Sweet Potato tak to jsme dvě. Vůbec netuším, o jakých problémech se tu píše.
Televize
Ja som mala problem rozumiet niektorym hercom napr. v seriali Pripady 1. oddeleni.
Teď koukám na Bohemu a tomu huhňání není vůbec rozumět. A do dialogů kvílí trumpeta, že není slyšet slova.
Viděla jsem 1 díl V karavanu po Madarsku s Vicou Kerekes a to se neda. Vyslovuje hodne spatne a neni ji vubec rozumnet. Nechapu, proc nemluvi slovensky.
Edit. Aha, tak pise na IG, ze si nemohla jazyk vybrat. Skoda.
Tak treba filmy Hranice lasky nebo Slovo - pulka filmu jim neni rozumet
Hele ale při přepínání občas narazím na nějakej novější seriál, a jednak jsem většinu protagonistů v životě neviděla, a ještě ke všemu (teda hlavně) se na to nedá koukat, jak hrajou jak živí
Někde je brát musej...
Ale bude to asi tím "civilním" pojetím taky, jak tady někdo správně připomněl. Nejsme na Národním, že jo - tak můžeme huhlat!
baltik Slovo se mi moc líbilo. Na problémy s porozuměním si nevzpomínám.
Teď na té Služce jsme ale hlavně ze začátku nerozuměli vůbec. Někdy jsem si ani nebyla jista, jestli mluví slovensky, česky nebo maďarsky. Maďarština a němčina byla naštěstí otitulkovaná. Přičítali jsme to tedy Lucerně, ta je problémy se zvukem pověstná - což je teda paradox, vzhledem k tomu, že v podstatě všechny premiéry bývají tam.
barbucha Prosim tě, nový ksichty, říkáš? Mi naopak přijde, že jsou všude pořád stejný lidi. Ale já teda nic nesleduju, tak mám přehled jen z ukázek, které zahlédnu. Poslední dobou jsem sledovala jen Devadesátky, 1.oddělení a Dobré ráno Brno /tam teda byli převážně regionální hvězdy/.
Sweet Potato Na Služku jdeme o víkendu, takže blbý říkáš? Bych to ještě změnila.
Kan Ne, ten film se nám moc líbil! Jen jsme se na začátku museli vposlouchat. A opravdu to mohlo být tou Lucernou.
Já jsem učinila pokus o Il Boemo a teda nedala jsem to ani do půlky. Kdyby Mysliveček (v tom filmu) míň šukal, měl by čas komponovat a stát se slavným dřív.
Jo a Princ Mamánek je taky kravina.
dzizisketa A neumřel by na syfilis, samá pozitiva! ![]()
Pro zdejší fanynky Celeste Barber: má nový seriál, jmenuje se to Wellmania a není to špatné ![]()
Paní Ef jsem v pulce a libi se mi to!
711990 mně taky, proto mě překvapila modrá čísla na ČSFD.
Viděla jsem první díl seriálu Volha. Líbilo se mi to.
Ale ta interupce. Ještě se mi nestalo, aby se mi udělalo u filmu špatně. Tak dnes poprvé. Doufám, že podobné scény už nebudou.
notna A všimla sis na konci, jaké číslo má svazek Volha? ![]()
notna mám to úplně stejně. Líbilo se mi to moc, ale je to pěkné drsný. Fakt se tak žilo.
Naštěstí jsem u komise nikdy nebyla. Takže jen z vyprávění, ale bylo to prý strašlivé.
Dadoo Zrovna scéna u komise je jedna z těch, které mi přijdou až zbytečně karikaturní, ale jinak je to podle mne výborné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)