Dnes ve 21:25 na ČT2 Lady Jane .

Dnes ve 21:25 na ČT2 Lady Jane .

Výborný film
. Viděla jsem ho už kdysi a včera podruhé. Helena Bonham Carterová je pro kostýmní role jako stvořená
.
No a pokud máte někdo zrovna volno, na Prima Max za chvilku (14:50 hod.) reprízují ze včera první dva díly Jany Eyrové ze zatím posledního zpracování v produkci BBC s Ruth Wilsonovou a Toby Stephensem
.
Trochu retra na náplavce.![]()

Mladý pán s dalšími 4 mladými pány. Fotka ze včerejšího natáčení retro spotu k výstavě Retro v Národním muzeu. (Výstava už probíhá, spot poběží od září).
Tak to je moc hezké
.
Výstavu mám už nějaký čas v hledáčku na dlouhé zimní večery, ale na spot si dám pozor. A ten čas vážně letí, na těch dětech to je nějak vidět
.
Přitom na nás ani tak moc ne, že? ![]()
No právě
.
Dobrá parta. Počítám, že mladý pán nebude mít nouzi o fanynky ![]()
A v retrospotu oceňuju tu moderní obuv, takhle to má šmrnc! ![]()
Ty z kalhot vytažený košile, to je retro? ![]()
Já jen, že to vidím poslední roky na chlapech, a nějak v tom nenacházím zalíbení...
Na druhou stranu: tady na těch mladejch to ještě jde, ale když takhle "odvázaně" běhají frajeři po čtyřicítce (nebo nedej bože starší)... ![]()
Asi autorská licence
Jinak, co jsem tak zaznamenala, bude tam asi (nebo původně měla být) lehounká inspirace:

Mají. Ale jak píšu "autorská licence", asi. Paní kostymérka na place prý byla, takže kdyby si kluci ty košile z kalhot vytahali svévolně, určitě by zasáhla. ![]()
Dobrá parta. Počítám, že mladý pán nebude mít nouzi o fanynky ![]()
A v retrospotu oceňuju tu moderní obuv, takhle to má šmrnc! ![]()
Mladému pánovi by se líbila fanynka "Malena"
Ale komu ne?
Mladému pánovi by se líbila fanynka "Malena"
Ale komu ne?
Mladý pán má rozhodně dobrý vkus ![]()
A "vytažené podolky" se mi líbí asi stokrát víc než košile v kalhotách ![]()
Dnes ve 20:15 hod. dávají na Prima Max zbývající dva díly Jany Eyrové z produkce BBC, podle mě jedno z nejlepších zpracování.
Mně je tahle Jana děsně protivná (i mladej a hezkej Rochester
). Mnohem víc se mi líbila s tou Wasikowskou. O Fassbenderovi ani nemluvě ![]()
Mně zase přijdou oba úplně nejvhodněji zvolený v rámci knížky, protože podle ní Jana nemá být žádná velká krasavice a blondýna už vůbec ne, což se o Wasikowské říct nedá, i když se maskéři snažili
, čímž neříkám že nebyla taky dobrá, jen mohla trochu ubrat na tragických pohledech.
No a Fassbender je samozřejmě zase nejpohlednější Rochester, o tom žádná a hraje ho výborně
, ale mám-li být hnidopich, což v případě tohoto románu jsem, tak Rochester podle předlohy taky takovej fešák být nemá
.
Plus já mám obecně problém se značně osekaným dějem a tou zpřeházenou dějovou linií v rámci snahy o inovaci, i když je to zajímavý a taky pěkný zpracování, na který ráda občas kouknu znova. Jenže u filmů podle literární předlohy jsem holt stará konzerva, no, takže proto dávám přednost spíš tradičnímu zpracování BBC.
Pouze v případě Emmy se mi víc líbí podání s Gwyneth Paltrow a v případě Rozum a cit pochopitelně vede nepřekonatelná Emma Thompsonová.
Mně se verze BBC líbila moc a hned jsem musela zapátrat po hlavních představitelích, protože jsem je neznala
Toby Stephens je synem slavné anglické herečky Maggie Smith a Ruth Wilson je ve skutečnosti k herečce ještě modelka. Mně tedy nepřipadala ani v té roli nijak ošklivá ![]()
Ha, tak jsem si tu Emmu Thompsonovou přivolala
. Na Nova Cinema právě začíná Rozum a cit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.