viktorka_od splavu Víš jak, nemít malý děti, tak ti řeknu víkendovej vztah značka ideál, obzvlášť po pár letech
Ale takhle by to byla asi velká dřina - pro mě!
Muže je pražskej, zázemí tu má různý, takže další byt bychom si tu určitě nedrželi, prostě by to byla nějaká nouzová přespávačka. Ale taky se mi tahle varianta moc nezamlouvá. Jinak na severu mám už skoro všechny kamarádky, covid + děti postupně všechny z Phy vyhnal na rodnou hroudu.
barbucha Ta trať je už desetiletí nefunkční, těžko říct, co s ní bude, teď jsou tam jednou za rok nějaký nostalgický jízdy.
Karja Já myslím, že jít cestou pronájmu a mít to jako pojistku, bude ta nejschůdnější varianta pro všechny. Blbý u nás je, že se nám se teď žije obecně strašně moc hezky, máme ideální logistickou polohu bytu, všechny krásný, zabydlený, školka kousek, práce kousek, o balkonu ani nemluvim ... Ale hodí nám do toho vidle inflace a taky je dost dobře možný, že až se narodí číslo dvě, bude to tu v jedný ložnici na mašli pro všechny zúčastněný. A až se budu zase s kočárkem procházet po Vítkově mezi stříkačkama, ještě hořce zapláču. Radši dám nájemníkům hodně krátkou výpovědní lhůtu