Taky si myslím, že to neměla zapotřebí. Byla nádherná i bez plastik. A reklama se mi dost líbí.
Nejlepší a nejotřesnější parfémové reklamy a kampaně
Reklamní plakát na chystanou novinku L´Ange Noir :

Líbí se mi ta inspirace film noir, hezky vybrané šaty a kožíšek, symbolizující křídla temného anděla
a dávám body navíc i za to, že se u Givenchy, když už se chtějí držet úspěšného flakonu, rozhodli po letech delšího a delšího názvu rozhodli vydat opačnou cestou
. Dokonce i chápu, proč schválně vybrali neokoukanou blondýnku.
O jejich mainstreamu (nepočítám-li limitky Ambre Velours a Absolu d´Oranger) a zvláště pak o odnožích Ange ou Démon si nedělám moc iluze, nicméně tohle je po dlouhé době složení (růžový pepř, mandle, bílý kosatec, sezam, tonka, ambra), které papírově vypadá celkem dobře
.
...vypadá to celé dobře, obvzláště slibné je složení!
Chcete si přivodit tanec svatého Víta? Pořiďte si Kenzo World! ![]()
Jako holka pěkná a mrštná (a má hezký šaty), o to nic... ale i když dělá, co může, tý děsný etno?-hipsterský? muzice resp. rytmu nemůže stačit (což je občas sakra znát).
A hlavně - nezdá se mi, že by zvolený styl (to jest neotřele a průkopnicky: "mladá nespoutaná nezávislá!! dračice", božemuj) aspoň vzdáleně korespondoval s vyzněním zjevně naprosto krotkého a neškodného květinkového parfému...
Tohle že má parodovat a bořit veškerá klišé? Vždyť ten klip je klišé samo ![]()
Křečovitý. Trapný. Víc mě k tomu nenapadá...
Vůni jsem nezkoušela, ale pokud jde o klip samotný, musím říct, že nápad i provedení mi nepřijdou tak zlý (pro cílovku). Dodnes mívám na nějaké škrobené akci chuť se takhlé proskočit. ![]()
To má kdekdo, ale zpravidla to nekončí epileptickým záchvatem ![]()
Mně to ale hlavně vůbec nepřijde tak novátorský. Ačkoliv chápu tu cílovku (dozajista úplně free), tak mi na mysli tanou spíš výrazy jako křečovitá šaškárna, navíc jedna z mnoha!
... ale zpravidla to nekončí epileptickým záchvatem
Co ty víš ? ![]()
Novátorský to není, účinný nakonec jo, když se o tom dneska bavíme i my, totálně mimo cílovku.
O vůni jsem dodnes zatím nevěděla.
Každopádně mnohem lepší mi připadá tohle proskočení se
:
https://www.facebook.com/mylittleparis/videos/10157549818125045/
Jo!! ![]()
Ten nepochybně strašlivě nákladnej projekt (čti: prodžekt
) se s tímhle vůbec nedá srovnat!
"To má kdekdo, ale zpravidla to nekončí epileptickým záchvatem
"
Líp bych to nevyjádřila
. Po shlédnutí té reklamy mi IQ pokleslo o několik bodů
. Brala bych to leda jako parodii na reklamu.
Ovšem to video z FB v příspěvku od domenicy, to už mě baví
.
Tohle je ovšem kouzelné.
Je dobřé znát, že se Francis léta věnoval baletu a že má cit pro hudbu i obraz (na podobě klipu samozřejmě intenzivně spolupracoval).
Moc hezké
.
Opravdu nádhera
. Paříž, hudba a dokonalá hra světla a stínu.
Ano, v důkladně promyšlené jednoduchosti bývá ta největší krása a tohle je ukázkový příklad
.
Původně jsem s tím chtěla jít do vlákna oblíbených a neoblíbených flakonů, ale po zadání do databáze jsem si všimla, že k tomu existuje i točená reklama
- není to dětský, ale normálně dámský parfém.
https://www.youtube.com/watch?v=acMUt5HwfS8

Slečna je bývalou účastnicí jedné z mnoha amerických talentových show, nyní jakože už profesionální zpěvačka.
Co to... ![]()
Není to reklama, ale je to zajímavý experiment s Axe ![]()
Původně jsem s tím chtěla jít do vlákna oblíbených a neoblíbených flakonů, ale po zadání do databáze jsem si všimla, že k tomu existuje i točená reklama
- není to dětský, ale normálně dámský parfém.
https://www.youtube.com/watch?v=acMUt5HwfS8
Slečna je bývalou účastnicí jedné z mnoha amerických talentových show, nyní jakože už profesionální zpěvačka.
Docela by mě zajímalo, jak to voní. ![]()
Reklama je slušně ulítlá.
A co říkáte na Gssparda Ulliela - tvář Bleu de Chanel?
Původní debutové fotky k toaletce z roku 2010:

a reklama https://www.youtube.com/watch?v=oG-nnDlnWrA
A proti tomu letošní fotka pro Bleu de Chanel Parfum

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)