Magráta Já taky ne, proto mě to překvapilo
.
design a architektura

Muhehe :D
rasaNori krasa vesmirna :D
rasaNori Zrkadlá sú určite na to aby domom prosila energia správnym smerom a aby neunikala z domu preč ![]()
paktofonika hele nevim, malem me vypadly oci z dulku :D
rasaNori tfujtajksl to sem se lekla:-)) mi to připomenul papundeklový kulisy v nějaké pohádce

rasaNori úplně vidim, jak se vzadu zvednou dvířka a rakvička zajede dovnitř
viktorka_od splavu hele pry je to z papirovejch krabic ci co, abych se priznala tak diskuzi jsem jen letmo prolitla ![]()
rasaNori vysledek tomu odpovida ![]()
rasaNori toto som zhliadla aj ja na Fb ale išla som od toho. Stále premýšlam, prečo?
rasaNori já bych snad ještě pochopila, že si někdo koupí do bytu falešnou krbovou římsu, ale tohle je fakt strašnej brutus...
interiérová designérka kterou chceš![]()

Ale tak zase jí ta kočka ladí s polštářkama. A to peří bude asi po nějakým ptačisku, co měla číča k obědu ![]()
Mutziputzi Pod značkou DOMOVna2 tvoří designérka a interiérová koučka Barbora Ševčíková. Zabývá se návrhy a realizacemi osobitých interiérů, koučinkem domova, tvorbou originálních dekorací a renovací nábytku.
jo KOUĆINK DOMOVA?! AHA![]()
Mutziputzi mne to sciply peri dela az fyzicky zle, brrr to je vohavnost
viktorka_od splavu mne tk pripomina mrtveho kohouta ![]()
Mutziputzi To je paráda! Když jsme před cca deseti lety plánovali postavit dům, hlavní prostor měl přesně takhle vypadat, nedávno jsem našla plány a je mi normálně líto, že z té stavby sešlo...
Mutziputzi Ty okna ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)