Aha, stejný režisér. Já jsem si říkala, že to není jen tak samo sebou. Tím lépe, protože to funguje.
Nejlepší a nejotřesnější parfémové reklamy a kampaně
Pravda Monica je jenom jedna, ale pořád lepší tahle modelka, která má v sobě alespoň trochu emocí, než ledová královna Voldanova.
A ta reklama na Dolce je vážně povedená
.
To rozhodně. U Shalimaru mi ta bledule dost lezla na nervy.
Je to tak, citroník má zároveň plody i květy, a nejen na Sicílii, ale i u mě na balkóně ![]()
Škoda, že si ale D+G nenechali Monicu - ta nová modelka je sice krásná (a dozajista mladší), ale Monica má ještě něco navíc...
No jo, ale to by se museli omezit na několik příběhů, protože třeba zrovna ten o zamilování, první lásce, namlouvání... to už s bezmála padesátnicí (byť bohyní!) nefunguje.
Ale pořád toho funguje hodně a Monica je stále tváří firmy. Letos dala jméno rtěnkám.
PROMO VIDEO Z FOCENÍ: CLASSIC CREAM LIPSTICK COLLECTION

Tak na rtěnky je to pořád ta pravá! ![]()
Je to zvláštní a je to tak, viděla jsem to. Zaznamenal to i Karel Čapek a zanesl do svých cestopisných fejetonů (Italské listy).
"... A opět něco zcela jiného: zahrádka v staré, polozřícené křížové chodbě v San Giovanni degli Eremiti. Kostelík sám je stará mešita s maurskými báněmi; a na té dlani půdy mezi maursky lomenými oblouky ambitů vyrostlo a vykvetlo vše, co bláznivě štědré nebe vysypalo do klína Zlaté Mušli zálivu Palermského. Několik pomerančovníků a citroníků se ohýbá pod zralým ovocem a zároveň kvete; datlová palma, osypané růže, keře nesoucí dobře litrové trubicovité květy, vegetace mně neznámá, matoucí houšť květů a vůní. Na úžasně modrém nebi se rýsuje pět rudých saracénských bání, podobných podivným glóbům. Můj bože, tenhle kout byl snad přece jen nejkrásnější ze všeho... "
Ďakujem za nádherný citát, ktorý je 10x viac evokatívny než Dolce s Gabbanom...
Monica ani nepotrebuje po nikom čarbať rúžom. Inak, páčia sa mi tie opuncie v pozadí.
Tornatorove reklamy sú pôsobivé, lenže na mňa osobne pôsobia tiesnivo práve kvôli filmu Malena. Vytvárajú dojem miesta, ktoré je krásne navštíviť, ale bolo by peklo tam žiť. Krásnu Sicílu by som chcela vidieť, ale radšej tú Čapkovu záhradu alebo baziliku v Monreale.
Jee, to je krasa, tak ryze podle reklamni kampane ji musim mit.
Ty kvitky a zaroven plody me taky zaujaly, modelka se mi libi moc, ale do prave Sicilanky mi u ni chybi trosku bujnejsi poprsi, nebo se alespon narovnat a vyprsit.![]()
Tak jsem se konečně dostala k tomu, že jsem si prohlédla poslední reklamu na Chanel No. 5, jak do ní zakomponovali Marylin Monroe https://www.youtube.com/watch?v=zig2S3U5dpk - vím, je to ostuda, že až teď
a vím, je to ikona kvůli tomu jejímu slavnému výroku a tak a rozhodně je to mnohem lepší krok než ta tolik propíraná reklama s Bradem Pittem
, ale ta hravost a rozpustilost mi k No. 5 nějak tak úplně nesedí.
V tomhle směru podstatu Chanel asi nejlépe vystihuje Nicole Kidman jako "ledová" kráska Satine https://www.youtube.com/watch?v=yTO4FHf8MBs . Reklama s ní se pořád objevuje dokonce i u nás, jestli se nepletu. I když osobně je mi ze všech pořád nejsympatičtější ta s Audrey Tatou https://www.youtube.com/watch?v=E_hjM35VPnk . Tam to funguje i s tou vůní v ději.
Souhlasím, že reklama s Audrey Tatou pětku vystihuje nejlépe. Nicole by slušelo v některých okamžicích zavřít pusu
.
A opravdu ta s odkazem na Marylin Monroe vyznívá frivolně, ale ona taková byla. Můžeme jí však naordinovat jinou vůni
.
Souhlasím, že podstatu současné Pětky (a Chanelu vůbec) vyjadřuje dobře Nicol Kidman. Audrey Tatou je moc hezká, reklama je skvěle natočená, ale ona je moc dívčí, moc hezká, moc "tmavá", moc Audrey. Brad Pitt je takové úsměvné intermezzo a následující reklama s M.M. je chladná.
