Tulipe Krásná procházka a počasí taky nevypadá zle![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pardon, výtvor syna ![]()
Garfie takový příběhy mě vždycky plní nadějí, že i později bude dobře. To je moc hezké. Muž pracuje na emergency, vždycky se hrozně moc vybavuje s lidma, je hotový sběratel příběhů.
Catherinne moc pěkná fotka ![]()
Tulipe parádní fotky ![]()
My jsme dneska vstávali bez obligátního řevu, což je poměrně vzácný a zásadně to nastavuje směr, kterým se den dokáže ubírat. Dosnídali jsme všichni spolu (po letech, kdy jsme se různě s mužem střídali ve službách to doopravdy dovedu ocenit), ve váze mám hyacinty a nakvetlé větvičky broskvoně, kterou stříhali naši na zahradě. Na BBC pouštěli Gran Partitu pro dechy od Mozarta (ta z Amadea). Pro tuhle chvíli ssi víc nepotřebuju.
Tulipe Tak to jsme se tam mohly potkat
.
marieu tyhle okamziky rodinny pohody a takovyho souzneni jsou strasne pekny. To jsem si vzdycky rikala, kdyby to slo nasusit do zasoby na horsi casy.
Kokoska přesně jako koření. Protože je toho v tom "guláši" skoro vždycky jenom špetka...
Procházka a spousta jarních nízkých porostů a jedna mini veverka, malá, ale už velmi drzá. Ta na fotce není. 
My byly kousek vedle, přes Petřín a Strahov, Úvozem dolů a přes Jánskej vršek kolem Martina dolů... ![]()
Akorát ty občerstvovny nějak pokulhávaly, jinak super ![]()
barbucha Ať už otevřou ty zahrádky :-).
Sambo mě vyslal samotnou na kolo, že se o děti postará, takže mám v nohách 30 km, v lesích jsem potkala kolegu s rodinou (po 2 měsících jsme se viděli naživo), polívku k obědu jsem měla u okna. Z toho budu žít dlooooooouho.
Děti snědly k obědu hrášek a nebyl u toho žádný tyjatr.![]()
O lilku zatím neví...
Tak Volkswagen Maraton Praha 2021 se poběží v říjnu o víkendu, kdy jsou volby! To by bylo, aby to nebylo ![]()
Catherinne Jako že s nima vyběhnete, jo? No kéž by!
Mha lilek je genialni zelenina, kterou lze zamaskovat libovolnou jinou potravinou![]()
viktorka_od splavu jo? No nevím teda. Vždyť to má úplně divnou konzistenci, jak houby. Žvejkavej, trochu tuhej a zároveň rozplizlej. Jak se tohle maskuje?
žluťásek hmm to já ho takovej nemám
žvejkavej a tuhej nesmí být, to chutná pak strašně hnusně. musí být úplně durch propečenej, průsvitnej, prakticky úplně bez chuti, konzistence jako.. asi jako cuketa, když se propeče, taková uplně měkká že to prakticky po skousnutí necítíš, že máš něco v puse. to vrzavý trochu jako polystyren je syrový, nepoživatelný (pro mě)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)