Francesca Bianchi

01. ledna 2019 16:52
Offline ModestMourek blogger
1110 příspěvků moje polička 18. ledna 2019 19:44

slniecko Tak vidím, že ten benzín není způsoben zdrojem vzorku. To jsi mě uklidnila.

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 18. ledna 2019 20:00

slniecko a takto to vypadá, když nejsou parfémová   očekávání kreativní dámy se smyslem pro humot naplněna 

Offline Martula
1781 příspěvků moje polička 18. ledna 2019 20:24

slniecko Luci, moc mě těší, že tvé benzínové očekávání se u The Lover's Tale naplnilo 

A já jen dodávám, že i při opětovném zkoušení (tentokrát vzorek pro jistotu přímo od Francescy) musím potvrdit svou recenzi, kterou jsem před časem k vůni napsala. Dám ji i sem:

Kombinace dehtu a benzínu s extrémní siláží i projekcí. Vůně pro vášnivé motoristy - kutily, kteří ve své propocené pracovní kombinéze se skvrnami od oleje i spí. Už dlouho jsem ze sebe nic tak divoce nedrhla..

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 18. ledna 2019 20:33
Reakce na slniecko:

Angel's Dust: Nalejem si mandľový likér, viac chľastu ako mandlí, vo váze už dobre nahnilé kvetenstvo, kto by to riešil, naokolo prach. Nazvime ho anjelský, nebude ho treba utierať.

​

slniecko všechny geniální samozřejmě, ale tohle mě rozesmálo

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 18. ledna 2019 20:37

slniecko Tak jsi mě pobavila a sebe asi taky.  Nakonec jsem našla odvahu a The Lover´s Tale vyzkoušela na kůži (u rozprašovače bylo cítit nehezkou živočišnost). Vůně se ze zápěstí otiskla do svetru a bundy, čehož si druhý den všiml manžel a okomentoval to slovy ..."sprostá vůně, zvlhlé, téměř už tlející seno, něco špinavého, jo špinavá bunda..." Benzín už mezitím vyprchal. A já v ní zas cítila zanedbanou stáj. 

Angel´s Dust na mně voněla příjemně květinově, takový opulentní krémový hutný mix.

A obě mají výdrž i projekci velkou, přežijou sprchu a kdoví co ještě, možná ji z té bundy ani nevyperu. 

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 18. ledna 2019 23:13

slniecko Chudák Francesca , tak ta pro tebe nebude.

Martula Takže vzorek byl v pořádku, smůla no. Třeba ti ta příští zase sedne.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 12:51

A keby ste ešte počuli tie komenty rodiny...

- muž: nezačala horieť tá pokazená pračka?

- dcéra: nie, skôr sa mi zdá, že tu niečo hnije...

- dorazil syn: niečo tu divne smrdí....

- ja: to budem asi ja...

(všetci sa ku mne zhromaždia a oňuchávajú)

- áno, to si ty...

a potom zvyšok večera kecy ako"veď vieš, že my máme radosť z každého tvojho hobby, ale..." a "my to vydržíme, neboj, kľudne skúšaj aj nabudúce"....a prípadné nedôverčivé znovuoňuchanie "ale toto je FAKT divné"....

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 12:53

slniecko ti jsou ale hodní

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 12:58

slniecko ti jsou ale hodní

​áno, aj oni sú o tom skalopevne presvedčení

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 17:52
Reakce na slniecko:

slniecko ​...niečo tu divne smrdí....???

- ja: to budem asi ja...

​ Je hrozné takto odpovědět na otázku. Normálně to říkám obráceně: (děti)"Co to tady voní?" "JÁ!"odpovídám hrdě.

Navíc to vypadá, že Francesca nebude tvůj šálek kávy...

Offline černá káva
2035 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 18:56

slniecko Ale vtipně tu rodinnou idylku popisuješ, což je dobře. Humor jr koření života (a také ho prodlužuje)

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 19:48
Reakce na Korsičanka:

​ Je hrozné takto odpovědět na otázku. Normálně to říkám obráceně: (děti)"Co to tady voní?" "JÁ!"odpovídám hrdě.

Navíc to vypadá, že Francesca nebude tvůj šálek kávy...

​Ja to robím takto:

- Ja: čo to tu tak pekne vonia?

- Zase ja (spokojne): Ja predsa!

Ale tentokrát to bol fakt smrad a ten lovers tale nejde zmyť už druhý deň!!!

černá káva 

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 20:02

slniecko Ale tentokrát to bol fakt smrad a ten lovers tale nejde zmyť už druhý deň!!!

Viz závěr komentáře od Martula 

Offline Beverly
příspěvků moje polička 22. února 2019 17:33

Sex and the Sea

Moje méně oblíbená Francesca, ale vypadá to, že je někdy jednodušší ohrnout nos než chválit . Jó, kéž by se dala přeskočit fáze první půlhodiny, kdy jakobych žvýkala dřevitá hnědá vlákna z povrchu kokosového ořechu, s rukama načichlýma kovovou tyčí po marné snaze roztáhnout slunečník... To bych pak určitě našla pochvalná slova pro její líné rozkošnické převalování (lidí omámených vším možným, slaně-mastných vzdouvajících se ručníků, živých i mrtvých žíhaných škeblí v příboji, kelímků od vanilkové zmrzliny a koktejlů, tajuplného žhavého koláče těsně nad obzorem, vyhaslých šupin spáleného dřeva na ukrytém ohništi). Romantika - pro pokročilé.

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 22. února 2019 18:22

Beverly podle tvého popisu si ji dokážu úplně přesně představit 

Offline Beverly
příspěvků moje polička 22. února 2019 19:12

alibi Díky, Li, nemám moc dobrou představivost, když zkoumám bianko cizí recenze, takže mě pak neznámá vůně většinou naživo překvapí, ale snažím se číst se vzorkem u nosu, což je úplně jiná káva a radost. 

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 22. února 2019 19:19

Beverly Perfektné, ale ja asi nebudem pokročilá romantička, výborná recenzia

Offline Beverly
příspěvků moje polička 22. února 2019 20:10

milacka Až přestaneš být romantička, začne doba ledová

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 23. února 2019 08:59

milacka Beverly :) 

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 23. února 2019 09:44

Beverly Jde ti to výborně, Bev Ale asi mě nenalomíš. A myslím, že tato romantika pro romantickou duši milacka nebude:)