Já mám Chanel No. 5 - verzi z 80. a začátku 90. let (která je hodně jiná než současná) - spojený navždycky s Marilyn a její průpovídkou o tom, v čem chodí spát... Nepotřebuju k tomu žádná videa, žádné vizuály. Hotová představa, pocit, kterou mi všechny ty ostatní tváře můžou jenom narušit.
Já si právě myslím, že v tomhle případě vůni dělá největší reklamu jen ta samotná průpovídka spojená s osobní představou a nebylo potřeba to rozvádět zrovna tímto způsobem. No jsem zvědavá, co si vymyslí příště.
Nevím, co vymyslí chanelovští marketingoví mágové, ale kdyby se mě zeptali, tak bych jim poradila, aby po těch všech kontrmelcích poslední doby nechali natočit obrazově zajímavý, trochu vtipný, nedoslovný film s "neznámou slečnou", stavějící na flakónu, na jménu vůně a na Paříži. To stačí. Něco jako tohle (má oblíbená).
Ano, tohle beru, tady je vystihnutá podstata nejen samotné současné No.5, ale i Chanelu obecně
. Taková reklama by udělala mnohem větší službu než nějaká profláknutá celebrita (nemluvě o pravděpodobně mnohem nižších nákladech
).
Reklama s Audrey se mi libi moc, Nicole mi prijde moc americka.
Prekvapilo me ale, jak je Audrey pohubla, skoro az prilis.
Souhlasím, že reklama s Audrey Tatou pětku vystihuje nejlépe. Nicole by slušelo v některých okamžicích zavřít pusu
.
A opravdu ta s odkazem na Marylin Monroe vyznívá frivolně, ale ona taková byla. Můžeme jí však naordinovat jinou vůni
.
Zavřít pusu by měla zejména Keira! https://www.youtube.com/watch?v=aRV-2_Un-kk
Ta její vystrčená brada a "sexy" vyceněněj úsměv mi, jako zákazníkovi, velí na Coco M. rychle zapomenout. A detailní záběr na její zadek (při nasedání na motorku) mi připomíná reklamy na Always. Brr.
Souhlasím, že podstatu současné Pětky (a Chanelu vůbec) vyjadřuje dobře Nicol Kidman. Audrey Tatou je moc hezká, reklama je skvěle natočená, ale ona je moc dívčí, moc hezká, moc "tmavá", moc Audrey. Brad Pitt je takové úsměvné intermezzo a následující reklama s M.M. je chladná.
Já mám Chanel No. 5 - verzi z 80. a začátku 90. let (která je hodně jiná než současná) - spojený navždycky s Marilyn a její průpovídkou o tom, v čem chodí spát... Nepotřebuju k tomu žádná videa, žádné vizuály. Hotová představa, pocit, kterou mi všechny ty ostatní tváře můžou jenom narušit.
...s tím se naprosto ztotožňuji.!.
...ano, pokud nedávají pozor na úhel záběru, ta její brada, podkus, je fakt dost nepěkná.
Dostala som chuť znovu si prečítať Italské listy, postrehy z ciest sú zaujímavé ale je to v prvom rade pocta češtine, čo slovo - to perla, potešenie z jazyka a jeho krásy. Ďakujem Domenice za pripomenutie, chystám sa tento týždeň do knižnice, škoda, že dnešní spisovatelia nepíšu takou češtinou. A Monica v reklame na rúž je nádherná, vek už vidieť na kontúrach tváre, z krásy jej to neuberá ani trošku. Dnes ráno som na námestí stretla skupinu Talianov, boli tradične hluční a pekne oblečení. I feel very Italian today. Tuším skočím do Coin Casa si niečo talianskeho zakúpiť. Aj v češtine sa výraz Talian používa v pejoratívnom zmysle? Ja by som to nepoužila, ja mám Talianov rada.
Používal se dřív, teď už to myslím působí dost zastarale. No není divu, dneska se u nás nejezdí k Taliánům, ale do Itošky! 
A proč vám vypadlo to začáteční "I"?! To snad nikdo jinej nemá...
(Hoolinkah: Jo, jo, jazykovej koutek, já vim!
)
Je fakt, že vůně Dior mě už nějakou dobu po všech těch reformulacích, ani z hlediska reklamních kampaní neoslovují, ale ty starší reklamy měly podle mě povedené, třeba na Miss Dior Chérie, tahle s "neznámou slečnou" je podle mě povedená a k té původní Chérie ta roztomilost a hravost sedí.

(http://s3.amazonaws.com)
https://www.youtube.com/watch?v=09J1xw_eMAk
I když samozřejmě nejlepší trefa se jim povedla s Evou Green jako Popelkou v případě (dnes již bohužel taky skončeného) Midnight Poison.

(http://images2.fanpop.com)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)