žluťásek Taky jsem se dívala ![]()
Televize
dzizisketa Myši patří do nebe byl krásný film. Určitě se na něj podívám znovu. Ten závěr ![]()
Malvin taky se mi moc líbil. Dcera ale podotkla, že knížka je mnohem hezčí....
btw, co říkáte na Volhu? myslím si, že to bylo natočený skvěle, pohledem takovýho toho sráče, co dobou propoluval a buď byl fakt úplně blbej nebo vyčůranej. Líbila se mi syrovost.
Když jsme dokoukali, tak jsem nedokázala říct, že to bylo skvělý, protože ta doba byla strašná. Ale filmařsky a herecky super.
martek01 on nebyl blbej, jenom mu bylo úplně ukradený, jakej dopad má jeho chování na ostatní lidi, hlavně, že on má prospěch. Takovejch sráčů je dost i dneska.
OliveOyl to teda je a plno. Mně z ty postavy bylo uplne blivno. Vubec jsem na to koukala vlastne s odporem
stes Já dala jen první dva díly, stačilo jak se choval doma k manželce a dítěti. Strašný.
martek01 bylo to skvělý! Úplně mi z toho bylo spatne, jak jsem si tu dobu připomněla.
Dadoo byť jsem dobu nezažila, taky mi chvílemi z některých scén bylo až fyzicky nevolno, ale jinak skvěle natočený, hláškovalo se o sto šest, super Hádek, Příkazský, Melíšková, Dvořák a spousta a spousta dalších
Mně se to taky moc líbilo. Najednou jinak zachycená doba, (kterou si pamatuju) a ukázka toho, že tyhle malý sráči byli stejně hnusný, jako ty estébáci.
My jsme s kolegou Standovi Pekárkovi úplně propadli. Bylo to neskutečné, někdy mi z něho bylo uplně špatně. Jak v posledním dílu na pohřbu řekl, že matka byla sobec a Pechlát tam povytáhnul obočí. Pak si za ty dýška koupil tu pitomou volhu, to mě fakt rozsekalo.
Kan jo prvni dva byly pro mě skoro nekoukatelny, resp druhej jsem po chvili nedala. Ale pak se to malinko změnilo a uz to slo. Jsem teda rada,že jsem v tyhle době stravila jen nevedome detstvi, kdyz uz teda.
stes Přesně, já z něho byla tak znechucená, že jsem se na to nedokázala vůbec dívat. V neděli jsem dala ten poslední díl....Takovej zmetek je pro mě snad ještě horší než nějakej masovej vrah. V sociku jsem strávila čtvrtstoletí, ale až takovej hajzl se nikdy v mém okolí nevyskytoval, nebo jsem o tom aspoň nevěděla.
Já vám to říkala od začátku. A s každým dílem lepší a lepší. Mimochodem, kniha pana Hynie teď samozřejmě znova vyjde.
Mě se to taky moc líbilo, přesně vystižené, skvěle napsané i zahrané.
Mám za sebou zatím jen dva díly, ale líbí se mi Diplomatické vztahy na netflixu.
A úplně random (zvlášť, když jsem to viděla už před nějakou dobou) se mi vybavil seriál Veliká o oné Kateřině - historicky úplně na hlavu, ale sranda. Asi proto, že jsem zhltla i ten prequel k Bridgerton, což bylo trochu5 podobný, ale Kateřina mnohem lepší.
mitford sister Katerina je uplne bozi, uz se tesim na dalsi serii:)
Mam za sebou teprv prvni dil te Volhy, ale hrozne me to stvalo a vsechno mi to lezlo na nervy, i kdyz si z te doby houby pamatuji. Tak nevim, jestli si v tom mam machat cumak dal![]()
Pak jsem videla par dilu Shrinking a docela se mi to libilo, i kdyz taky nevim, jestli mi bude stat za ten cas sjet to cele, asi ne...
A slysela jsem chvalu na Ve pri, videli jste? Mam si kvuli tomu obnovovat Netflix?
Gatita Ve při bylo super. První díly mě nadchly, pak to tedy začalo trochu ztrácet drive a konec je dost bláznivý, ale v tom, co teď Netflix vydává, to pořád vyčnívá.
Shrinking je taková milá jednohubka, jen mi docela vadila Christa Miller, resp. ten její zapošitý obličej. Přitom bývala moc hezká.
Gatita Ve při je Beef? To je prej super, ale zatim jsem na zacatku, tak nevim nk
Dnes ve 14:15 na ČT2 Kočky .

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)