Nejlepší a nejotřesnější parfémové reklamy a kampaně

26. srpna 2014 15:11
Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 28. srpna 2014 17:12
Reakce na Afrika:

No vidíš to, ty jsi hotová veštica! 

Offline benvenuta
56 příspěvků moje polička 28. srpna 2014 22:50

Z reklám na Sicily som mala vždy zmiešané pocity. Monica je krásna, sicílska atmosféra pôsobivá, ale tí čumiaci chlapi očuchávajúci prádlo...slizkí.

Reklamy na parfumy ma väčšinou zanechávajú chladnou. Obzvlášť ten populárny sexxxy štýl s modelkami povaľujúcimi sa na podlahe či diváne, (polo)nahými, s perami "zmyselne" pootvorenými - zdajú sa mi všetky rovnaké a k záujmu o vôňu ma nelákajú ani trochu.

Celkom sa mi páčia reklamy značky Kenzo - Parfum d`Ete, Flower, Amour.

A niektoré staršie reklamy Estee Lauder: Aliage, Estee, White Linen.

Offline Henri
136 příspěvků moje polička 29. srpna 2014 10:19
Reakce na Afrika:

Sicily a Sensi, moje dve milovane, asi bych mela vice vysedavat po kostelich, je pravda, ze vune kostela je mi prijemna.

Reklama na Sicily mi prijde uzasna, dotvari mi dojem z vune a vlastne jsem se do vune CHTELA mermomoci zamilovat uz kvuli te reklame a Monice. Takze ucel splnen, reklamni tvurci si mohou zatleskat a odskrtnout si me.

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 29. srpna 2014 10:52
Reakce na ellie86:
No právě.Low-cost Rihanna, ne? :)
Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 30. srpna 2014 06:30

...nic pro puritánky...

Aneb - Tom Ford není jediný.....

(from Barbara Filippini)

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 30. srpna 2014 06:32

(from Kim Rovers)

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 30. srpna 2014 06:33

(from Victoria Voshchikova)

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 30. srpna 2014 09:45

Matka kreativce pro Nasomatto trpěla laktační psychózou nebo co? 

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 30. srpna 2014 13:32

Puritánka nejsem, ale ty fotografie mi přijdou všechny tři velmi špatné - ryze z technického hlediska.

Na prvním snímku je až moc rukou, skoro to vypadá, že v tom dekoltu bude šátrat chobotnice; navíc ta mužská ruka je podivně zaťatá, že připomíná spíš nádor.

Druhý snímek je přestylizovaný  a přeplněný různými strukturami (oprýskaná omítka, tělo pokryté chuchvalci roztrhané látky, která spíš asociuje rozmáčený toaletní papír).

Na třetím snímku mi vadí ta deformovanost tvarů.

No, mě by tahle kampaň k vyzkoušení či zakoupení nenalákala; ovšem k prohlédnutí to zajímavé bylo.

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 30. srpna 2014 15:11
Reakce na Fleur:

Taky jsem přemýšlela o tom, kolik lidí tam vlastně má ruce :D

A naprosto stejně mi ta mokrá látka asociovala toaleťák.... ne, nelákalo by mě to k vyzkoušení.

Když pominu "filmy", líbí se mi hlavně staré reklamy a myslím si, že nejsem jediná, koho oslovují.

V hlavní roli flakón a ne nějaká více či méně oblečená žena či muž.

Zdroj: ebay.fr

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 30. srpna 2014 16:33

Jo, Monica je bohyně! V civilu, ve filmu, v reklamě (především cokoli pro Dolce & Gabbana)... jen ty vizuály pro Diora jsou pitomé a Monika, díky přepálenému photoshopu, k nepoznání.

Zůstanu u Dolce & Gabbana. Okouzlila mě kampaň k nové vůni Dolce. Skvělý režisér Giuseppe Tornatore vykouzlil úžasnou atmosféru sicilské vesnice v době sběru citrónů, tak trochu jako za časů Viscontiho "Geparda", původní hudba Ennia Morriconeho...

Tváří vůně je kanadská modelka Kate King. 

FILM:   Dolce - Dolce & Gabbana

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 30. srpna 2014 19:20

ad Nasomatto

....zajímaly mě Vaše reakce...

Ono na první pohled jsou ta reklamní fota celkem dost nevkusná, nevkusně prvoplánová ve spojení s až futuristicky minimalistickými flakony.

Ale když člověk vyzkouší nějakou jejich vůni...

...pak ty reklamy nejsou až tak od věci.

Resp. ty fotografie jsou jakýmsi způsobem "špinavé", syrově živočišné, prostě bez jakékoliv nakašírovanosti.

Neříkám, že tím pádem jsou pěkné(v podstatě k nim mám neutrální vztah - nejsou extra kontroverzní, aby ultra zaujaly, ale ani se mi extra nelíbí, neoslovily mě), ale když nic, tak minimálně vyvolají rozdílné reakce, možná překvapení až pobouření, atp. 

