Pošta, poštové služby, kuriéri...

31. května 2015 15:38
Offline ModestMourek blogger
1110 příspěvků moje polička 25. května 2018 10:46

S Českou poštou zásilka z Plzně do Pardubic za 5 dnů, z toho 3 dny ji šoupali po Pardubicích. Stane se, ale dožralo mě, že mi flakón doručili naprasklý.

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 25. května 2018 15:12

Nevím, kde mám svoji zásilku z Ingredients. Těšila jsem se na ni, nechala tady peníze tchánovi, který dnes hlídal dítko. Zásilka je vedená na poště jako doručená a já ji nemám. Nemůžu si pro ni ani jít, protože ji nemají.

Já myslím, že naše pošta vyhrává "Bordel roku 2018".

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 25. května 2018 15:34

Renusatko no meli by ti ukazat jmeno a podpis toho kdo ji prevzal

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 25. května 2018 15:35

Renusatko Tuhle hitparádu vyhrávají rok co rok 

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 25. května 2018 15:43

viktorka_od splavu  víc by mě zajímalo, kdo ji zaplatil. Protože tam byla dobírka skoro 4 tisíce.  

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 25. května 2018 15:53
Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 25. května 2018 15:57

viktorka_od splavu čekám na 16:00...prý to možná někde vyplave.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 26. května 2018 10:31
Reakce na Renusatko:

viktorka_od splavu  víc by mě zajímalo, kdo ji zaplatil. Protože tam byla dobírka skoro 4 tisíce.  

​Máš tajného parfémového stalkera?

Ne, teď vážně, jak to dopadlo? Našel se balíček?

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 26. května 2018 10:35

wendulka Včera jsem provedla pár naštvaných telefonátů a nic. Kamarádka pracující na poště mi řekla komu napsat stížnost a asi to byl správný člověk...dnes ráno mi speciální kurýr balíček dovezl. 

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 26. května 2018 10:39

Renusatko Takže ho měla pošta. A oni mají i nějakého speciáního kurýra? To zítrám.

Ale stejně, jak si můžou dovolit u zásilky na dobírku napsat, že byla doručena? Jak by to jako vysvětlili Ingredients? To je fakt neuvěřitelnej bordel.

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 26. května 2018 10:55

wendulka Nevím, co je to za chlapa, možná nějaký pracovník na přepážce. Přijel sice služebním autem, ale jen tím malým. Předtím mi volali, jestli jsem doma a jestli to chci doručit dnes. Taky jsem byla dost překvapená. 

Jak by to vysvětlili odesílateli to nevím. 

Offline jerry
10325 příspěvků moje polička 26. května 2018 15:26

Renusatko 

Na jednu stranu je dobře, že se to vyřešilo, ale ty nervy kolem zkazí radost z nákupu.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 06. června 2018 09:00

No, tak takto mi došla zásielka od Tauera...besniem...(vystrihla som osobné údaje)...

S tý súvisí aj otázka (dám ju aj do príslušného vlákna) - ak ste niekto objednávali ten TauerMAG s miniatúrkou Années 25...bol tam nejaký ďalší reklamný materiál? Lebo časopis a mini mám....

jedna strana

druhá strana

Offline coralline
2218 příspěvků moje polička 04. října 2018 13:40

Nesnáším DPD. Původně mi přišlo oznámení, že budou doručovat v úterý. Celej den nic, večer přišla zpráva, že doručení posunuli. Změnila jsem si v aplikaci doručovací adresu, což způsobilo posun doručení na čtvrtek (dnes). Dnes mi kurýr volá, že je před domem, jdu dolů, DPD nikde... On byl na tý původní adrese Na zákaznický lince přes 15 min čekání* a pak se slečna divila, že ona v systému vidí tu novou změněnou adresu.

Držte mi palce, ať to zítra zvládnou.

*A ještě do toho dokola pouští vzájemně se překrývající návody, jak si můžete změnit adresu nebo poslat zásilku. Jeden návod začne, pak do toho skočí druhej, pak se dokončí první. No málem mi hráblo.

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 10. října 2018 14:20

Pošta, pošta, pošta. To je banda blbců. Tak jeden balíček trčí už 5 dní někde v Hradci. Přitom měl jít z Prahy do Brna. Možná můžu být ráda, že nejde přes Francii, třeba. 

Druhý. Včera večer přišla SMS, že mi budou doručovat balíček dnes mezi 8-14. No nejsem doma, tak jsem využila nabídku pošty a změnila to na doručení 13-19, které mi bylo potvzeno. Ráno SMS, že balíček doručí mezi 8-14. Potřebuju toho smajlíka, co tluče hlavou o zeď. Proč to proboha nabízí, když nejsou schopní to splnit. Předpokládám, že mi dojde večer SMS, že balík nebyl doručen z důvodu problému na straně České pošty. To je sice super, že uznají svoji vinu, ale balík zůstane opět na poště. 

Edit: tak právě jsem se opět vytočila a opět mi bude balík speciálním vozem doručen. Už mi přišla SMS, že jsem nebyla zastižena. Je 15 hodin, tak jsem tam zavolala a ptala jsem se, jak je tohle možné. No milion výmluv, ale trvala jsem na tom, že pro balík 25 kg si opravdu 2km na poštu nepůjdu. Tak prý ho dovezou. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:33

Renusatko Docela by mě zajímalo,  jestli existuje přepravce,  u kterého ta změna doručení funguje? 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:40

Na základě čtení tohoto vlákna si nechávám posílat balíčky už jen do práce.  Tam mě najdou vždycky.  

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:42

Bledule Nechci ti brát iluze, ale zeptej se Potrefenáhusa 

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:50

Bledule Jenže já bych balík 25 kg nechtěla táhnout ani z práce. Mimoto mám nepravidelné směny, tak ani tam to není úplně dobré. 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:52

Sweet Potato Bledule  balíček na firmu za zahraničí, který se jednou vrátil z naší pošty zpět na celní poštu a podruhý mu k tomu chyběl jeden den (už by šel zpět do Ameriky) jen díky tomu, že to paní z celní pošty asertivně vytelefonovala, zatímco já se tam byla jenom dvakrát zeptat osobně, jestli to tam neleží? 

Nemluvim teda o tom, že máme vrátnici 24/7 a na balíku bylo uvedený i moje telefonní číslo....