaju vzduchom a potom si uz len tak pomaly plavaju vesmirom.

A emocie? Snad len to zlomene srdce...

"Zostala v našiach dušiach púšť,

zanechala prach a spúšt.

Ostali trosky a staré kosti,

odišla láska bez ľútosti."

Z tvojho príspevku som sa vrátila do nedávnej minulosti, hľadáš a opisuješ vône s clivotou, melanchóliou, s túžbou za niečím, čo sa nevráti....

Vierka, nehľadáš vo vôňach samu seba? 

Teraz si uvedomujem, že si veľmi citlivá a krehká žena. 

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 12:28
Reakce na Martula:

Karenina sa ani mne nezdá dramatická, ani nostalgická, tobôž smutná. Opísala si ju majstrovsky, podobne ju vnímam aj ja. Raz by som ju chcela mať na poličke. Zo vzorky ma už pri prvom streku bleskovo zaujala, nevedela som z ruky odlepiť nos. Takto som pár nocí s Kareninou zaspávala.... 

Offline Martula
1781 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:30
Reakce na milacka:

Darinko, děkuji

Taky se chystám na flakon. A přesně jak píšeš, usínala jsem teď pár nocí s nosem přilepeným k ruce s Kareninou.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:41
Reakce na milacka:

Pár nocí si s ňou zaspávala...a pak ses jí zřekla kvůli mně, Dari,  ...a já ji poslala Martě:))) To je koloběh života

Offline Martula
1781 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:42
Reakce na Korsičanka:

Pár nocí si s ňou zaspávala...a pak ses jí zřekla kvůli mně, Dari,  ...a já ji poslala Martě:))) To je koloběh života

milacka   Tak vám děvčata oběma pěkně děkuji za vzorek, který mě zase bude stát výdaj v řádu tisíců

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:44
Reakce na Martula:

Ty vůni chceš, já ne Zatím:)

A kdo ví, zda nepřišel původně od naší kočky s vševědoucíma očima 

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:49
Reakce na milacka:

Z tvojho príspevku som sa vrátila do nedávnej minulosti, hľadáš a opisuješ vône s clivotou, melanchóliou, s túžbou za niečím, čo sa nevráti....

Vierka, nehľadáš vo vôňach samu seba? 

Teraz si uvedomujem, že si veľmi citlivá a krehká žena. 

Hledá tam minulé roky a vše, co zažila i zažít nestihla- jako my všichni. Vůně přece přenášejí vzpomínky lépe než myšlení. (duše versus mozek:))

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:53
Reakce na Korsičanka:

Krásny kolobeh života MiJo, vidíš, jedna vzorka a koľko voňavej radosti a parfumového obohatenia urobí. Ja som ju dostala od Vierky priamo z flakóna. Ona už šťastnou majiteľkou je.

A pri svojej púti sa stihli minimálne dve dámy do Kareniny zamilovať