marieu já si je koupila až na podzim ve výprodeji, tak se těším, až je konečně obléknu. A bylo to vlastně na popud razorblade
Ten matroš mi přijde skvělej.
COSí jarmark
Jennyfor mne sa to s tým spojením objednávok stalo prvýkrát. Možno už im to systém spojuje a možno je to len náhoda.
tina razorblade jako mám radost, že se Vám líbí, ne že ne, ale ráda bych prodala ![]()
marieu no my tady prave delame reklamu!
Ja byh si klidne jeste jedny koupila do zasoby, ale 38 mam tak na jednu nohu![]()
razorblade tak jedině tak- s tou reklamou. To je jedno na kolik nohou, umíš nosit spoustu věcí, na který mám fantazii za několik let, co jsou in. A jak je umíš nosit!
Tak ty petrol šaty, co jste říkaly, že mi budou velké, nejsou velké. Jsou pyramidální!![]()
Sweet Potato jo takze zadnej stan, ale rovnou pyramida?![]()
Sweet Potato Hele, ale mohlo by potěšit, že tě mají ostatní tak ve voku a umí tu velikost by voko odhadnout ![]()
711990 Cheopsova!
Sweet Potato Promiň
jak kdybys nevěděla, že je to tady studnice moudrosti!!
marieu Hele, ale ty na tobě úplně vidím, nechceš si to rozmyslet?
Sweet Potato a co máš za velikost? Já jsem si objednala xs a při mém standardním emku jsou mi úplně akorát. A moc dobře vypadá, když se vezmou s páskem
Garfie Hele ale studnicí také zabublalo, že mi budou slušet. To samozřejmě nešlo nevyzkoušet!
bram XS. Já do pásku vkládala velké naděje, ale moc látky všude.
Exit: Šaty jsou XS. Já mám tak 36 nejčastěji
Garfie já se v nich až tak úplně necítím ![]()
Sweet Potatota velikost je fakt vtipná. Kdyby mi byly v ramenou malý, tak si řeknu, že ta pyramida je záměr, který se úplně nepovedl. Ale mně sedí krásně i v ramenou. To bude asi jako s tím obsahem železa ve špenátu - někdo ve střižně omylem posunul desetinnou čárku. :)
Jestli voni to nestřihli podle pánských rozměrů.. ![]()
Sweet Potato A který to jsou vlastně?
marieu Aha, tak to chápu. Kolikrát se ten vlastní pocit úplně rozchází s názorem okolí, viď.
Garfie drahému se taky líbí. Jestli se mi je nepodaří poslat do světa, nezbyde než se začít cítit ![]()
prosim pomoc! Pavlena tys davala tip na brnenske " klinove remeny" zejo? ja si ho neulozila a ty moje blizsi jsou zavrene![]()
viktorka_od splavu hmmm, je to obchod na Václavské, poblíž té adresy Václavská 6, kde bývala uloženka... Jsem ti pomohla, co..?!
Počki, já to vyklikám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)