Děkuju ![]()
Musím říct, že na první dojem mi přišla až moc opojná a myslela jsem, že ji na sobě nezvládnu.
Potřebuje čas.
Děkuju ![]()
Musím říct, že na první dojem mi přišla až moc opojná a myslela jsem, že ji na sobě nezvládnu.
Potřebuje čas.
To je úplný článek![]()
.
Po víkendu by snad i ke mně měl vzorek Karenina doputovat, tak teď jsem napjatá ještě víc.
No je to pro mě velké téma, tak jsem se dokopala k více větám než obvykle ![]()
Moc se těším na tvé dojmy.
Takže co?? Bude Karenina/Kitty na poličce?![]()
Bude
![]()
To je krása
, i Tolstoj by z tebe měl radost. A opravdu Kitty?
Opojná?
Marti, priznam sa, ze aj ja som mala od Kareniny velke ocakavania, ktore sa nenaplnili. Niezeby sa mi nepacila, prave naopak! Ale cakala som vonu dramaticku, plnu zvratov, emocii a poryvov duse, ale ona je pokojna. Urcite poznas spomaleny zaber kvapky vody, ako dopadne do prachu. A ja tuto predstavu vo voni mam. Starobyla kovova krabicka plna prachu z rozomletych suchych kvetov a ich stoniek. Do tohoto prachu padne kvapka aldehydu a prask! Vybuch prachovej vone kvetin, ktore sa v okamihu vznasaju vzduchom a potom si uz len tak pomaly plavaju vesmirom.
A emocie? Snad len to zlomene srdce...
"Zostala v našiach dušiach púšť,
zanechala prach a spúšt.
Ostali trosky a staré kosti,
odišla láska bez ľútosti."
Opojnost je jen na začátku a trochu klame. Hlavnim dojmem je křehkost a něha - a tichá vnitřní síla.
Vierko, taky jsem pod názvem Karenina čekala větší drama. Vlastě by mi k tmavovlasé Anně a její rozpolcenosti lépe sedla Amore Mio.
Karenina se mi líbí moc, naštěstí na mně nevyznívá až tak nostalgicky a smutně, jak popisuješ.
Ja mam tu nostalgiu v sebe a vo vonach sa mi paci. Asi ju mam aj tam, kde ostatni nie.
Aha, tak to ano.
Marti, priznam sa, ze aj ja som mala od Kareniny velke ocakavania, ktore sa nenaplnili. Niezeby sa mi nepacila, prave naopak! Ale cakala som vonu dramaticku, plnu zvratov, emocii a poryvov duse, ale ona je pokojna. Urcite poznas spomaleny zaber kvapky vody, ako dopadne do prachu. A ja tuto predstavu vo voni mam. Starobyla kovova krabicka plna prachu z rozomletych suchych kvetov a ich stoniek. Do tohoto prachu padne kvapka aldehydu a prask! Vybuch prachovej vone kvetin, ktore sa v okamihu vznasaju vzduchom a potom si uz len tak pomaly plavaju vesmirom.
A emocie? Snad len to zlomene srdce...
"Zostala v našiach dušiach púšť,
zanechala prach a spúšt.
Ostali trosky a staré kosti,
odišla láska bez ľútosti."
Z tvojho príspevku som sa vrátila do nedávnej minulosti, hľadáš a opisuješ vône s clivotou, melanchóliou, s túžbou za niečím, čo sa nevráti....
Vierka, nehľadáš vo vôňach samu seba?
Teraz si uvedomujem, že si veľmi citlivá a krehká žena.
Karenina sa ani mne nezdá dramatická, ani nostalgická, tobôž smutná. Opísala si ju majstrovsky, podobne ju vnímam aj ja. Raz by som ju chcela mať na poličke. Zo vzorky ma už pri prvom streku bleskovo zaujala, nevedela som z ruky odlepiť nos. Takto som pár nocí s Kareninou zaspávala....
Darinko, děkuji ![]()
Taky se chystám na flakon. A přesně jak píšeš, usínala jsem teď pár nocí s nosem přilepeným k ruce s Kareninou.
Pár nocí si s ňou zaspávala...a pak ses jí zřekla kvůli mně, Dari
, ...a já ji poslala Martě:))) To je koloběh života![]()
Pár nocí si s ňou zaspávala...a pak ses jí zřekla kvůli mně, Dari
, ...a já ji poslala Martě:))) To je koloběh života![]()
milacka Tak vám děvčata oběma pěkně děkuji za vzorek, který mě zase bude stát výdaj v řádu tisíců ![]()
Ty vůni chceš, já ne
Zatím:)
A kdo ví, zda nepřišel původně od naší kočky s vševědoucíma očima
Z tvojho príspevku som sa vrátila do nedávnej minulosti, hľadáš a opisuješ vône s clivotou, melanchóliou, s túžbou za niečím, čo sa nevráti....
Vierka, nehľadáš vo vôňach samu seba?
Teraz si uvedomujem, že si veľmi citlivá a krehká žena.
Hledá tam minulé roky a vše, co zažila i zažít nestihla- jako my všichni. Vůně přece přenášejí vzpomínky lépe než myšlení. (duše versus mozek:))
Krásny kolobeh života MiJo, vidíš, jedna vzorka a koľko voňavej radosti a parfumového obohatenia urobí. Ja som ju dostala od Vierky priamo z flakóna. Ona už šťastnou majiteľkou je.
A pri svojej púti sa stihli minimálne dve dámy do Kareniny zamilovať![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.