Já mám ted trochu nějaké přednáškové aktivity na Slovači, tak snad někdy se dostanu aj do Košic![]()
"1907" Košice a Bratislava
Kočka jsi, ale to já vím dávno. To musela být super návštěva Košic se sympatickým doprovodem.
Díky, ale už toho nechte! Košice fakt mnohokrát zajímavější než Bratislava, jen škoda, že pro nás tak daleko:(
Do Blavy můžeme přeci jen podniknout z Brna jednodenní výlet...![]()
Dej vědět, hned jedu s tebou, Marcello:)
Doufám, že Bratislava bude příště v nějakém dobrém termínu. Moc ráda bych se přidala. Košice jsou daleko, hlavně já úplně nejsem cestovatel. Když ale slyším, jak je tam krásně, tak snad se tam někdy podívám.
Dobrý termín třeba vyjednat a nezbývá moc času - ač se to počátkem října nezdá![]()
Díky, ale už toho nechte! Košice fakt mnohokrát zajímavější než Bratislava, jen škoda, že pro nás tak daleko:(
Do Blavy můžeme přeci jen podniknout z Brna jednodenní výlet...![]()
Som síce samozrejme strašne urazená
, ale fakt je, že máš pravdu. Z Bratislavy komouši obrovskú časť starého mesta proste zrovnali so zemou, Košice predsa len dopadli lepšie. Plus - na rozdiel od Bratislavy, kde je centrum už viac menej len turistické - Košice sú žijúce mesto.
Promiň Luci
, ale vidíš to sama: "žijící" je ten spávný výraz
Veď je to pravdy, začala som tak len zo žartu
.
Vďaka MiJo, vysokokvalitné články môžem čítať kedykoľvek. Štefan píše pútavo, má nepochybne talent, zaujal a vzbudil môj záujem Warszawu minimálne vyskúšať. K Vierke už tuším putuje, naša malá Micuška má veľký nos na vône a verím, že ju Warszawa nadchne.
I mě W. nadchla, Dari, měla jsem vzorečíček
Už na ni šetřím:)
A Štefan? Má vystudovanou filosofii a nadání na kdeco. Evka dobře ví, proč si ho ke spolupráci vybrala![]()
Já jsem Warszawou naprosto okouzlena od první vteřiny, s recenzí si dávám načas a pro jistotu, až do doby publikování, nevyhledávám názory a recenze druhých. Přečtu si je ráda, ale až pak.
Ale s tím "vintage jasmínem" ti musím dát za pravdu. Warszawa je pro mě něco jako návrat Poisonu od Diora. Není to stejné, ani nemůže být, ale ani já nejsem stejná... vyvolává však ve mě podobné emoce.![]()
"Já jsem Warszawou naprosto okouzlena od první vteřiny."
Máme to stejně, Moni, a to jsem ještě nedostala plný zásah:)))
Tak jsem se na webu frangipani.cz dozvěděla, že
1.12. 2017 otevírá 1907 e - shop a dokonce bude mít i nějaké slevy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)