žluťásek ano, tam. Příští týden prý bude v provozu i kiosek. Hřiště bylo zavřené, WC taky, ale v OC je otevřené. Teď tam jsou i vyvěšené plakátky s velikonočními zvyky a podobně, nečetla jsem to, kluky to zatím nebaví.
Co Vám dnes udělalo radost.?.

continuity Krása! ![]()
Mulen zahrada je tvoje dilo..? No wow tedy, krasna..!![]()
Pavlena kdepak, já se tam přivdala, občas dělám pomocné zahradnické práce, ale moc mě na to neužije. To takhle udělat si tam piknik..![]()
Ale autorovi vyřídím pochvaly![]()
continuity krásný západ slunce![]()
Dnes se mi podařilo objednat se na výměnu už třičtvrtě roku propadlého řidičáku. A měli dokonce i termíny k výběru...
Právě dorazily vesele děti, že ukořistily v Obi lepidlo!![]()
Mám jeden běžecký východ slunce

A další výzdobu ![]()

Catherinne nádherná fotka, a výzdoba taky super
Biologické centrum AV připravilo bezva Virtuální Velikonoce ![]()
Catherinne Krásne...

Catherinne ta ranní fotka ![]()
Dopoledne jsme si udělali "výlet". Slušně jsem oblékla sebe i děti, jeli jsme metrem podívat se na zvířátka, viděli jsme spoustu tramvají, na synovo přání navštívili kostel, koupila jsem si kafe,... Bylo to parádní, skvělá vzpruha v tom kovidovém stereotypu.
to bych taky ráda udělala, ale už první bod - slušně obléknout deti- je u nás obtížně proveditelny ![]()
zelene.oko To je super, to musím ukázat dětem.
JankaM
já je slušně obléknu, otázka je, v jakém stavu dorazí do cíle
zelene.oko To je super!!
Já tady jen pochválím svého tchána, kterému bude za pár dní 80. Šel s námi dnes trasu 12 km s celkem velkým převýšením a uprostřed ještě vylezl na rozhlednu 208 schodů. My jsme stejnou trasu šli včera jen s manželem a dneska mě napadlo vzít tchána a byl úplně nadšený.
Catherinne máš opravdu kouzelnou výzdobu a svítání je krásné!
Mulen moc pěkná zahrada ![]()
continuity opět krásná fotka ![]()
já jsem dnes naprosto nečekaně a neplánovaně přišla o děti, které si vyzvedla po dlooooouhé době moje máma. Přes den jsme byli s mužem úplně nesví z toho klidu a ticha
. Udělalo mi radost, že jsem nemusela vařit, jen jsem upekla chleba, který se báječně povedl. Jídlo jsme si objednali, dali jsme si filmové odpoledne a teď když odjel do služby, vyrazila jsem ven. Vzduch je sice ostrý, ale bylo mi moc příjemně, nepotkala jsem živáčka, jen ptáci se mohli přetrhnout, všude ty napučené trnky a třešně... nasbírala jsem si kopřivy na čaj a teď se nemůžu rozhodnout, jestli půjdu hnípat do vany, nebo zpět k tv. Každopádně si k tomu otevřu víno ![]()
Renusatko ohoo, a kam že jste se to vydali? prosím o tipy, já se tu furt motám jak maďar v kukuřici akorát kolem baráku, okolo těch 10 km je tak akorát
viktorka_od splavu My jsme byli jen v Holedné, tam nikde nikdo nebyl a dá se tam nachodit těch kilometrů kolik chceš. V týdnu jsem šla od nás pěšky, včera a dnes jsme vyjeli autem do Kohoutovic a chodili jsme tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)