slniecko Tak vidím, že ten benzín není způsoben zdrojem vzorku. To jsi mě uklidnila.
Francesca Bianchi
slniecko a takto to vypadá, když nejsou parfémová očekávání kreativní dámy se smyslem pro humot naplněna ![]()
slniecko Luci, moc mě těší, že tvé benzínové očekávání se u The Lover's Tale naplnilo ![]()
A já jen dodávám, že i při opětovném zkoušení (tentokrát vzorek pro jistotu přímo od Francescy) musím potvrdit svou recenzi, kterou jsem před časem k vůni napsala. Dám ji i sem:
Kombinace dehtu a benzínu s extrémní siláží i projekcí. Vůně pro vášnivé motoristy - kutily, kteří ve své propocené pracovní kombinéze se skvrnami od oleje i spí. Už dlouho jsem ze sebe nic tak divoce nedrhla..
slniecko Tak jsi mě pobavila a sebe asi taky.
Nakonec jsem našla odvahu a The Lover´s Tale vyzkoušela na kůži (u rozprašovače bylo cítit nehezkou živočišnost). Vůně se ze zápěstí otiskla do svetru a bundy, čehož si druhý den všiml manžel a okomentoval to slovy ..."sprostá vůně, zvlhlé, téměř už tlející seno, něco špinavého, jo špinavá bunda..." Benzín už mezitím vyprchal. A já v ní zas cítila zanedbanou stáj.
Angel´s Dust na mně voněla příjemně květinově, takový opulentní krémový hutný mix.
A obě mají výdrž i projekci velkou, přežijou sprchu a kdoví co ještě, možná ji z té bundy ani nevyperu.
A keby ste ešte počuli tie komenty rodiny...
- muž: nezačala horieť tá pokazená pračka?
- dcéra: nie, skôr sa mi zdá, že tu niečo hnije...
- dorazil syn: niečo tu divne smrdí....
- ja: to budem asi ja...
(všetci sa ku mne zhromaždia a oňuchávajú)
- áno, to si ty...
a potom zvyšok večera kecy ako"veď vieš, že my máme radosť z každého tvojho hobby, ale..." a "my to vydržíme, neboj, kľudne skúšaj aj nabudúce"....a prípadné nedôverčivé znovuoňuchanie "ale toto je FAKT divné"....
slniecko ti jsou ale hodní![]()
slniecko Ale vtipně tu rodinnou idylku popisuješ
, což je dobře. Humor jr koření života (a také ho prodlužuje)
Je hrozné takto odpovědět na otázku. Normálně to říkám obráceně: (děti)"Co to tady voní?" "JÁ!"odpovídám hrdě.
Ja to robím takto:
- Ja: čo to tu tak pekne vonia?
- Zase ja (spokojne): Ja predsa!
Ale tentokrát to bol fakt smrad a ten lovers tale nejde zmyť už druhý deň!!!
Sex and the Sea
Moje méně oblíbená Francesca, ale vypadá to, že je někdy jednodušší ohrnout nos než chválit
. Jó, kéž by se dala přeskočit fáze první půlhodiny, kdy jakobych žvýkala dřevitá hnědá vlákna z povrchu kokosového ořechu, s rukama načichlýma kovovou tyčí po marné snaze roztáhnout slunečník... To bych pak určitě našla pochvalná slova pro její líné rozkošnické převalování (lidí omámených vším možným, slaně-mastných vzdouvajících se ručníků, živých i mrtvých žíhaných škeblí v příboji, kelímků od vanilkové zmrzliny a koktejlů, tajuplného žhavého koláče těsně nad obzorem, vyhaslých šupin spáleného dřeva na ukrytém ohništi). Romantika - pro pokročilé.
Beverly podle tvého popisu si ji dokážu úplně přesně představit ![]()
alibi Díky, Li, nemám moc dobrou představivost, když zkoumám bianko cizí recenze, takže mě pak neznámá vůně většinou naživo překvapí, ale snažím se číst se vzorkem u nosu, což je úplně jiná káva a radost.
Beverly Perfektné, ale ja asi nebudem pokročilá romantička, výborná recenzia![]()
milacka Až přestaneš být romantička, začne doba ledová ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)