EU a ilegální uprchlíci

21. dubna 2015 10:58
Offline mirajo
2467 příspěvků moje polička 22. zaří 2015 11:04
Reakce na Hoolinkah:

Taky ne všichni jedinci maj stejnej přístup k práci. A zastoupení těch, jejichž přístup je řekněme vlažnej až odmítavej, je v některých národech vyšší než jinde. Pracovitost Asiatů a jejich přístup ke vzdělání je někde jinde než u Afričanů. Maj u nás problém se začlenit? No nemaj.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 22. zaří 2015 11:34
Reakce na mirajo:

O tomhle nepotřebuju přesvědčovat. To vím.

Ovšem otázkou je, nakolik má na tohle všechno vliv kulturní prostředí a nakolik rasa (tzn. vrozené kvality). Odpověď bude sotva někdy jednoznačná.

Offline evik77
757 příspěvků moje polička 22. zaří 2015 11:51
Reakce na RoSa:

Pan Robejšek mi mluví z duše. Sama bych to tak pěkně nesepsala.

Offline mirajo
2467 příspěvků moje polička 22. zaří 2015 12:07
Reakce na Hoolinkah:

A není to jedno? To jsou otázky, který nikdy k ničemu dobrýmu nevedly. Navíc geny a prostředí se navzájem ovlivňujou, ani jedno není v průběhu generací neměnný.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 22. zaří 2015 12:49
Reakce na Hoolinkah:

No ale kde máš ten "objektivní argument", že jsou blbější než my? Padlo tu pouze to, že "ne všechna etnika mají stejný schopnosti a IQ". Vyvodit z toho konkrétní soud bez jasnejch důkazů je demagogie.

Ty argumenty se nacházejí ve studiích, o kterých jsem se zmínila výše. Přece to nebudu v každým příspěvku opakovat

http://zpravy.e15.cz/zahranicni/ekonomika/spolkova-agentura-migranti-nemecky-moc-neumi-s-praci-bude-problem-1228175

Tady lze namítnout, že neznalost jazyka a neexistence jakýkoliv kvalifikace ještě nutně neznamená sníženou inteligenci - já uznám, že se určitý procento z téhle skupiny německy naučí a možná získá i nějaký vzdělání.

ALE jednou z vlastností inteligentního člověka je mimo jiné i to, že dokáže rozeznat nerealistický přísliby a představy a nepodlehne jim... a kolik z těch imigrantů sem přijelo jenom a pouze na základě takovejch naprosto nerealistickejch vidin?! Jak malý děti...

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 22. zaří 2015 13:00

Malá oddychová odbočka  aneb jak je to vlastně s tou českou xenofobií... docela dobrá připomínka z Reflexu.

Tehdy měli Němci takovej strach z naší konkurence, že nám na 7 let zatrhli přístup na svůj pracovní trh. Teď se jim tam žene desetkrát víc lidí, a Němci se ohánějí tím, že jim chybí pracovní síla?  Není nad zásadovost...

Offline mirajo
2467 příspěvků moje polička 22. zaří 2015 13:30

Mně "bavil" i tenhle článek v minulým Reflexu http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/66249/poradce-izraelskych-premieru-je-to-vas-konec.html, ale tady není volně v plném znění. Chybí tam m.j. vtip, jak Zemi má za tři dny postihnout potopa a žádnej ostrůvek ani archa nebude. Co na to křesťan, muslim a žid. Křesťan se kaje a pyká za svý hříchy. Muslim přece celej život žil podle Koránu, velebil Alláha a čeká ho mučednická smrt. Žid má tři dny na to, aby se naučil žít pod vodou.

Offline daniela
1780 příspěvků moje polička 23. zaří 2015 08:49
Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 23. zaří 2015 09:00
Reakce na daniela:

Hezkej příklad, jak si imigranti váží našich hodnot. Že si nelehnou rovnou do nějaký rakve! A co takhle vybydlet hrobku?

Offline daniela
1780 příspěvků moje polička 23. zaří 2015 09:01
Reakce na barbucha:

No kdyby tam nad nima nestáli policajti...

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 23. zaří 2015 18:00
Reakce na barbucha:

Hele, tohle se ti bude líbit: Imám: My Arabové nevyrobíme ani šroubek, natož letadlo…

V tomhle má Fareed Zakaria prostě pravdu. Bohatství přírodních zdrojů = lemra líná.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 23. zaří 2015 19:12
Reakce na Hoolinkah:

Má pravdu  Až se - konečně - bude dát nahradit ropa, jsou v háji... 

Já jsem dneska dostala video, který nevím jestli by se dalo (čistě z technických důvodů) vložit... nějakej arabskej mudrc tam vysvětluje, jakej je nesmysl ta západní teorie o rotaci Země. Přece když budeš chtít letět dejme tomu ze SAE do Číny, bohatě by stačilo, když to letadlo zůstane stát - a Čína se přiblíží sama! A na druhou stranu - kdyby se Země točila jiným než kýženým směrem, tak se tam to letadlo přece nikdy nemůže dostat! To jsou ale blbci, ti křesťané, ha ha ha ha! 

Jo už jsem to našla:  https://www.youtube.com/watch?v=WlefSlKfdmo

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 23. zaří 2015 19:39
Reakce na barbucha:

Aby to bylo fér, podobný inteligenty najdeš i mezi těma křesťanama. Teď se mi vybavila jedna americká senátorka (nebo něco podobnýho), která naprosto vážně během nějaký řeči pronesla, že svět je starej cca 6000 let. Sice byla z Texasu, ale ani to ji neomlouvá.

Tohle se prostě stává, když za celej život přečteš jenom jednu knížku...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. zaří 2015 19:55
Reakce na barbucha:

Video jsem ted nezhledla, ale toto bylo ve zpravach nekdy na jare?, pronesl to nejaky duchovni na nejakem kongresu vLibanonu?

Tech perel bylo vice, dost me to sokovalo. Byl to dost vysoce postaveny duchovni,a ta nevzdelanost, jak pise Katka, holt kdyz nekdo precte jen jednu knihu..

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 23. zaří 2015 20:02
Reakce na Hoolinkah:

No jo, ale z Texasu se k nám nikdo nehrne! 

Offline daniela
1780 příspěvků moje polička 05. října 2015 18:00

Zajímavé video, z roku 2009 

http://youtu.be/6dp6MkO5IIc

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 05. října 2015 19:13
Reakce na daniela:

dobrej komentář

už se těším až jí někde v Bruselu v tmavé uličce nějakej raketovej inženýr z Eritreje kulturně obohatí-pizdu prolhanou

Offline daniela
1780 příspěvků moje polička 05. října 2015 19:20
Reakce na RoSa:

Nějak se jim to vymklo z rukou, no...

Nebo že by to byl opravdu záměr? 

Offline vanity
19 příspěvků moje polička 09. října 2015 11:34
Reakce na daniela:

Nějak se jim to vymklo z rukou, no...

Nebo že by to byl opravdu záměr? 

-Či sa to vymklo z rúk,  ukáže čas :-  No to budú počty!  !Ale propaganda na Nove v nedeľu večer, dva týždne dozadu ma dostala do kolien, aj keď som bola  na sedačke, Ha!

Iimigrujú sem sem samí prínosní pracovníci (skoro som uviedla preklep prcovníci), tam doktor zo Sýrie, tam strojný inžinier, bohatšia sorta z krajín donútených k odchodu z vlasti a smer Germany. Nič iné. No  ma dostalo, sakra!