Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 12. srpna 2014 21:06
Reakce na dusty:

Další stupeň na kariérním žebříčku - následující bezprostředně po přidělení parkovacího místa - je už snad jen generální ředitel, ne? :-))

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 12. srpna 2014 21:50

Dneska mě udělal radost tento úlovek...starožitný příborník...restaurování dalo hodně práce,byla hodně poničená...ale výsledek stojí myslím za to!

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 12. srpna 2014 23:25
Reakce na janička24:

krásne!

Offline luciole
1160 příspěvků moje polička 13. srpna 2014 00:50
Reakce na janička24:

Nádhera!!!

Přesně takový secesní bych potřebovala... :-)

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 13. srpna 2014 01:25
Reakce na dusty:

Tak že by konečně už? Vzpomínám si, když jsi psala, že nastupuješ na nové místo a že z něho máš lepší pocit než z toho předchozího. Je fajn, že se to hýbe kupředu :) .

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 13. srpna 2014 01:28
Reakce na janička24:

Ten je teda ale fakt parádní. V bytě po babičce mi taky zůstal jeden starší příborník, ale ten teda zdaleka nevypadá takhle dobře. Gratuluju.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 13. srpna 2014 11:19
Reakce na dusty:

Kdyby vedení otravovalo jenom večer, zvládají to i o víkendech, ale co by pro ně hodný zaměstnanec neudělal :P .

Offline Jarucha banned
67 příspěvků moje polička 13. srpna 2014 22:04
Reakce na janička24:

Ty jsi tu fotku smázla? Vidím jenom křížek.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 14. srpna 2014 17:05

Včera mě moc potěšil koncert Pet Shop Boys ve Fóru v Karlíně. Nečekala jsem, že budou tak současní, přitom zahráli i všechny hity a byli publiku přístupní. Parádní elektronika se spoustou efektů, které ale nikdy nepřešly v kýč a nevkus a ještě v tak důstojném prostředí - ten industriálně působící vnitřek Fóra se k jejich stylu naprosto skvěle hodil. Stejně jako Alien dámy stojící za mnou. Fakt jsem ohromená.

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 15. srpna 2014 16:39
Reakce na Jarucha:

Nesmázla,ale taky ji nevidím.... 

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 15. srpna 2014 21:02

Potešila ma návšteva kozmetičky počas pracovnej doby, bolo to príjemné, taký relax som už dlhšie potrebovala. 

Offline Elvira
35 příspěvků moje polička 15. srpna 2014 23:40

Budu mít nového křečíka! ♥

Offline Electra banned
4 příspěvků moje polička 16. srpna 2014 19:30

Ahoj,  příspěvek nejde zrušit,  odeslal se mi z mobilu omylem, tak se moc omlouvám.  

Je to tu moc hezký! Byli jsme na dobrém obědě a nemusela jsem vařit. 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 16. srpna 2014 21:16
Reakce na dusty:

Ta poslední věta to tak hezky poeticky zakončuje.

Ten pocit spokojenosti ti strašně závidím, já se už zase nemůžu zbavit vnitřního neklidu. :/

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 16. srpna 2014 21:35
Reakce na dusty:

Jenže já nemám zahradu. :)

Já mívám tyhle stavy vždycky, když se něco mění a já se mám loučit s dosavadní rutinou (i když rutinu jako takovou ráda nemám). Bylo to stejné, když jsem v patnácti jela na intr, když jsem měla na vejšce bydlet s kámoškou, když jsem se vrátila z Prahy a začala pracovat, když jsem měla nastoupit na mateřskou... a teď mi zase ta mateřská končí. Je to o to iracionálnější, že jsem vlastně pracovat nepřestala, takže vůbec nejde o to, že bych se někam vracela z domácího vakua. I tak se toho nemůžu zbavit.

To už jsem ale brutálně OT, takže mně dneska udělalo radost, že Funitel pověsil prádlo, umyl nádobí a připravil salát, což jsou sice aktivity, který dělá běžně, ale i tak to potěší, právě proto, že to dělá běžně...