Televize

14. srpna 2014 19:56
Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 16. října 2016 21:37
Reakce na Guinea Pig:

Mně se taky líbí hodně. A má i krásnej hlas v tý španělštině. 

Nikdy bych nevěřila, že i z takové krasavice jde udělat šereda a vono jo, film Nehýbej se je jinak nic moc, ale ta metamorfoza je teda taky neuvěřitelná. 

Offline luciole
1160 příspěvků moje polička 16. října 2016 21:42

Za okamžik na ČT2 Tři dny Kondora.

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 17. října 2016 00:01
Reakce na Guinea Pig:

To je neuvěřitelné umění. Přesně to jsem měla na mysli. Něco podobného (i když z ranku romatiky) dokázal v Lásce nebesné Andrew Lincoln, stejně tak Emma Thompson, tu mám hodně ráda.

Ale je zajímavý, že třeba v té Británii to jim to hraní na kameru jde i když se jedná o divadelní herce...to by mě zajímalo, kde dělají soudruzi u nás chybu xD

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 17. října 2016 12:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně zrovna Geislerová jako nijak extra herečka nepřijde, mám ji ráda, ale přijde mi, že hraje jen sama sebe. 

Souhlasím. Vždycky místo té které postavy vidím jen Geislerovou... která má na repertoáru tak dva výrazy

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 17. října 2016 16:59
Reakce na Morrigan:

Možná je to typem školy? že se třeba budoucí herci učí striktně jen pro divadlo a tedy ty silné divadelní prostředky? nevím, jen tak plácám možnosti. Ovšem nedávno jsem znova viděla Hádej, kdo přijde na večeři. Skvělý film, ale teda ty výkony? No absolutní divadlo, všichni vykřikují krásné pravdy, hážou s sebou o podlahu emocemi (skoro), dnes by to absolutně neprošlo. Tak jestlipak náhodou naši mladí herci nemají výuku z roku 1967!

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 17. října 2016 19:01
Reakce na Morrigan:

To mi připomíná jedno interview s hercem, co hrál Moriartyho v Sherlockovi. Andrew Scott se tam tak mile usmíval a do toho se ho moderátor zeptal, jak to dělá, že tak dobře zahraje takového psychopata. Andrew se zdánlivě nepohl ani v obličeji, stále se usmíval, ale najednou to byl takový děsivý úsměv, kdy by člověk čekal, že v druhém okamžiku ho snad vykuchá xD Strašně ráda bych věděla, jak to dělá xD

Ano, to je perfektní příklad univerzálního herce! Andrew Scott je v civilu neuvěřitelně milej, sympatickej a vtipnej a během pár vteřin je schopný změnit v totálního magora, že by se ho člověk fakt bál nebo v kohokoliv jiného. Spolu s Christophem Waltzem patří mezi moje nejoblíbenější filmové padouchy. Tohle oceňuju u herců asi nejvíc, když dokážou, že jim musím chtě nechtě fandit víc než hlavnímu hrdinovi.

Z českých herců, kteří pro mně osobně splňuje tahle kritéria, mě napadá akorát Ivan Trojan.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 17. října 2016 19:10
Reakce na wendulka:

Ano. Je to ode mne ošklivé, ale pokud jde o Sherlocka BBC, po "vánočním speciálu" si říkám, že kašlu na Sherlocka, ale chci tam prostě ještě vidět Andrewa Scotta, jako arch enemy Moriarty je opravdu skvostný.  I kdyby to měl být jen nějaký flashback. 

To video té přeměny jsem taky viděla a stálo to za to.

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 17. října 2016 22:59
Reakce na Guinea Pig:

Možná je to typem školy? že se třeba budoucí herci učí striktně jen pro divadlo a tedy ty silné divadelní prostředky? nevím, jen tak plácám možnosti. Ovšem nedávno jsem znova viděla Hádej, kdo přijde na večeři. Skvělý film, ale teda ty výkony? No absolutní divadlo, všichni vykřikují krásné pravdy, hážou s sebou o podlahu emocemi (skoro), dnes by to absolutně neprošlo. Tak jestlipak náhodou naši mladí herci nemají výuku z roku 1967!

To bych fakt hádala. Nevím, jak vypadá výuka na DAMU. Ale mám takový pocit, že se tam snaží lidi vyhodit snad na čemkoliv. Někdo mi říkal, že je tam nějaký "test" ze žonglování a když to nepřehodíš třeba třicetkrát, tak test projela. Občas mi ale přijde, že hodně těch herců ten film bere jen pro peníze a popularitu a jde jim hlavně o divadlo. Tak se možná až tak nesnaží xD

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 17. října 2016 23:01
Reakce na Ellen:

Ano. Je to ode mne ošklivé, ale pokud jde o Sherlocka BBC, po "vánočním speciálu" si říkám, že kašlu na Sherlocka, ale chci tam prostě ještě vidět Andrewa Scotta, jako arch enemy Moriarty je opravdu skvostný.  I kdyby to měl být jen nějaký flashback. 

