Ano, příjemné - není v nich nic dramatického a člověk občas právě tenhle typ vůní potřebuje.
Bvlgari / Bulgari
Omnia Coral
Omnia Coral mi evokuje příjemný prací proces. První dojem aviváže jsem přehodnotila na vůni pracího prášku, jehož parfemace je ostřejší. Jeho prach ulpí na nosní sliznici, trochu štípe a dráždí. Když jej pak rozpustím v teplé vodě, získám voňavou prací lázeň, kde nakyslou ovocnou ostrost přičítám granátovému jablku a vodní nasládlost leknínu. Vůně není hladká a malinko drhne.
Bvlgari Pour Homme Extreme
Hladká květinově nasládlá vůně zeleného čaje. Na začátku je osvěžena citrusy a postupně dřevnatí cedrem a prohřívá se pižmem. Doporučuji ji vyzkoušet i dámám, je to čistý unisex. Při teplotách kolem 20 °C vydrží přes 8 hodin.
Man Extreme
Jednoduchá chladivá letní vůně. Hořké citrusy, svěží zelené lístky s vodním tóny a svíravá zeleno-vetiverová směs.
Bvlgari Jasmin Noir L'Essence
Nálož sladkosti. Černý jasmín, opojný jak noc, podmalovaný lékořicí. Hladký šál a záblesk v očích. Dřeva. Pořád se mi to nepřejedlo.

(Muslimah Beauty; Hafsa Issa-Salwe)
Ellen To je krásná vůně!
Nosívala jsem ji ráda.
Viď!
Nosím ji ráda pořád.
Eau Parfumée au Thé Vert
Ano, toto je sklenice ledového zeleného čaje s bergamotovou kůrou, do něhož mistr Ellena zamíchal i špetku chladivého kardamonu. Přisladil mikroskopickým množstvím krémové tonky a postavil k plápolající svíčce z včelího vosku. Tleskám!
Splendida Iris d´Or
Je pastelovou vůní s lesními malinami, které se rozkutálely v trávě pod rozkvetlým keřem mimózy s tóny vanilky, najemno namletých mandlí a sena tak, jak ji znáte např. z Infusion de Mimosa a vy si je postupně vsunujete do úst společně s fialkovým bonbónem. A teprve za tím vším někde v dáli povlává pižmový kosatec.
wendulka Obě dvě mám moc ráda, Splendidu mám jako náhradu za Bvlgari Pour Femme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)