Lenka22 Na Hádka jsem také myslela, ale přišel mi moc mladý. Etzler prosím ne, toho nemám vůbec ráda. Prostě Barnaby by byl nejlepší. Myslím, že někde Klevisová psala, že tak si Bergmana představuje i ona.
A opravdu- Martin Finger by byl asi OK.
Lenka22 Na Hádka jsem také myslela, ale přišel mi moc mladý. Etzler prosím ne, toho nemám vůbec ráda. Prostě Barnaby by byl nejlepší. Myslím, že někde Klevisová psala, že tak si Bergmana představuje i ona.
A opravdu- Martin Finger by byl asi OK.
ionicera Myslím, že to uvedla v Respektu.
ionicera také moc Etzlera nemám ráda, ale typově by se hodil.
a o kterém Barnabym je řeč?
Edit - už vím, který Barnaby. Ale třeba Hádek by tomu dodal jiskru, to u toho Barnabyho až tak nevidím.
Mně by se možná jako Bergman líbil Hanzlík - teda neviděla jsem ho možná tak 10 let, takže možná Hanzlík před deseti lety s vousama. Musela bych zapomenout, že jinak mi moc sympatickej není.
Hlavně ne Etzler.. Martin Finger by se mi asi líbil, ale kdyby tak trochu přibral. Jenom pro roli, samozřejmě. ![]()
A možná i ten Pyško..![]()

A co Roden....hmmmm? ![]()

A Vasil Fridrich...?

David Suchařípa...?

Dadoo Roden! Suchařípa tam hrál toho záletníka a přišel mi strašně prkenej .
Hanka H a jo, vidíš, uplně jsem zapomněla. Mně se Suchařípa líbí jako chlap.
Ale Roden by byl top! Ta jeho zádumčivost by mi k Bergmanovi pasovala úplně dokonale.
Jo, Roden.![]()
To je teda fakt bída..koho my na toho Bergmana najdeme? Suchařípa je děs děsů kdekoliv, Fridrich je zaškatulkovanej jinde, Pyško taky, Etzler ne, ...Já to vidím na Krobota![]()
Malvin Jo, Donutil ve vážných rolích umí. Ta škatulka baviče je blbá, no.
Hanka H No tak snad by ho umyli :-) myslím, že další knihy asi zfilmovámy nebudou, takže hledat za hranicemi nebude nutné
Dadoo Bergman je v první knize spíš padesatnik. A Rodenovi bude šedesát.
Mě teda napadl Lukáš Vaculík.
tina a spoustu lidem bude vrtat hlavou, proč tam je školskej ombudsman :-)
tina Vaculík mně napadl také - ale já v něm vidím pořád něco takového mírně nedospělého.
stes
Mně se docela totiž líbil v tom Temným kraji, co jsem párkrát zahlídla u našich...
tina mně taky
Chtěla jsem ještě přidat Hrušínského, ale fotka jako kr.. teda moc velká.

Lenka22 ty jo, ty vousy mu sluší. Bez nich se mi vůbec nelíbí, navíc se teda nemůžu přenést přes jeho hlas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.