Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. března 2019 20:02

continuity jeste si pamatuju,ze si jednou psala,ze na podzim by se nemelo hubnout......??se k tomu trochu upinam,ze na jare to pujde snaz.

uvidime,nerezignuju,neprestavam chodit,jogovat......ale nebudu to hrotit,no.

Ja furt cekala,ze ve ctyriceti priberu,nic,no tak holt az ve 44....nastesti ne nijak dramaticky.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 02. března 2019 20:02

Zarinya  Super,  ja taky zacinam mit pocit, ze je to spis boj za udrzeni vahy nez za shozeni kil.... ale kdysi mi kamaradka pujcila nejakou knihu od Atkinse (co je po nem pojmenovana dieta) a on tam psal, ze pro zeny je lehke pribirani zdrave a zadouci, ze zhruba mezi tricitkou a ctyricitkou by mely zacit nabirat cca kilo co tri toky.... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. března 2019 20:04

Garfie jj boj za udrzeni....uff

a to na me celkem sedi....ono se to nak najednou priplizilo...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. března 2019 20:34

A jeste sem si dnes precetla,jak spravne chodit.tak sem to hned zkousela a fakt tedy sem vic citila zadek

takze se ve ctyractyriceti budu ucit jinak chodit.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 02. března 2019 20:41

Zarinya jj, rekla mi to kdysi homeopatka. Me se, nevim proc, nejvic blbe hubne v lete, to uz i vanoce s adventem jsou pro me lepsi. Ale ja jsem zimni typ, vyslovne mam zimu rada.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 02. března 2019 20:45

Garfie ja vzdy nabrala po detech, po kazde mam 5 kg navic. A sundat to vzdy slo jenom omezene, dokonce mi lekarka po bodystatu rekla, ze pomer tuk a svaly mam v poradku, at to necham byt. 

Ale ted jsem teda plizive nabrala 6kg za ctyri roky a to uz je trochu moc! Uz jsem to vice mene zhubla a je to videt. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. března 2019 20:46

continuity ja prave moc zkusenost s hubnutim nemam,cely zivot sem byla +/- 3kila.

Kolem ty ctyricitky sem pribrala,ale to sem shodila kdyz sem nastoupila do prace...byl stres a slo to samo.

Letos na dovolene sem si posouvala menstruaci(velka chyba) a to rozjelo naprostou katastrofu,takze sem od srpna hubla,ale nic,po trech mesich se hormony upravili,ale bricho,zadek stehna....tem se moc dolu nechce.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 02. března 2019 20:46

Zarinya to zni zajimave, dej navod prosim. Ja zkusim jeste cvicne behat po schodech, zkusim to vydrzet 10 dni a uvidim. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. března 2019 20:48

continuity musi se naslapovat na patu(mekce)a prejit na spicku jako kdyz prislapnes zvykacku....a mensi kroky

jestli nepostaci zkusim clanek dohledat,tak dej vedet.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 02. března 2019 21:06

Zarinya aha, ja byla v puberte trochu oplacana (ale dnes mam o 6kg vic, ale asi i vic svalu - rozhodne podstatne vetsi prsa ). pak jsem zhubla bezpracne maturitni leto, kdyz jsem prestala 3x tydne intenzivne trenovat a tuto (pod)vahu jsem si pak drzela asi 15 let. jeste pred detma jsem se dostana na svoji optimalni vahu a od te doby vice, ci mene bojuji. hlavne mam hruzu z toho pliziveho pribirani, moje matka ma tezkou obezitu a to v 35 letech jeste vypadala celkem prijatelne. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. března 2019 21:07

continuity taky bohuzel mam dispozice v rodine

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 02. března 2019 21:08

Zarinya diky, ja chodim v terenu, tak to zkusim, jak to pujde.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. března 2019 21:09

continuity jo,no to nevim.Ja chodim po asfaltu.

Offline Tak Betty
5653 příspěvků moje polička 02. března 2019 23:38
Reakce na Garfie:

knihu od Atkinse (co je po nem pojmenovana dieta) a on tam psal, ze pro zeny je lehke pribirani zdrave a zadouci, ze zhruba mezi tricitkou a ctyricitkou by mely zacit nabirat cca kilo co tri toky.... 

​to považuji za totální blbost. Vem si , že bys vážila v 60ti. + 7 kilo.

A imo po padesátce je to opravdu boj o udržení váhy.

Ale já jsem docela asketa, mně dělá dobře když si něco odreknu. 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 03. března 2019 00:17

Tak Betty a proč by nemohl člověk v 60 vážit +7 kilo?  Mne na tom nic hroznyho nepřijde, věkem třeba ta potřeba mírného sádla narůstá a je to zdravější, tresky bejvaj dost křehký. 7 kilo mi zadny extra zohavujici břemeno nepřijde 

Offline MP Marge
6363 příspěvků moje polička 03. března 2019 01:23
Reakce na Tak Betty:

​to považuji za totální blbost. Vem si , že bys vážila v 60ti. + 7 kilo.

A imo po padesátce je to opravdu boj o udržení váhy.

Ale já jsem docela asketa, mně dělá dobře když si něco odreknu. 

​Mne se to taky nejak nezda. Ja teda zadna kila kvuli nejakymu panu Atkinsovi pribirat nehodlam!!!

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 03. března 2019 07:51

MP Marge A já zas třeba nehodlám trávit život bojem. Ani po padesátce!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. března 2019 08:17

Já to fakt nechci zakřiknout, ale pořád posloucham, že mam počkat po třicítce, počkat po čtyřicítce, ale myslim že ani po padesátce se nedočkam, podle mě je to všechno podle zásluh a nemám pocit, že je to boj, v mém případě je to spíš velká sebeláska

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 03. března 2019 08:28

Potrefenáhusa  Sweet Potato Souhlasím, sedm kilo není žádná hrůza, pokud bych měla životní radost obětovat boji s pár kily, to radši těch sedm navíc.