Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline MP Marge
6363 příspěvků moje polička 22. března 2017 17:53
Reakce na continuity:

tak dobre plavana prsa krcni pater protahnou a jsou na to vhodna, pokud se kombinuji s jinymi styly, ale spusobu jak zrovna prsa prasit je nepreberne.

Ja je tedy URCITE prasim - fakt je plavu jako ona prislovecna pani radova

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 22. března 2017 17:56
Reakce na 0zero7:

No, já mám právě problém s tím, že sacharidy moc, bílkoviny strašně málo. I když se fakt snaží, tak to stojí za prd 

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 22. března 2017 18:41
Reakce na continuity:

Nejlepsi jsou ti prasici co kopaji a delaji tempa zaraz. Pro me je nejlepsi na plavani prsou ta cast, kdy se hlava natahne dopredu a par sekund nedelate nic, jen setrvacnosti jedete dopredu, po kopnuti a pred tempem, lahoda.

Ty jo tak o depce slysim poprve, ale asi me to neprekvapuje, ony se tim zmeni i hormony trochu a fakt ne kazdymu to vyhovuje. Ja mam s min cukrem vic energie, tak za me fajn. Akorat nesmim byt v pritomnosti italske pizzy a poutine.

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 22. března 2017 18:43
Reakce na Ounz:

A jite ryby a maso? Vajicka? Tim se to da dost spravit, pokud ne tak lusteniny a zeleninu s vetsim obsahem proteinu, syry. On obcas naskoci i tuk s tema proteinama, ale da se to ukocirovat. Kdyz mam oa obed maso tak mam vetsinou pres 100g bilkovin za den :)

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 22. března 2017 18:46
Reakce na MP Marge:

Na záda je super jóga. Stačí zajít na pár lekcí, naučit se správné dýchat, a pak KAŽDÝ DEN dát pár pozdravů slunci, nebo oblíbených ásán a je to v pohodě...Říkám to jako člověk, který cvičí jógu a nikdy ho nebolela záda...

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 22. března 2017 18:48
Reakce na 0zero7:

No, to je ono, když uhlidám bílkoviny, mám tam zas moc tuku  jako hele, kdybych se snažila víc, tak to půjde, ale u mě je to fakt na sílu..jsem na ty sachyridy zvyklá. A ještě je problém v tom, že pracuju docela dost, takže to je taky pro mě motivace k sacharidovýmu jídlu no a taky když si zoufám, tak čokoláda, žejo..Prostě peklo, když to někdo čte, musí se chytat za hlavu. Ale ráda bych s tím něco udělala, jen to chce motivaci..abych tu jen nehekala 'vonotonejde'.

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 22. března 2017 18:52
Reakce na Ounz:

Ale prd peklo! Ono ty navyseny tuky nevadi, kdyz uberete sacharidy, ale musi se to drzet a ne jeden den sacharidy 300g a druhe 50g, teda pokud necyklujete kvuli vykonu.

Offline coralline
2218 příspěvků moje polička 22. března 2017 18:55
Reakce na carries:

Nemáte tip na nějaké dobré pilates video? Já jsem jeden čas chodila na kurz, takže nějaké povědomí, jak to cvičit správně, ještě mám.

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 22. března 2017 18:55
Reakce na 0zero7:

Díky za tipy  já se do toho zas zkusím opřít, holt si to musím psát. Jinak příjem chci mít stabilní, necvičím zdaleka tolik..

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 22. března 2017 18:58
Reakce na Ounz:

Ja jak si to nepisu, tak mi to taky kulha, ne moc, ale urcite je lepsi si to hazet nekam. POuzivam Lose It, je to jednodussi nez kaloricky tabulky, myslim.

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 22. března 2017 19:00
Reakce na 0zero7:

A je to kompatibilní s čr? Já mám ty kalorický tabulky a někdy mě teda pěkně štvou.

Offline MP Marge
6363 příspěvků moje polička 22. března 2017 19:02
Reakce na 999:

Na záda je super jóga. Stačí zajít na pár lekcí, naučit se správné dýchat, a pak KAŽDÝ DEN dát pár pozdravů slunci, nebo oblíbených ásán a je to v pohodě...Říkám to jako člověk, který cvičí jógu a nikdy ho nebolela záda...

No prosim! Tu mame ve fitku taky  Akorat ze ja mam problem: Pred lety jsem mela autonehodu a zlomila jsem si levou ruku v lokti (nekolikrat, bylo to osklive). Loket jsem pomerne uspesne rehabilitovala - lepe nez pan chirurg cekal - ale uplne uz ruku nikdy nenarovnam. Takze se bojim, ze bych na joze byla nevyvazena, kdyz mam jednu ruku "kratsi".

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 22. března 2017 19:17
Reakce na MP Marge:

A udržíš se na ní? Třeba v kliku? Pokud ano, neměl by to být problém. Viděla jsem cvičit pána, který byl po oboustranné endoprotéze...

Offline MP Marge
6363 příspěvků moje polička 22. března 2017 19:19
Reakce na 999:

Udrzim, ale jsem cela takova nakrivo a ruka se trese

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 22. března 2017 19:32
Reakce na Ounz:

Nooo to nevim, je to v AJ a daj se skenovat carkovy kody, coz asi v CR nepujde, ale jinak tam lze vyhledat spousta veci nebo si muzete vytvorit vlastni jidla a jednotlivy potraviny podle toho co jite.

Offline Emerald
2628 příspěvků moje polička 22. března 2017 19:44
Reakce na continuity:

Tak já třeba prsa OPRAVDU umím, protože mě skutečný trenér plavat učil.  Jen motýlka nezvládnu, tam jsem schopná se jen vlnit pod vodou, jakmile mám udělat tempo, ruce se mi zaseknou někde v nedohlednu, nejsem schopná překonat ten odpor vody.

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 22. března 2017 19:46
Reakce na MP Marge:

Já myslím, že by to šlo . Ale zeptám se trenérky a dám vědět.

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 22. března 2017 19:55
Reakce na 0zero7:

Děkuju za tip, já na to kouknu :)

Offline MP Marge
6363 příspěvků moje polička 22. března 2017 20:00
Reakce na 999:

Já myslím, že by to šlo . Ale zeptám se trenérky a dám vědět.

Dekuju, budu rada

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 22. března 2017 20:26
Reakce na Emerald:

vzdyt ja nerekla, ze zrovna ty neumis. pisu prvni trener, co uz si ocividne absolvovala :D ono to zas tak dlouho netrva se to naucit. jenom myslim, ze bezny smrtelnik na to sam jen tak neprijde, jak se to ma spravne plavat, kdyz mu to nekdo nerekne.