barbucha ČT1 cca od 16 hodin, tipuju reprízu druhý den v 9.
Zkusím si to pustit dodatečně, jestli to půjde...
barbucha ČT1 cca od 16 hodin, tipuju reprízu druhý den v 9.
Zkusím si to pustit dodatečně, jestli to půjde...
Hniezdo je prý dobré.
Taková soap opera... ale náhodou jsem zahlídla asi třetí díl... a od té doby mi to zpříjemňuje pondělní večery, když si vzpomenu... :)
Ve středu startuje třetí řada, takže mám co dělat, abych si osvěžila ty předchozí dvě.
katrin Já jsem všechny díly stáhla na Ulož to. Protože jsem se začala dívat někde uprostřed.
Renusatko děkuju za informaci! tak to si jdu obnovit kredit a stáhnu taky.
Kdo tady kdysi zmiňoval Teherán, tak je k videni už dvojka.
stes už asi 3/4 roku
a už je potvrzená trojka.
Mermaid aha
no teda ja o ni matne vedela,ale nemam prislusnou tv a dnes ji nasla ...uz jsme od odpoledne u 5.dilu. A urcite lepsi, nez prvni rada.
stes jo, mně se to taky líbilo. Ale úplně si neumím představit, jakým směrem se bude ubírat 3. řada
Dneska ve 20:00 na ČT2 Černý den v Black Rock .
Zavolejte porodní sestřičky, děkuji za doporučení, škoda, že je málo dílů. Drsná doba. A v neposlední řadě úžasný hlas Dany Syslové.
Tak Betty ![]()
Má to 12 sérií.
Tak se mám na co těšit.
Dnes ve 20:15 na ČT art Harold a Maude .

Mám teď pracovně náročnější období, takže jedu skoro na dvě směny. A v tomhle setupu vždycky potřebuju sledovat nějaký seriál...něco, na co se budu těšit, u čeho večer na hodinu vypnu hlavu a odreaguju se, před tím, než zase sednu k počítači. Nedávno bulvárem proběhla kauza, jak nějaké herečce lezly prsa z šatů, když si přebírala cenu za White lotos....tak jsem to zkusila a musím říct, že mě to bavilo moc....obě série. Úplně na mě dýchla atmosféra dovolenkových destinací a jediné, na co teď myslím, je dovolená :-D
LadyMary my dokoukali 1. serii a mne to hodne bavilo, serial ma uzasnou atmosferu, libila se mi i hudba, kdyz bych si ji doma nepustila. Na druhou serii se dost tesim :)
stes mně se víc líbila první série. ![]()
Pinot Noir Taky se mi o něco víc líbila ta první...i když ta druhá má obecně lepší hodnocení.
Od 2.dubna bude ČT vysílat pětidílnou sérii Volha, podle stejnojmenné knihy už zesnulého Karla Hynie. 70.-90.léta v Československé televizi. Včera jsem viděla první díl, skvělé. Žádný cukrkandl jako Vyprávěj (na které přitom koukám ráda), hnus a bláto, na dřeň. Pamětníci z televize potvrzují, že to není zdaleka tak nadsazené, jak se může znát. Přitom je to i vtipné, takže 75 minut jednoho dílu rychle uteče. Těším se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.