Zjišťuju, kolik herců neznám!
Televize
Kaiser! Mladší ![]()
Marbuša Kaiser klidně i teď.
Marbuša já je i znám, ale na většinu jsem si nevzpomněla, já mám prostě vymeteno
a nejen v tomhle
Na ČT1 právě začíná Podezření. Hodně, hodně dobré to bude.
Je to inspirované tou skutečnou událostí zdravotní sestry z Rumburku? Dívala jsem se a zatím rozporuplné pocity. Některé záběry mi až vadily, přišly mi nadbytečné. Aby vyplnily stopáž. Tak uvidíme.
Na ČT1 právě začíná Podezření. Hodně, hodně dobré to bude.
A hodně, hodně dobré to bylo. Klára Melíšková vynikající.
Také se přidávám, výborná Melíšková, ostatní taky, Trojan nám nějak zestárnul. Podle toho, co jsem četla (tedy jeden článek se scénáristou) jsem pochopila, že to není přímá inspirace případem sestry z Rumburka, ale obecně podobnými případy. Že sbíral dlouhodobě materiál o podobných případech, plus inspirace už z dětství, kdy jeho maminka ve špitále xx let pracovala.
Při prvním náznaku násilí na pacientce jsem odešla s tím, že tohle nedám. Ale M. je výborná, nedalo mi to a doukala jsem.
Jinak v týdnu pro odlehčení Desp. Housewives, sice to už není takový wow jako před cca 15 lety, ale první řada je fajn a jeden u toho nemusí moc myslet.
Hodně dobré to bylo! Hodně!
Melíškova je famózní! ![]()
Za chvíli Magická hlubina. ![]()
Tak ja zase ze Studia 6. Dnes M. Odstrčilova, dalsi obet kostymerek. Diblik na entou. Kanyrky a mašlicka u krku. Pani je rocnik 68, coz mě překvapilo, rekla bych ji vzhledem k vraskam o dost vic. Ale to jen bokem. Je sympaticka, ma hezkej projev a vubec, ale ty hadry
Na druhou stranu, jak jsem videla u Perinovy, samy si ty šaty vybiraji... Nedelate tam nekdo nebo nejaky znami....mě proste neberou ty hadry rozum. Furt nad kolinka, za kazdou cenu. Jediny delsi saty nosily Pisarovicova a Bartošová, ktery to zrovna vubec nepotrebovaly. Kde jsou treba kalhoty a kosile? Proc ne? V jinych tv to nosi bezne, hlavne treba ve sportovnich studiich.
Sweet Potato Dívala jsem se. Krásné to bylo, já ten film viděla poprvé.
Já bych řekla, že obě jsou obětí jen svý snahy vypadat sexy. Ani jedna krásy moc nepobrala (člověk by řek, že by televize měla vybírat i podle zjevu, pokud nechce děsit laskavého diváka), na mě působěj obě jako divný trpaslice... kostymérky bych z toho nevinila. Jen ne/vkus dotyčných.
Tak mne zrovna MO nehezka neprijde,je to teda lepsi nez ty missky na Nove, ale ty hadry fakt si asi vybírají samy, minimálně na IG Perinovy probíhají nadsene kviky nad kazdym sexymini modylkem. No proste mě téměř pokazdy vyrazi dech, spešl dnesni saty
Já jsem hrozně zvědavá, jestli Podezření dopadne jako v tom Rumburku. Zdá se mi, že to k tomu směřuje, ten draslík přece není žádnej důkaz...
Melíšková je skvělá. Navíc nemá lichotivou roli, je málo nalíčená, oblečení takový různý... a tají se mi dech.
Náhodně jsem na ČT1 padla na seriál Sestřičky, jak tady o něm myslím Dadoo mluvila, a vážně moc pěkný. Teda viděla jsem náhodně 2 různé díly, budu to muset nějak najít pohromadě.
Koukate nekdo na CHLAPa? Pokud ano,co na to rikate? Mně se to libi,jsou tam tedy obcas divnověci,ale jsem napnutá.
stes já koukám. A zatím to není špatný. ![]()
barbucha No a co teprv ja, jakou mam krasnou cestinu..,![]()
No, ja netusim na jakou roli tu poradate virtualni casting, ale mne se v te vekove kategorii 50+ libi Martin Mysicka.
To jen tak do poctu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)