Bvlgari / Bulgari

06. srpna 2015 16:06
Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 20. října 2017 10:09
Reakce na Miru:

Ano, příjemné - není v nich nic dramatického a člověk občas právě tenhle typ vůní potřebuje.

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:18

Omnia Coral

Omnia Coral mi evokuje  příjemný prací proces. První dojem aviváže jsem přehodnotila na vůni pracího prášku, jehož parfemace je ostřejší. Jeho prach ulpí na nosní sliznici, trochu štípe a dráždí. Když jej pak rozpustím v teplé vodě, získám voňavou prací lázeň, kde nakyslou ovocnou ostrost přičítám granátovému jablku a vodní nasládlost leknínu. Vůně není hladká a malinko drhne.

Offline ModestMourek blogger
1110 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:34

Bvlgari Pour Homme Extreme

Hladká květinově nasládlá vůně zeleného čaje. Na začátku je osvěžena citrusy a postupně dřevnatí cedrem a prohřívá se pižmem. Doporučuji ji vyzkoušet i dámám, je to čistý unisex. Při teplotách kolem 20 °C vydrží přes 8 hodin.

Man Extreme

Jednoduchá chladivá letní vůně. Hořké citrusy, svěží zelené lístky s vodním tóny a svíravá zeleno-vetiverová směs.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 01. zaří 2018 18:06

Bvlgari Jasmin Noir L'Essence

Nálož sladkosti. Černý jasmín, opojný jak noc, podmalovaný lékořicí. Hladký šál a záblesk v očích. Dřeva. Pořád se mi to nepřejedlo.

(Muslimah Beauty; Hafsa Issa-Salwe)

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 01. zaří 2018 19:45

Ellen To je krásná vůně!  Nosívala jsem ji ráda.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 01. zaří 2018 20:12

Dalia 

Viď!  Nosím ji ráda pořád. 

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 01. března 2021 23:44

Eau Parfumée au Thé Vert

Ano, toto je sklenice ledového zeleného čaje s bergamotovou kůrou, do něhož mistr Ellena zamíchal i špetku chladivého kardamonu. Přisladil mikroskopickým množstvím krémové tonky a postavil k plápolající svíčce z včelího vosku. Tleskám!

Splendida Iris d´Or

Je pastelovou vůní s lesními malinami, které se rozkutálely v trávě pod rozkvetlým keřem mimózy s tóny vanilky, najemno namletých mandlí a sena tak, jak ji znáte např. z Infusion de Mimosa a vy si je postupně vsunujete do úst společně s fialkovým bonbónem. A teprve za tím vším někde v dáli povlává pižmový kosatec.

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 03. března 2021 20:04

wendulka Obě dvě mám moc ráda, Splendidu mám jako náhradu za Bvlgari Pour Femme.