Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
SunEclipse Já jsem si na trojce zadělalana karpál, tak od té doby Diablo ani jiné klikačky nemůžu hrát ![]()
Zina
Na ovladači taky blbý?
A nebo pro snížení zátěže doporučuju necromancera se summoner buildem, tam často stačí prostě nechat svý lidi dělat jejich práci! :))
Muž si vzal koupání a uspávání a mně se na steamu stahuje Baldurs Gate 3 ![]()
Dám vám sem odkaz na rozhovor s jednim učitelem na synové škole. Je to rozhovor o oboru a i o deskovkách, které vytvořili v prvním pololetí. Dokoce je tam mají, mluví konkrétně i o synovi, že vytvořil lodě do hry a tak.
Je to delší.
Asi od 5 do 20 minuty je spíš o škole a oboru. Od 20 minuty o představení těch her.
Potřebuju tip na super deskovku pro devítiletého kluka. Máme takové ty největší fláky jako Karak, Catan, Carcassone, Minecraft, Dostihy a sazky, atd. Dík
brrr v našem deskoherním klubu pro tuhle věkovou kategorii velice boduje HEAT a Kroniky Avelu. Heat je závodní soutěžní, Avel fantasy kooperativka.
A teď vyšly Mláďata z Divukraje, na ty jsem moc zvědavá, ale ještě jsem nehrála.
brrr U nás jede Galaxy trucker a kooperativka Harry Potter. A ještě další kooperativka Záchranáři.
Renusatko Děkuji za odkaz, je to fakt hrozně zajímavý a všechny ty hry vypadají skvěle. Přijde mi až neuvěřitelný, že to vymyslely, a co víc, celé vytvořiyl děti, které v podstatě čerstvě vyšly ze základky. A ty synovy lodičky jsou ![]()
![]()
brrr u nás jede Takenoko, taky dobrá hra
Torrah Ta vypadá moc pěkně, ale už jsem koupila ten Avel. Ovšem dětí je plno a vánoce se blíží.
ZinaAsi je to tím, že jen obor nový, ale učitelé jsou super. Já mám úplně pocit toho kamarádského kolektivu, jako na soukromé ZŠ. Oni je strašně podporují, motivují, strkají dopředu a vedou ke kolektivní práci. U nás to bylo zvykem a není to novinka, ale pro ty ostatní děti, které jsou na základce spíš rivalové, každý za sebe a učitelé jsou někde úplně jinde, pro ty to musí být velká změna. A jinak jsem měla možnost na klauzurách si všechny hry zahrát a je to opravdu neuvěřitelné, co všichni dokázali.
Prosím o tip na hru pro 14 letou ségru. Spíš něco menšího, ideálně hratelné od dvou hráčů. Ráda hraje Krycí jména, Pelíšky, Scrabble, Sagradu.
Evaeva my jsme si Ježíškovi napsali seznam o něco z tohoto:
Mláďata z Divukraje
Útulná doupata
Festival zvířátek
Moje kavárnička
Azul (první)
Takenoko
Hry co má ráda ségra, mám moc ráda i já, třeba se trefíme i letos. (jestli je hodně na ty abstraktní, co se pamatuju, tak Azul rozhodně nevynech z výběru).
Edit, ehm promiň, minula jsem to "něco menšího". Super obchodní pro dva je Jaipur, doporučila bych i nějaké zakreslovací, mám ráda Stezky tukanů a Příští stanice Londýn.
žluťásek díky, projdu to. Když mně něco zaujme, vezmu i něco většího.
Evaeva kartografove, to může hrát i sama se sebou.
continuity díky, teď mám ve výběru to londýnské metro a kartografy. Myslím, že takovou hru ještě nemá.
Evaeva Ty kartografy bych taky chtěla, mrzí mě, že jsem si na ně nevzpomněla v ČR. Jinak u nás teď nejvíc frčí výbušní mimoni (existují i jiné verze, třeba koťátka) a Port Royal z těch malých skladných her.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)