jo jeste k te vaze, rano meridlo ukazalo minus pet cm v pase, ok to beru. Vahu jsem zasunula hluboko do supliku uz pred casem.
Cvičení doma
Je těžké udržet hladinu vlákniny bez pečiva? To si tedy nemyslím, protože vláknina se dá dohnat např. vločkami, přidat otruby atp.
Gratuluju. Já jsem pochopila, že těch 60 v pase už mít prostě nebudu :-(.
Já bych to s tím růstem ještě nezatracovala, tchýně má 163, tchán 170, můj manžel jim vyrostl do výšky 191 cm...
A pak mám další příklad v rodině, jak se během dvou let stal z patnáctiletého oplácaného kluka sedmnáctiletý hubeňour...
No to ja taky ne, ani nechci.
Cim to je ze z tvejch prispevku fakt cuci pesimismus. Prece nepotrebujes 60 v pase ne?
Otázka je, jestli ho bude bavit posilovna :-( možná tak nějaký sport s partou kamarádů? Možná bude stačit, když ho v létě protáhneš po horách :-)
Jinak já myslím, že ještě vyrůst může klidně i dost, pokud si pamatuju, poslední růstový skok u kluků je dokonce až někdy v 19? V tomhle věku bohužel většina mládeže s prominutím žere, loni jsem měla na prázdninách čtrnáctiletou neteř a snědla toho pomalu víc než my všichni dohromady!
60 v pase jsem nemela ani kdyz jsem vazila 51kilo a to jsem byla fakt jak smrtka
a ano lze nahradit vlockama nebo necim, dulezity je ze se musi nahradit, ne jen vynechat...
Přesně, u kluka bych to také neviděla tak tragicky. Znám ovšem "holčičku", u které se okolí utěšovalo /cca od 13/, že z "toho" vyroste, ale zůstaly jí tenké nohy, placatý zadek, ale pneumatika kolem pasu se ještě zvětšila a ve věku 25 fakt nic moc výhled na zlepšení.
Nechceš? To já bych tedy chtěla (a další rozměry ...), ale tak vím, co je reálné a už se tím netrápím, jen si občas postesknu. Tak nejde o život, že? A umřít kvůli pár cm hlady nehodlám.
sport s partou kamradu by byl uzasnej, ale proste ho v te spravne dobe nechytnul, ono to jeste muze prijit, ale... ve skolce jsem ho vodila d fotbalu, po roce nechtel, pak florbal, nesedlo, pinec... nejlepsi kamos delal hokej odmalinka, k tomu se pridat nemo no a na basket apod je malej. jako chodil/chodi nekam furt, ale nenadchlo nic:-( jinak lyzuje, brusli atd normalka, jenze o vsednich dnech je pocitac lakavejsi.. a lednicka:-(
Tak úplně o kg to není, samozřejmě. ![]()
tenke nohy placaty zadek a pneumatika v 25? to zni skoro jako nejaky hormonalni problem, je zdrava? nebo zdedeny typ postavy.. smula no
To je takový naprd, dneska děcka nemají moc šancí dělat sport "jen tak" pro radost. Všechno se hrne závodně...:-(
Žádný hormonální problém, prostě příliš Coly, PC a lenost. Normálka. Placatých zadků a pneumatik na mladých holkách vidím dost. (tedy otázka je, co je pro koho placatý zadek a pneumatika - já jsem asi moc kritická, tak mě berte s rezervou :-D)
my mame v rodine nastesti kentaury;-)) takze to neznam...
jj diky, koukam ze u nas se cvici neco s nazvem TRX - to by asi bylo ono? zkusim se tam poptat... mam teochu obavu jak by se asi citil mezi dvaceti dvacetiletyma svalovcema... chjo
60 v páse? to by som bola už 2D :D
Jak by se cítil? Mohlo by ho to motivovat
.
60 cm byla nadsázka. Ale 62 jsem kdysi (tak před sto lety) mívala.
TRX je super cvičení. A k tomu nějaké kruhové tréninky, to by ho mohlo bavit. ![]()
A nebo koupit chalupu a využít manuální práce ke zlepšení kondičky
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)