Zarinya tak to věřím, že máte radost, to je dobrá zpráva...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
nolita moc se nam ulevilo.![]()
Zarinya to je úžasný, držím palce ať se už nic neděje
Zarinya dobra sprava s domom, uz len same dobre spravy ![]()
Catherinne Krásný dárek![]()
Zarinya skvělé zprávy![]()
Catherinne to je krásný dárek ![]()
Zarinya dobra zprava s domem! I to horni patro pujde opravit? A jak to vypada v okoli, musi se toho hodne zbourat? A co kostelik? Mne je vzdycky lito, kdyz zmizi kus neceho, co patri k tomu mistu, bylo to tam hodne davno a najednou nic.
Zarinya Tak sláva! ![]()
Vsem moc dekuji za sdilenou radost.![]()
Kokoska ono slo jen o ten horejsek,nasemu spodku nic neni i z duvodu,ze jsme pristavili kameny vchod a ten to trochu podrzel.Bude nova strecha a zdi opravitelne.Sice kdyby se shodil horejsek tak by dum zustal jen nam,ale nato momentalne nemame finance takze at si to svagrovci opravi,ale do te doby nemuzeme rekonstruovat my,i presto je to dobra zpravs.
Kostel je v haji,ten se musi strhout cely a i nektere domy,hospoda a jediny kram co tam je.![]()
Zarinya raduju se s tebou, i když to další, co píšeš... no nic moc...
Catherinne To je radost, když člověk kápne na super nápad,co? Muž musel být nadšený.
Zarinya super zpráva. ![]()
Catherinne To je krásný a hlavně, když nic takového nečekal a potěšilo to.![]()
Dalia pěkně pomalu a pro zábavu. To je nejlepší, aby člověk vydržel.
Catherinne to jsi teda měla supernápad (včetně lupy-ty myslíš fakt na vše) a kliku,ze jsi aukci vyhrála!!!...manžel vypadá dojatě a teď už chápu,ze jsi se nemohla dočkat,az dar předáš..
Zarinya
To je super!! Na mě zrovna jako vzpomínky na FB vyskočilo zemětřesení ve městě, kde jsem žila, taky nám spadla oblíbená hospoda! :-(

vona po prichode domov. A asi silne kedze som ju ucitila aj ja. Konare marhule a hyacynty

A nie som minimalista a niekedy ma to stve ale nepomozem si
Kafe na balkoně a že už toho spoustu kvete![]()

Garfiesmutny pohled.![]()
Tohle nastesti nebyla oblibena hospoda,ale jedina ve vsi a dalo by se tam sjet na kole a nesplavit se.![]()
treba si ji tam vybudujeme my ted.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)