Kedy? Asi...
V stredu 18.10.?
![]()
Ááááá
! Máš mě na svědomí.
Dobře, Berlín padá. Příští týden se jede po pěti letech výjimečně do Vídně
.
Kedy? Asi...
V stredu 18.10.?
![]()
Tsss....nemali byť vtedy lakomí a mali mi ich predať...
mmija22 v stredu neviem byť vo Viedni pred 17-tou a keď si k tomu ešte prirátam parkovanie
....
Jedine, že by mi odpadol poobedný seminár...
Jéj a áno, keby si tam mohla zavolať, aby sme vedeli aspoň ktoré vlastne majú
?
Aj keď, ak tam kočky stihnú v stredu, možno ani netreba.
A veľká vďaka, že si sa bola kuknúť!!!
Přesně na tenhle termín jsem myslela
a už koukám na konkrétní spojení
. Když si vezmu dovolenou, mohla bych v půl sedmé ráno vyrazit z Prahy s příjezdem někdy po jedenácté do Vídně na Engerthstrasse
.
Asi sa okolo 9 zapíšem do prezenčky na školení v BA, niečo vypočujem a pofrčím ďalej.
Středa mi bohužel taky nevyhovuje
, ale pokud bys přijela v pátek ...
Vendulko, piatok zvládneš?
O.K. Zpáteční jízdenka na středu právě zaplacena
.
Vendulko, piatok zvládneš?
A kruci, koukám až teď
.
No teoreticky to můžu ještě přerezervovat, ten pátek by se snad dal taky zvládnout. Ale mám pak sobotu i neděli celej den našlapanou už od rána
.
A ty bys ten pátek 20.10. mohla už nějak od toho oběda
? Já se totiž budu muset vracet z Vídně už v pět odpoledne, abych to stihla až přímo domů a chytla pak poslední spoj večer z Prahy, tak abych věděla, jestli má význam tu rezervaci změnit nebo ne?
Ktorý piatok, zajtra, či ten ďalší?
O.K. Jdu to tedy změnit. Ale běda ti, jestli tam v pátek nebudeš
!
![]()
pátek už je v kalendáři
+ mmija22 Uf, úspěšně přerezervováno. Tak příští pátek někdy po jedenácté
. Zdar spontánním parfémovým akcím
.
a jak to plánování najednou jde rychle ![]()
No já už to právě doma aktivně řeším, že bych o víkendu na jeden den zmizela na výlet. Bohužel ještě nevím jistě, jestli to vyjde, už jsem slíbila i něco jiného. Takže budu vědět zítra, jestli jo nebo ne. Sakryš..taková šance. A to jsem byla ve Vídni asi před měsícem..
No kdyby ti to nakonec v tu sobotu nevyšlo, tak by ses k nám mohla přidat příští pátek
?
Moc ráda bych, ale ve všední den se nedostanu, dovolená mi teď až do prosince nehrozí. Jedině o víkendu. A v tu sobotu to taky vypadá bledě. Ach jo, mám z toho depresi
Nutně potřebuji alespoň jeden flakonek..
Škoda
.
Tak jestli Ti to teď tu sobotu nevyjde, tak já Ti tam tu Tuberózu koupím, když mi dáš včas vědět, to bychom se určitě domluvily
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.