Jde to. Paráda![]()
"1907" Košice a Bratislava
Skvelé video! Už sa tam teším ![]()
děkuji za odkaz. je tam vidět, jak tím vším žije. paráda
Protože je sama navrhuje a vyrábí![]()
MiJa, srdečne ďakujeme za príjemne strávený čas a pridávam zopár momentov. Pozdravujeme z Košíc ![]()

Děkuji, Štefane, rychá reakce
Jsi mistr fotograf - mimo jiné
Fotografie plné babího léta a milého pohodového setkání
.
MiJa, srdečne ďakujeme za príjemne strávený čas a pridávam zopár momentov. Pozdravujeme z Košíc ![]()

Nád -he -ra
!!!
Dúfam, že mi to najbližšie vyjde
.
No, Mijo, já snad poprvé vidím Štefana se na fotkách výrazně usmívat. Jak jsi to dokázala
?
Moc vám to všem sluší
. Krásné fotky. Škoda, že jsem to už časově nedala.
To né já, to Evka, která fotila
A máš pravdu, náš filozof je povětšině zadumaný. Ale v hlavě mu to šrotuje, jak dobře víš. Obdivuju ho!
Vždyť jsi mě nikdy dosud neviděl, ty brepto
Ale děkuji za kompliment - starú babu zahreje kdečo![]()
... neviem ako to robíš milá kamarátka, ale ty ideš proti prírode, ty vyzeráš čím - ďalej mladšia a mladšia ![]()
Presne toto som chcela napísať. MiJo, ty máš okrem toho, že máš mladistvý esprit aj niečo veľmi pozitívne v sebe, čo ľudí priťahuje, neviem to presne napísať... Skrátka čaro osobnosti. A neutíchajúcu energiu navyše.
Evka mimoriadne elegantná a zapálená pre to, čo robí. A to je najvyšia známka kvality.
Štefan sympaťák a rovnaký zanietenec.
Potešili ma vaše fotky. A naliali mi trošku energie, nakoľko ma moje zdravie zasa skúša....
Pozdravujem z postele.
Mně se nejvíc líbí fotka č. 3. Strašně mi připomíná scénu z filmu Na samotě u lesa..........https://www.youtube.com/watch?v=iphqKwnpDb0
Jen já se narozdíl od mlynářových posluchačů dozvěděla vše![]()
Slíbila jsi mi SZ, zlato,
Myslím na tebe!
Jen já se narozdíl od mlynářových posluchačů dozvěděla vše![]()
Nene Sefí, ty totiž na té fotce vyprávíš, tys ten vypravěč...
Já vím:), popletla jsem to. Ale předtím líčila Evka, co by chtěla, já jen reagovala:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)