Pavlena no Hybesova 40-ponny je prave zavrena
probehlo tu neco snad v Komine?
COSí jarmark
viktorka_od splavu hele tak houby, tohle místo se mi tam už nezobrazuje, ale zkus vyhledat tady. Nicm. ozkoušený nic jinýho nemám, já nic nevracím, mě sluší všecko, prý... ![]()
když si rozklikneš jednotlivý pick-up, tak se zobrazí zda je tam i příjem zásilek.
edit: Jo, ponny jsem myslela.
To je z toho, dámy, že nejste zvyklé nosit vlající boho kaftany. Já je nosila i při těch padesáti kilo, není nad to, když to tak pěkně okolo těla poletuje, vítr do vlasů a Good morning starshine ![]()
Mám ty pyramidy v obou barvách a už se těším, jak budu na jaře vlát. A možná půjdu ještě do těch světlých, co tam mají za plnou.
Pavlena ja mam bohuzel vyzkouseno ze i tam kde je vyznaceno ze berou, tak to vubec neni pravda
viktorka_od splavu No já už naučila tři místa, jak se to dělá
Normálně na tom musíš trvat, tam většinou dojde k nějakému zkratu mezi vedením a běžným zaměstnancem. Jednou to trvalo asi tři dny, volali mi kvůli tomu z DPD, pak z obchodu, pak znovu z DPD a výsledek byl, že mi to přijali a teď jsou mým dvorním odběratelem, protože nikdo jiný jim to tam zjevně nevozí. ![]()
Sweet Potato my jsme ti to rikaly!
Jinak ja jsem si uvedomila, ze tady pindam ke vsem satum, protoze skoro vsechny mam.![]()
viktorka_od splavu aj, tak to je blbý, tak pak prosím dej vědět, až místní klínové řetězy najdeš.. ![]()
viktorka_od splavu Ja na jare vracela COS v potravinach Agoras na Vinohradech a pak taky v IBC.
Noční košile po tlustém pradědečkovi![]()
razorblade Ty mlč! Ty zrovna jsi říkala, že mi budou slušet!![]()
Sweet Potato Ty jsou krásný! Barva skvělá...no ale máš pravdu. :-)
Sweet Potato no tak ta barva je tvoje, ze jo
ale dle toho rukavu to vypada, ze bych je mohla mit klidne i ja![]()
Jennyfor Ale to se madam mýlíte, já vlám tuze ráda. Ale pyramida nevlá![]()
Sweet Potato Ale tohle docela ujde ![]()
![]()
Brioso IBC to zní dobře, díky!
Garfie na to teda nemám nervy:-))
Sweet Potato
vypadají podobně jako ty moje, který se mě nějak nechcou pustit:-P
Sweet Potato ehm, ehm ale farba ti ide
Pavlena no Hybesova 40-ponny je prave zavrena
probehlo tu neco snad v Komine?
já vracím v potravinách Arogas na Pálavském náměstí, je to bohužel až na Vinohradech. Ale vrácení funguje bez problémů a mají i dobrou otevírací dobu, je to vecerka.
viktorka_od splavu Doporucuju ale zjistit, jestlo to IBC ma otevreno. Byl to nejaky obchod s oblecenim a ty ted nevim, jak na tom jsou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)