Jo? Já mám pocit, že jsem to viděla v gifech, tak se v tom člověk může nimrat xD Já jako padoucha měla ráda i Lokiho v Avengerech, jen škoda, že Hiddleston začíná trochu blbnout pro bulvár xD

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 18. října 2016 09:56
Reakce na Ellen:

Vánoční speciál mě taky nenadchnul, ale další řady se nemůžu dočkat.

Geniálně napsaný, geniálně zrežírovaný, geniálně natočený. A herci jeden lepší než druhej

Offline Malvin
1595 příspěvků moje polička 18. října 2016 10:09

V novém Star Treku jsem celou dobu fandila padouchovi v podání Cumberbatche místo kapitánu Kirkovi a spol. Ani Zachary Quinto to nezachránil. 

Padouši mají svoje kouzlo. Jako dítěti mi přišel Tarabas z Princezny Fantagiro mnohem zajímavější než Romualdo. 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 18. října 2016 16:35
Reakce na barbucha:

Mě se i "vánoční speciál" líbil.  

Ale Moriarty je už teď vzácnej, od té doby, co je (asi) po smrti, a hrozně mě baví, kdykoliv se objeví. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 18. října 2016 16:45
Reakce na Malvin:

Jé, Tarabas byl taky můj obíbenec, libovej frajírek Romualdo mu neshal ani po kotníky. Akorát že ho tam pak teda polepšili, no... A s tím Star Trekem to mám taky stejně.

A pokud jde o Vánoční speciál, tak se mi to líbilo až do toho úžasně "sofistikovanýho" zvratu, vzbudilo to ve mně docela velký očekávání, co tam bude za fígl, a tohle mi přišlo jako docela odfláknutý a zklamalo mě to. A třetí série po všem tom očekávání taky dost zklamala, tak jsem zvědavá, jestli ta čtvrtá bude zase dobrá, nebo už to úplně potopí.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 18. října 2016 16:56
Reakce na Malvin:

Tak to já ne. :-D Já fandím těm hodnejm. 

Ale Cumberbatche coby hlavního zlouna jsem si užila, to zase jo. :-D

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 18. října 2016 19:30
Reakce na Ellen:

Můžeme doufat, že obživne. Však i Sherlock svýho času... 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 18. října 2016 22:31
Reakce na barbucha:

Ano, ty jejich interakce jsou perfektní. 

Tohle je asi moje nejoblíbenější scéna, už jenom pro tu drzost oslovit Sherlocka "honey". ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=CsSeKl7pdvk

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 19. října 2016 09:54
Reakce na Ellen:

Já si nedokážu vybrat. Každičkej okamžik seriálu je luxusní

Včetně tohohle: https://www.youtube.com/watch?v=Ky9KNb53TkY 

Ale z jinýho soudku - včera jsem se na chvíli mrkla na svoji jinak oblíbenou "Vládu". TO SE NEDÁ!!! Za ten dabing nechť se všichni nadosmrti smažej v pekle a dabujou tam čerty! Zbláznili se nebo co?! Jedna každá postava hovoří jak hotovej tydýt - režisér ten tón patrně odposlouchal v pomocný škole, kde sám studoval!

A prosím pěkně hlavní herečka, proslulá dokonalou angličtinou (a dalšími jazyky), zní v naší verzi, když tu angličtinu musí použít, jako frekventant prvního ročníku kurzu AJ v Burundi. Jsem zvědavá, jak se dabing vyrovná s její - původně neméně dokonalou - francouzštinou. No vlastně se na to radši nebudu dívat.

Prokristapána, ve Skandinávii pomalu každej mluví anglicky, jako by strávil mládí v Oxfordu... a u nás nedokážou sehnat herce, kterej by se aspoň pokusil správnej přízvuk napodobit! Bebarová by měla jít prodávat erteple, a ne mít v našem dabingu pomalu monopol! Koukat se na ni nedá, a poslouchat ji už vůbec ne!

Já snad puknu vzteky

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 19. října 2016 11:57
Reakce na kerrankin:

si myslím, že je výborná  Idealistický to možná kapku je (t.j. některý názory, vyslovovaný ústy hlavních hrdinů), ale to je tou rozvinutou politickou korektností ve Skandinávii  Navíc zloduchů je tam dost... i když většinou (v rámci toho idealismu) špatně dopadnou. Špinavý politický zákulisí je tam zobrazený celkem věrně. To je všude stejný.

Ale v český verzi se na to nedá koukat.

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 19. října 2016 13:03
Reakce na Morrigan:

Jo? Já mám pocit, že jsem to viděla v gifech, tak se v tom člověk může nimrat xD Já jako padoucha měla ráda i Lokiho v Avengerech, jen škoda, že Hiddleston začíná trochu blbnout pro bulvár xD

Hiddlestone když chce, tak v jednom výrazu tváře a očí, který předvede v jediné vteřině, vydá za herectví celého zbytku filmového ansáblu po celý zbytek filmu.

Důkaz zde