S Českou poštou zásilka z Plzně do Pardubic za 5 dnů, z toho 3 dny ji šoupali po Pardubicích. Stane se, ale dožralo mě, že mi flakón doručili naprasklý.![]()
Pošta, poštové služby, kuriéri...
Nevím, kde mám svoji zásilku z Ingredients. Těšila jsem se na ni, nechala tady peníze tchánovi, který dnes hlídal dítko. Zásilka je vedená na poště jako doručená a já ji nemám. Nemůžu si pro ni ani jít, protože ji nemají.![]()
Já myslím, že naše pošta vyhrává "Bordel roku 2018".
Renusatko no meli by ti ukazat jmeno a podpis toho kdo ji prevzal
Renusatko Tuhle hitparádu vyhrávají rok co rok ![]()
viktorka_od splavu
víc by mě zajímalo, kdo ji zaplatil. Protože tam byla dobírka skoro 4 tisíce.
viktorka_od splavu čekám na 16:00...prý to možná někde vyplave.![]()
viktorka_od splavu
víc by mě zajímalo, kdo ji zaplatil. Protože tam byla dobírka skoro 4 tisíce.
Máš tajného parfémového stalkera
?
Ne, teď vážně, jak to dopadlo? Našel se balíček?
wendulka Včera jsem provedla pár naštvaných telefonátů a nic. Kamarádka pracující na poště mi řekla komu napsat stížnost a asi to byl správný člověk...dnes ráno mi speciální kurýr balíček dovezl.
Renusatko Takže ho měla pošta. A oni mají i nějakého speciáního kurýra? To zítrám.
Ale stejně, jak si můžou dovolit u zásilky na dobírku napsat, že byla doručena? Jak by to jako vysvětlili Ingredients
? To je fakt neuvěřitelnej bordel
.
wendulka Nevím, co je to za chlapa, možná nějaký pracovník na přepážce. Přijel sice služebním autem, ale jen tím malým. Předtím mi volali, jestli jsem doma a jestli to chci doručit dnes. Taky jsem byla dost překvapená.
Jak by to vysvětlili odesílateli to nevím. ![]()
Na jednu stranu je dobře, že se to vyřešilo, ale ty nervy kolem zkazí radost z nákupu.
No, tak takto mi došla zásielka od Tauera...besniem...(vystrihla som osobné údaje)...
S tý súvisí aj otázka (dám ju aj do príslušného vlákna) - ak ste niekto objednávali ten TauerMAG s miniatúrkou Années 25...bol tam nejaký ďalší reklamný materiál? Lebo časopis a mini mám....
jedna strana

druhá strana

Nesnáším DPD. Původně mi přišlo oznámení, že budou doručovat v úterý. Celej den nic, večer přišla zpráva, že doručení posunuli. Změnila jsem si v aplikaci doručovací adresu, což způsobilo posun doručení na čtvrtek (dnes). Dnes mi kurýr volá, že je před domem, jdu dolů, DPD nikde... On byl na tý původní adrese
Na zákaznický lince přes 15 min čekání* a pak se slečna divila, že ona v systému vidí tu novou změněnou adresu.
Držte mi palce, ať to zítra zvládnou.
*A ještě do toho dokola pouští vzájemně se překrývající návody, jak si můžete změnit adresu nebo poslat zásilku. Jeden návod začne, pak do toho skočí druhej, pak se dokončí první. No málem mi hráblo.
Pošta, pošta, pošta. To je banda blbců. Tak jeden balíček trčí už 5 dní někde v Hradci. Přitom měl jít z Prahy do Brna. Možná můžu být ráda, že nejde přes Francii, třeba.
Druhý. Včera večer přišla SMS, že mi budou doručovat balíček dnes mezi 8-14. No nejsem doma, tak jsem využila nabídku pošty a změnila to na doručení 13-19, které mi bylo potvzeno. Ráno SMS, že balíček doručí mezi 8-14
. Potřebuju toho smajlíka, co tluče hlavou o zeď. Proč to proboha nabízí, když nejsou schopní to splnit. Předpokládám, že mi dojde večer SMS, že balík nebyl doručen z důvodu problému na straně České pošty. To je sice super, že uznají svoji vinu, ale balík zůstane opět na poště.
Edit: tak právě jsem se opět vytočila a opět mi bude balík speciálním vozem doručen. Už mi přišla SMS, že jsem nebyla zastižena. Je 15 hodin, tak jsem tam zavolala a ptala jsem se, jak je tohle možné. No milion výmluv, ale trvala jsem na tom, že pro balík 25 kg si opravdu 2km na poštu nepůjdu. Tak prý ho dovezou.
Renusatko Docela by mě zajímalo, jestli existuje přepravce, u kterého ta změna doručení funguje? ![]()
Na základě čtení tohoto vlákna si nechávám posílat balíčky už jen do práce. Tam mě najdou vždycky. ![]()
Bledule Nechci ti brát iluze, ale zeptej se Potrefenáhusa ![]()
Bledule Jenže já bych balík 25 kg nechtěla táhnout ani z práce
. Mimoto mám nepravidelné směny, tak ani tam to není úplně dobré.
Sweet Potato Bledule
balíček na firmu za zahraničí, který se jednou vrátil z naší pošty zpět na celní poštu a podruhý mu k tomu chyběl jeden den (už by šel zpět do Ameriky) jen díky tomu, že to paní z celní pošty asertivně vytelefonovala, zatímco já se tam byla jenom dvakrát zeptat osobně, jestli to tam neleží?
Nemluvim teda o tom, že máme vrátnici 24/7 a na balíku bylo uvedený i moje telefonní číslo....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)