Předem se omlouvám za OT, ale schválně sem vložím recenzi, a to, co popisuji, co ve vůni cítím, tak právě TO se k těm fotkám hodí, resp. ty fotografie vystihují vůni/ě...

(no, a pochází to z Holandska, a tam se jezdí z různých důvodů, že...)

BLACK AFGANO Nasomatto 

…černá tuš.
Přesně ta barva i hustota.
Hašiš, blaženost.
Vrchol extáze/dno.
Mohutnost víčka(= síla drogy).
Křehkost skla(= stačí špatně cvrnknout,…i do psychiky…, a vše je na střepy.)
Osciluje to na hraně – je to geniální? – nebo to prostě normálně nevoní?
Každopádně vás to nutí neustále čichat si k ruce…
Návykovost.?.
Velké tabákové listy ráchané v teplém sladkém téru…
Hašišové(?) fondue namáčené do velmi husté tmavohnědé, téměř černé, tekutiny oslazené lidským teplem se špetkou kouřové štiplavosti ze zapáleného jointa.
Horko.

Zvrhlost, Živočišnost.

Trochu exotiky. Lidskost. Křehkost. Sladko.
Divoký večírek – jedno jestli sto lidí nebo jen ve dvou…
Ale dostanete se do extáze, do té ryzí, vybičované chtíčem a touhle vůní do maxima.
Ještě jedno otočení šroubkem doprava a
exploze…

Nirvána.
Nevím, jestli je Black Afgano na běžné vonění se, protože pak by jste procházeli středem…
Nic víc. Nic míň.
V jednoduchosti je krása…

…přesně jako ty flakony…

26/07/10

Offline benvenuta
56 příspěvků moje polička 30. srpna 2014 23:48

To je pravda, Dior spotvoril Monicu skutočne na nepoznanie.

Reklama na Dolce ma priviedla iba k botanickému zamysleniu: ako to, že tie citrónovníky naraz kvitnú a zároveň sa z nich zbierajú plody? V sicílskom podnebí to tak funguje?

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 00:11
Reakce na benvenuta:

To je pravda, Dior spotvoril Monicu skutočne na nepoznanie.

Reklama na Dolce ma priviedla iba k botanickému zamysleniu: ako to, že tie citrónovníky naraz kvitnú a zároveň sa z nich zbierajú plody? V sicílskom podnebí to tak funguje?

Je to zvláštní a je to tak, viděla jsem to. Zaznamenal to i Karel Čapek a zanesl do svých cestopisných fejetonů (Italské listy).

"... A opět něco zcela jiného: zahrádka v staré, polozřícené křížové chodbě v San Giovanni degli Eremiti. Kostelík sám je stará mešita s maurskými báněmi; a na té dlani půdy mezi maursky lomenými oblouky ambitů vyrostlo a vykvetlo vše, co bláznivě štědré nebe vysypalo do klína Zlaté Mušli zálivu Palermského. Několik pomerančovníků a citroníků se ohýbá pod zralým ovocem a zároveň kvete; datlová palma, osypané růže, keře nesoucí dobře litrové trubicovité květy, vegetace mně neznámá, matoucí houšť květů a vůní. Na úžasně modrém nebi se rýsuje pět rudých saracénských bání, podobných podivným glóbům. Můj bože, tenhle kout byl snad přece jen nejkrásnější ze všeho... " 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 09:07

Reklama na Dolce je opravdu nádherná, hned bych se tam rozjela .

Tyto fotografii jsem pořídila letos v červenci v městečku Malcesine a i tam byly současně vidět plody i květy. Přesto, že oblast je na severu Itálie a tvoří předhůří Alp, tak flora je z větší části charakteristická pro středomoří.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 09:27

Je to tak, citroník má zároveň plody i květy, a nejen na Sicílii, ale i u mě na balkóně 

Škoda, že si ale D+G nenechali Monicu - ta nová modelka je sice krásná (a dozajista mladší), ale Monica má ještě něco navíc...

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 10:25
Reakce na barbucha:

...italskou živočišnost, emoce...

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 10:55
Reakce na Miru:

Asi hlavně ty emoce 

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 13:21
Reakce na wendulka:

"Malena je Monica Bellucci." To říká Giuseppe Tornatore, režisér, který natočil jak Malenu (2000), tak reklamu na Sicily (2003). Trio Dolce - Gabbana - Tornatore miluje svou rodnou Sicílii a ve své tvorbě se k ní pořád vracejí a čerpají z ní. Když se k tomuhle týmu přidá Morriconeho hudba a Monica...

Tornatore natočil i reklamu na Dolce&Gabbana Classic (1994). Ta byla hodně úspěšná a v italské televizi běžela intenzivně několik let.

Dolce&Gabbana Classic

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 13:21
Reakce na barbucha:

Pravda Monica je jenom jedna, ale pořád lepší tahle modelka, která má v sobě alespoň trochu emocí, než ledová královna Voldanova.

A ta reklama na Dolce je vážně povedená.