Miru ja si myslim,ze jo,i kdyz se nepovazuju za znalkyni.Ja vetsinou davam cca dvacetpet minut,ale nekdy i jen 15 a dela to zazraky.Praveze se clovek rozdycha uz to dela hodne....dokonce mi z toho i nekolikrat presla zacinajici migrena a tim padem to ma u me "moje cvicitelka"do smrti dobry.![]()
Cvičení doma
Miru Můj jógový guru tvrdil, že je určitě lepší cvičit každý den 10 minut než jednou týdně dvě hodiny.
...jasné. Jak říkám, všechno na pohodu!.
Joo, kdybych mohla, přifouknu si prsa z půlek na pěkný jedničky či max dvojky, vycucnu celulitidu a prodloužím vlasy(momentálně mám střih a lá Ivan - ofina do půl čela a délka vzadu k uším, no, sponečky - i v mém věku - to jistí...), teda - už ať je tak dva měsíce pryč a mám je dorostlé...
Ale vždycky, když mě přepadnou tyhle "békoviny" v hlavě, tak si řeknu, že jsem vděčná, že jsem zdravá, že mám zdravé a spokojené děti, práci, že mám kde bydlet a hotovo. To mi stačí. Prostě vnitřní klid a pohoda...
Mohučanka tak trochu #syty hladovemu neveri#![]()
Zarinya Taky jsem nevěřila. No, teď to mám ![]()
Zarinya ja jsem pred par lety - asi dvema, po urazu, dospela k zaveru, ze je mi milejsi mit par kg navic a byt v kondici nez obracene. mam dve takove utle kolegyne, tady asi ideal, ale ani jedna si neotevre petku s pitom. k cemu to pak je ![]()
a ta potrebna energie z jidla je svata pravda, v lednu jsem byla ve stavu, ze svuj 8km okruh jsem sice usla, ale pokud to bylo rano, uz v pulce jsem upadala do hypoglykemie (chodim to od leta, nebyla jsem nemocna, spravne bych se mela zlepsovat, vlastne zadny objektivni duvod, jenom vycerpani), zvedla jsem krmnou davku a je to mnohem lepsi, i prumerna rychlost se zvedla. ![]()
Mohučanka tak snad to leky trochu upravi a bude ti lip.:-)
Ano,clovek miva ruzny predstavy a osud si to nekdy pomicha jak se mu chce.Taky sem se rouhala.....ve dvaceti,triceti![]()
continuity kdyz te tu mam tak sem dnes zkousela tu novou chuzi s hulkama
a tedy bylo to jiny kafe.....sem chodila pul roku uplne blbe.sice rychle,ale blbe![]()
Zarinya ja jsem dnes zjistila, ze tak vicemene chodim porad, po tom asfaltu/rovnem povrchu urcite. mam sklony ke vbocenym palcum a toto mi ukazala kdysi fyzioterapeutka. ale alespon jsem si ujasnila, ze je v poradku, kdyz delam kratsi kroky rychleji. trochu jsem byla na vazkach, jestli nemam krok spis natahnout (ono to v tom terenu nejde uplne jednoduse). takze za mne dobry.
Zarinya Jak jsem psala, jen možnost :-).
Zarinya jogu mam na seznamu aktivit, ktere chci urcite zaradit. verim tomu, ze to urcite pomuze, spis na takovy lepsi pocit ze zivota, nez hubnuti jako takove. zacinam zatim s cviky, co jsem kdysi delala na zada, neni to uplne joga, ale ty mam nacvicene spravne a pak uvidim.
999 jasne,diky:-)
Zarinya chodíš s hudbou v uších? Rychlé písničky doporučuju, člověk jde do rytmu hudby a jde to rychleji.
Můj běžecký únor. Je vidět, že je krátký a mi ty tři dny chybí...![]()

Catherinne ne,nechodim.ja musim slyset ruch ulice.![]()
Zarinya ja potrebuji slyset cyklisty a lidi za zady, chodim lesem, po ranu docela opustenym a nehodlam dostat infarkt. ![]()
continuity presne...cokoliv za zady.![]()
Zarinya já teď rok běhala bez hudby a taky mi to nevadilo, ale v dobách, kdy jsem jenom chodila byla ta hudba fajn na udržení tempa a krátkého kroku. Chodila jsem bez hůlky, ale opravdu hodně použivala ruce. Ať se daří.
Věřím, že když se běhá se správně zvolenou hudbou, člověka to "donutí" víc makat, víc a dál běžet...
Já ale, když už jsem běhala, tak vždy bez hudby.
Vyhovovalo mi, že si krásně vypláchnu hlavu, utřídím myšlenky, a nebo prostě jen tak běžím, hlava prázdná a jen poslouchám svůj dech...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)