Nejlepší a nejotřesnější parfémové reklamy a kampaně

Prvoplánované a docela laciné mi přijdou reklamy na celebritní vůně.
Ale fuj! Z Katy Perry je mi lehce nevolno i když na sobě nemá gumovej obleček a jen zpívá, ale tohle je teda noční můra. Tohle je ovšem taky humáč. Photoshopem zpajcovaná až běda, vdolky ve výstřihu a digiksicht. 

"Photoshopem zpajcovaná až běda..."
No, pro Kim asi jediný způsob, jakým může "transcend the ordinary", protože nic jinýho než pózovat neumí.
Tohle jsou dva zvláštní jedinci.

to sú nejakíkonkrétni ľudia, alebo jednoducho našli modelov čo vyzerajú ako rodina?
To je izraelský model Asaf Youbiner.

Jako hraná reklama je příjemná.
https://plus.google.com/+Tvcommercialssongs/posts/hmr6R8VGuHH
hezký
...a ten špunt vyzerá, akoby mu z oka vypadol
Při kompletaci databáze člověk naráží na nový a nový poklady.

Na koho vlastně Mariah cílí? Na to, aby ji poslouchaly holky na prvním stupni, je už celkem stará (a Disney Channel navíc imrvére produkuje nový a nový sweet and fresh konkurentky)...nebo se mýlím a za velkou louží jí to pořád šlape?
Já jsem vcelku liberální člověk, ale kombinovat lízátka s rozhalenkou až k pupku mi přijde trochu zvrhlý (nebo spíš dementní).
Buď pre tak malé dievčatká, ktoré sa ešte vidia v mame, alebo pre ženy, na ktoré doľahla kríza stredného veku obzvlášť zúfalo, alebo na cieľovú skupinu, ktorá kupuje tento porcelán:

V každom prípade je to lepšie než tento protipól:
...ta Mariah je jak jednotka pro infantilitu, a ta holka s micinou - to je až chlípný
Něco podobného jsem dostala předloni na Vánoce!![]()
(Myslím ty porcelánové koťátka)
Tak nabudúce to možno bude parfém!
Doufejme, letos nebyl žádný. ![]()
Tak a chceš Ribbon, alebo Mine Again
?
Tohle mi připomnělo, nezávisle na sobě jsme s mužem chvíli koukali na "Malé královny krásy" nebo tak nějak a shodli jsme se, že to je zvrácenost nejvyššího kalibru!!! Pedofilové mají na co koukat.
No to teda je! Úplná hrôza
!
Tak a chceš Ribbon, alebo Mine Again
?
Tak to už radši ten žlutý diamant od Versace, co mi s ním vyhrožoval bratr, ten by se dal aspoň střelit na Votoči. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)