Další stupeň na kariérním žebříčku - následující bezprostředně po přidělení parkovacího místa - je už snad jen generální ředitel, ne? :-))
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dneska mě udělal radost tento úlovek...starožitný příborník...restaurování dalo hodně práce,byla hodně poničená...ale výsledek stojí myslím za to!
krásne!
Tak že by konečně už? Vzpomínám si, když jsi psala, že nastupuješ na nové místo a že z něho máš lepší pocit než z toho předchozího. Je fajn, že se to hýbe kupředu :) .
Ten je teda ale fakt parádní. V bytě po babičce mi taky zůstal jeden starší příborník, ale ten teda zdaleka nevypadá takhle dobře. Gratuluju.
Kdyby vedení otravovalo jenom večer, zvládají to i o víkendech, ale co by pro ně hodný zaměstnanec neudělal :P .
Ty jsi tu fotku smázla? Vidím jenom křížek.
Včera mě moc potěšil koncert Pet Shop Boys ve Fóru v Karlíně. Nečekala jsem, že budou tak současní, přitom zahráli i všechny hity a byli publiku přístupní. Parádní elektronika se spoustou efektů, které ale nikdy nepřešly v kýč a nevkus a ještě v tak důstojném prostředí - ten industriálně působící vnitřek Fóra se k jejich stylu naprosto skvěle hodil. Stejně jako Alien dámy stojící za mnou. Fakt jsem ohromená.
Nesmázla,ale taky ji nevidím....
Potešila ma návšteva kozmetičky počas pracovnej doby, bolo to príjemné, taký relax som už dlhšie potrebovala.
Budu mít nového křečíka! ♥
Ahoj, příspěvek nejde zrušit, odeslal se mi z mobilu omylem, tak se moc omlouvám.
Je to tu moc hezký! Byli jsme na dobrém obědě a nemusela jsem vařit.
Ta poslední věta to tak hezky poeticky zakončuje. 
Ten pocit spokojenosti ti strašně závidím, já se už zase nemůžu zbavit vnitřního neklidu. :/
Jenže já nemám zahradu. :)
Já mívám tyhle stavy vždycky, když se něco mění a já se mám loučit s dosavadní rutinou (i když rutinu jako takovou ráda nemám). Bylo to stejné, když jsem v patnácti jela na intr, když jsem měla na vejšce bydlet s kámoškou, když jsem se vrátila z Prahy a začala pracovat, když jsem měla nastoupit na mateřskou... a teď mi zase ta mateřská končí. Je to o to iracionálnější, že jsem vlastně pracovat nepřestala, takže vůbec nejde o to, že bych se někam vracela z domácího vakua. I tak se toho nemůžu zbavit.
To už jsem ale brutálně OT, takže mně dneska udělalo radost, že Funitel pověsil prádlo, umyl nádobí a připravil salát, což jsou sice aktivity, který dělá běžně, ale i tak to potěší, právě proto, že to dělá běžně...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)